Merhaba Arkadaşlar;
İzmirde düzgün yıkayan yer arıyorum. Bazı yerler 150- 175- 200 ve en son 250 olarak fiyatlar aldım.
Devam gidipte memnun kalan yada tavsiye edebileceği yer varmıdır?
Tşkler.
Merhaba Arkadaşlar;
İzmirde düzgün yıkayan yer arıyorum. Bazı yerler 150- 175- 200 ve en son 250 olarak fiyatlar aldım.
Devam gidipte memnun kalan yada tavsiye edebileceği yer varmıdır?
Tşkler.
doğuştan araba manyağı
K stayle iyi yikiyor, son fiyatina hakim degilim gerci. Konumdan dolayi devamli gidemiyorum oraya ama yolum dusunce hep yikatiyorum.
anladım. Son ne zaman gıtmıstın fıyat nasıldı?
sonax bıle 175 olmuş, baska fırmalar 200 ve 250 dıye gıdıyor o bakımdan
yarın yıkatacagım arabayı duzgun olsun ıstıyorum![]()
doğuştan araba manyağı
en iyi yıkama kendi yaptığın yıkama artık bu saatten sonra
bir de instagramda denk geldim , autoglym yıkama bayiliği verecekmiş sadece kendi ürünlerini kullandıracakmış , bu süper olabilir
fiyat olarak değil de malzemeler sayesinde yıkama kalitesi açısından fark olur işte
gerçi burada işçilik de önemli , denetimini yaparlarsa tam a-plus kalite yıkama işi olur
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
balçova otobanı selway de caprice center var hep orada yıkatıyorum pahalı ama guzel yıkıyorlar şimdiye kadar bunlardan iyi yıkayana denk gelmedim (kastyle dahil, hatta kastyle ile öyle anılarım var ki arada soner olduğu için sineye çektim hep)
e60 535d & THE A45 AMG
bunla ilgili de yorumum var, dışarda dünya para vererek aracımızı yıkattığımız ürünler ne? kalitesi nedir? vs vs bilmiyoruz
aracımı kendim yıkamaya başlayınca bunu daha iyi anladım, bu işin binbir türlü ayrıntısı var.
benim en iyi şampuanla 3 kerede anca yıkadığım arabayı, dışarıda bir köpük sıkıp temizce yıkayan yıkamacı hangi tehlikeli malzemeleri kullanıyor Allah bilir
cilalı yıkama adı altında arabaya cila diye bir şey sıkıyorlar, ne su iticilik var ne dayanım. anca biraz parlaklık
evet, evde yıkamak başlarda daha maliyetli ve yorucu dursa da, uzun vadede maddi açıdan çok avantajlı ve alışıyorsunuz
neyse konuyu çok bölmeyeyim![]()
karşıyaka tarafındaysanız ata sanayi girişindeki pratik oto arkasına A Plus Car Care de güzel yıkar.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)