User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Hava nemlendirici?

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen cihazlardan benim de ihtiyacım var. Hem alerjik hastım hastasıyım hem de kedi var evde.
    Ancak kafamı kurcalayan konu şu; bu cihazları nereye konumlandırmamız lazım?
    Gündüz evde yokum. Akşam geldiğim de de max 2 saat salonda vakit geçirim yatıyorum.

Cihazlardan memnun olanlar evin hangi bölümünde kullanıyor ürünü?
    Hocam, astım için ne kullanıyorsunuz ben onu merak ettim, konu dışı olacak ama sanıyorum bende de var aynı durum çünkü nefes darlığı çekiyorum içim daralıyor.

Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dyson aldım dün.. Nemlendirme özelliği olan cihazı.
    Eşim ve 2 çocuğumuzda da alerji durumları mevcut.
    Dün akşam ufaklık (2 yaşında) uyurken bayağı bir öksürüyordu, cihazı açtım ve öksürüğü durdu..Ancak bu denk gelmiş vb. olabilir; o yüzden daha sağlıklı yorum yapabilmek adına 1 ay sonrasında deneyimlerimi buraya yazıyor olacağım.
    Modeli tam olarak nedir hocam ?

Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xiaomi hava temizleyici kullanıyorum ben de, evde kedi var ise kesinlikle lazım bence

en ufak kokuya acaip duyarlı, mesela kedi kumu temizleyince 3-4 dk aralıksız çalışıyor, ( nasıl zıçıyorsa artık )

yemek yapıldığında ya da sigara içildiğinde hemen kırmızı yanıp devreye giriyor vs

Alerjen ve toza gerçekten faydası var, içindeki filtreyi ayda bir açıp temizliyorum, gerçekten kapı pencere çoğunlukla kapalı olmasına rağmen biz ne solumuşuz diyorum, acaip pislik çıkıyor

özellikle pro modelini tavsiye ederim, lite olan sanırım sadece 20 m2 kadar temizleyebiliyor, pro olanlar ortalama bir evin neredeyse yarısına ulaşır ( 45-60m2 )

Filtre ömrünü de gösteriyor, 2 senenin son 1 senesi hep açık olmak üzere kullandık, filtre ömrü hala yüzde 45 civarı , filtresi sanırım 600-700 lira gibi hatırlıyorum

Neme de tabii ki faydası yok, kaloriferlere havlu ya da suluk candır, diğerlerinin faydası olduğuna maalesef inanmıyorum, hepsi soğuk hava olduğu gibi çevirip veriyor suyu

çok ciddi rahatsızlık geçirdim, hatta bu konuya yazmıştım daha tövbe kullanmam
    Modelin linki varmı acaba hocam ? Ayrıca siz tövbe kullanmam dediğiniz ürün hangisi
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam, astım için ne kullanıyorsunuz ben onu merak ettim, konu dışı olacak ama sanıyorum bende de var aynı durum çünkü nefes darlığı çekiyorum içim daralıyor.

Modelin linki varmı acaba hocam ? Ayrıca siz tövbe kullanmam dediğiniz ürün hangisi
    tabii, atayım

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Akıllı Hava Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol

tövbe ettiğim soğuk havayla çalışan buhar makineleri, 1 hafta ağır hasta etti beni
    ciğerlerimin dolduğunu hissediyordum, film çektirdiğim zaman doktor acilen bırak kullanmayı demişti meğer o ara bakteri doldurmuşuz komple

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cihazlar alerjik reaksiyonlarınız ve kaliteli solumanız için birer yardımcı. Bazı insanlar satın alırken verdikleri paralardan ve abartılı fenomen yorumlarından başkaca beklentilere girip sonrasında hayal kırıklığına uğrayabiliyor.

Bir tane alayım tüm evi bulunduğu yerden temizlesin maalesef mümkün değil. Ya dönem dönem taşıyarak kullanacaksınız ya da aldığınız modelin kapasitesine ve evin büyüklüğüne göre çoklu satın alım yapacaksınız. Ben bir taneyi oda oda gezdirmenin beni 2-3 tane almaktan daha az yoracağına ikna oldum mesela

Havadaki kimyasallar-toz vs ile daha kısa sürelerde maruziyet yaşamak alerjik bireyin hayat kalitesini arttırıyor ancak alerjinin kök sebebine maruziyet bitmez ise bu şikayetlerin bir sarmal olarak devam etmesini engellemiyor.

Nemlendirici ve hava temizleyicinin tek cihazda buluşmasını arıza vb. durumlarda ikisinin faydasından mahrum kalmak anlamına geleceği, biraz da satın alırken stok sorunları sebebi ile iki ayrı cihaz olarak tercih etmek zorunda kalmıştık. Şimdi bakınca kendi rutinimiz için böyle olması daha çok çözüm sunduğu için işimize geldi.

Aşağıdaki ikili ile şimdilik bir denge yakaladık. Nemlendiricinin filtre temizliği önemli. Kitapçıklarındaki talimatları önemsiz görüp kaş yapalım derken göz çıkartmayın...

https://www.dyson.com.tr/products/ai...de-beyaz-altin
    2000 Serisi Hava nemlendirici HU2718/10 | Philips

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aldığım ürün bu,

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde™

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabii, atayım

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Akıllı Hava Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol

tövbe ettiğim soğuk havayla çalışan buhar makineleri, 1 hafta ağır hasta etti beni
    ciğerlerimin dolduğunu hissediyordum, film çektirdiğim zaman doktor acilen bırak kullanmayı demişti meğer o ara bakteri doldurmuşuz komple
    Peki aynı zamanda nemlendirme özelliği de var mı acaba ?

Alıntı CND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu cihazlar alerjik reaksiyonlarınız ve kaliteli solumanız için birer yardımcı. Bazı insanlar satın alırken verdikleri paralardan ve abartılı fenomen yorumlarından başkaca beklentilere girip sonrasında hayal kırıklığına uğrayabiliyor.

Bir tane alayım tüm evi bulunduğu yerden temizlesin maalesef mümkün değil. Ya dönem dönem taşıyarak kullanacaksınız ya da aldığınız modelin kapasitesine ve evin büyüklüğüne göre çoklu satın alım yapacaksınız. Ben bir taneyi oda oda gezdirmenin beni 2-3 tane almaktan daha az yoracağına ikna oldum mesela

Havadaki kimyasallar-toz vs ile daha kısa sürelerde maruziyet yaşamak alerjik bireyin hayat kalitesini arttırıyor ancak alerjinin kök sebebine maruziyet bitmez ise bu şikayetlerin bir sarmal olarak devam etmesini engellemiyor.

Nemlendirici ve hava temizleyicinin tek cihazda buluşmasını arıza vb. durumlarda ikisinin faydasından mahrum kalmak anlamına geleceği, biraz da satın alırken stok sorunları sebebi ile iki ayrı cihaz olarak tercih etmek zorunda kalmıştık. Şimdi bakınca kendi rutinimiz için böyle olması daha çok çözüm sunduğu için işimize geldi.

Aşağıdaki ikili ile şimdilik bir denge yakaladık. Nemlendiricinin filtre temizliği önemli. Kitapçıklarındaki talimatları önemsiz görüp kaş yapalım derken göz çıkartmayın...

https://www.dyson.com.tr/products/ai...de-beyaz-altin
    2000 Serisi Hava nemlendirici HU2718/10 | Philips
    Detaylı açıklamalarınız için teşekkürler hocam çok bilgilendirici olmuş.

Dyson az daha uygun olsa alırdım ama biraz pahalı geldi bana, onun dışında sadece philips alsam işimi görür mü acaba

Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığım ürün bu,

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde™
    Evet bu işin zirvesiymiş hocam, ama biraz pahalı bence
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen cihazlardan benim de ihtiyacım var. Hem alerjik hastım hastasıyım hem de kedi var evde.
    Ancak kafamı kurcalayan konu şu; bu cihazları nereye konumlandırmamız lazım?
    Gündüz evde yokum. Akşam geldiğim de de max 2 saat salonda vakit geçirim yatıyorum.

Cihazlardan memnun olanlar evin hangi bölümünde kullanıyor ürünü?
    Ben ev kalabalık olursa salonda kullanıyorum onun dışında sürekli yatak odasında. Kullanma kılavuzunda cihazın ön tarafını hava akışı olan bir yere konumlandırın diyordu.
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler