99 sonrasında depremde yıkılan konutlara soruşturma açılsa diyeceğimde canlar gittikten sonra soruştursan nee soruşturmasan neee.
Bölgede halkı başta olmak üzere, hepimize geçmiş olsun.
Printable View
99 sonrasında depremde yıkılan konutlara soruşturma açılsa diyeceğimde canlar gittikten sonra soruştursan nee soruşturmasan neee.
Bölgede halkı başta olmak üzere, hepimize geçmiş olsun.
Allah o bolgedeki herkesin her canlının yardımcısı olsun, hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin herkese cok gecmis olsun.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Bük bir deprem daha olmuş 7,8
Canlı yayında izledik 7.5 bir tane daha.
Antalya'dan hissedildi.
Allah'ım esirgesin.
Osmaniye ya da Kahramanmaraş'ta tanıdığı olup da son 7.5'luk depremden sonra ulaşabilen oldu mu? Kız arkadaşım ve ben oradaki kimseye ulaşamıyoruz whatsapp mesajı dahil gitmiyor, şebekelerde mi bir sıkıntı var
Haberleri takip ediyorum da hasar çok büyük akşamda oluyor Allah herkesin yardımcısı olsun...
Etkilenen 10 ilin 7 sinde kar yağışı bekleniyormuş. Üzüntüden iş güç yapmaya halim yok.
Off off
hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim..
medya gene bir çok seyi saklıyor.
hataylı arkadaşım var , oradan fotolar geliyor. taş taş üstünde kalmamış..
Allah yardımcıları olsun
Haberleri izliyorum yeni binalar yıkılmış deniyor bu nasıl olur aklım almıyor bunlar depreme dayanıklı değilmiydi
Adana'da @Lee-on! nickli levent abi vardı numarasına ulaşamadım, var mı tanıyan haber alan?
Bir arkadaş söyledi, başka bir tanıdıkları bir haber kanalında imiş, elimizde bir sürü görüntü var, sabahtan beri mahvolduk, yayınlayamıyoruz, hangi birini versek karar veremiyoruz, hepsi yayınlansa zaten sırf moral bozukluğundan millet göçer gider demiş.
Benim de en çok duyduğum Hatay'ın diğer yerlere göre en çok yıkımı aldığı.
Berbat bir gün. Ne yapabilirim bilmiyorum. Maddi destek de önemli fakat manevi destek olamadıkça kendimi yiyorum. Afada başvuru yaptım, umarım en kısa sürede çağırırlar veya çağırmaya gerek olmadan herşey bir an önce çözülür.
Geçmiş olsun :(