Hammurabi kanunları 229. Madde:
Bir usta herhangi biri için bir bina inşa eder ve bu binayı uygun bir şekilde yapmazsa; inşa ettiği bina yıkılıp sahibini öldürürse, inşaatı yapan da öldürülür.
Hammurabi kanunları 229. Madde:
Bir usta herhangi biri için bir bina inşa eder ve bu binayı uygun bir şekilde yapmazsa; inşa ettiği bina yıkılıp sahibini öldürürse, inşaatı yapan da öldürülür.
Okumadan imzalamam.....
Yıkımın boyutları gerçekten çok ama çok büyük. 10 ile yayılmış durumda.
Taş üstünde taş kalmamış. Hava şartlarını da düşününce enkaz'dan sağ kurtarılacak kişi sayısı oldukça düşük olacaktır.
Allah yardımcıları olsun. Yıkılan bina sayısı oldukça fazla görünüyor. 100k rakamları görebilir facianın bilançosu ama açıklanmaz tabi.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Arkadaş enkaz altındakini arayıp işleten kansızları görüyorum sosyal medyada
100 liraya sattıkları battaniyeyi 300-400 TL ye çıkartanları okuyorum vallahi midem bulanıyor.
Borsa da çimento hisselerini tavan yaptıran haysiyet yoksunlarıyla aynı ülkede yaşıyorum insanlığımdan utanıyorum bunlar yüzünden.
Malesef kansızıda k a h p e side bitemeyecek bu ülkede.
Çok öfkeliyim, çok üzgünüm...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
içimizdeki kansızları fırsatçıları yok etmediğimiz sürece bize bizden daha büyük kötülüğü dokunan olmayacak sağalam bir ahlak problemimiz var temelden en alttan sıfırdan eğitilmemiz lazım
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Selamlar herkese çok geçmiş olsun diyeceğim ama kolay geçecek gibi durmuyor, bilanço ağır. Forumdan o illerde olup yardıma ihtiyacı olan var mıdır? Yetkili birisi yardım kampanyası vs. düzenlese bizimde katkımız olsa iyi olabilir.
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
hala çıkmış cumhur ittifakı olarak sahadayız diyor.......... diyanet işleri bakanıda tüm illerde , insanlar haala enkaz altındayken sela okutuyor. vayy aq arkadaş ya delirmemek elde değil ya.
Maalesef tablo çok vahim. Hala ulaşılamayan ilçeler köyler var. Enkaz altında binlerce insan, herkes çaresiz durumda.
Başımız sağolsun.
Forumdan o bölgede olan arkadaşlardan haber alan varsa mutlaka yazsın buraya. Herhangi bir ihtiyaçları varsa direk karşılayalım.
Bunun dışında erzak, kıyafet, malzeme vs için bölgenizdeki belediye noktalarını kullanabilirsiniz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
beyler şu an haberlerde radyoda sosyal medyada izleyebildiklerimizden kat kat fazlası var
orası anadolu
merkez dışında da ciddi bir nüfus var ve oralara haber yapmak için kameralar bile gitmiyor
hasar tespit ve acil durum için o bölgede vızır vızır drone uçurulup harita çıkarılmalı
ama çıkarsan ne fayda
ekip mi gidecek dozer mi gidecek ambulans mı gidecek kim gidecek?
afad örgütü de kızılay da ortada yok ben herhangi bir basın organında bu kurumları görmedim
varsa da bilmiyorum kilometrelerce öteden ekranların başından yorumlamaktan başka şansım yok
Tesla Model Y Sr
Arkadaşlar nurdağından sonra maraşa antepe ulaşım durmuş çoğu yerde yollar çökmüş durumda maraşın çoğu köyüne halaa giden olmamış dışarı illerden giden ekipler ulaşmakta zorluk çekiyorlar ankara niğde adana otobanında çok fazla kaza oldu otoban kapandı bir süre allahım yardımcıları olsun ordaki insanların
bulunduğunuz ilçe belediyelerine temel gıda, hijyen malzemesi, battaniye vs alıp deprem bölgelerine gönderilmek üzere bağışlayabilirsiniz arkadaşlar.
yarın beşiktaş vodafona stadından tırlar hareket edecek.
(genede yarın teyit almakta yarar var)
yardım etmek isteyen gönderilmesini istediğini herşeyini stada getirebilir.
médiocrité partout
Balıkesirden çevremdeki kişilerinde desteğiyle çok sayıda Bebek bezi, yaşlı bezi, kadın pedi, bebek maması, süt, cicibebe gönderdik Balıkesir Afet Koordinasyon Merkezi (BAKOM) aracılığı ile. 2 tır yola çıktı. Sürekli çıkacak.
Bakom çok yoğun, çok sayıda yardım geldi.
5 çuval çorap, 5 çuval içlik gönderdik çevremizdekilerin desteğiyle.
Maraş diye bir yer kalmadı yerle bir oldu diye söylüyor Maraşlılar
Durum çok vahim gibi maalesef...
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
21 saat oldu... binlece kişi bizi kurtarın yazıyor sosyal medyada... bu sayı yarın yüzlere inecek ertesi gün kimse yazamayacak...
Hayır değil. Bu yıkımın telafisi için yeni binalar er yada geç yapılacak ve ana madde çimento. Çimento firmaları bu olağan dışı talep karşısında normalden daha fazla üretim yapacak, satacak ve kar elde edecekler, yani büyüyecekler. Bu kansızlarda bu şirketler büyükçe hisseleri değerleneceği için şimdiden ucuza alıyorlar ki çok para kazanabilsinler.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Antakya komple gitmiş arkadaşımdan da haber alamıyorum
www.honda-tech.com