Tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim
Printable View
Tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim
ben daha bozulmadan hiç bişeyi değiştirmedim 15yıldan fazladır akıllı telefon kullanıyorum daha 3. telefonu alalı 2 sene oldu
hâttâ telefon konusunda batarya şarj soketi tuş takımı vs. gibi basit sök tak şeklinde olacak arızaları kendim yaparak suyunu çıkarana kadar kullanırım.
Televizyon olarak tcl55c728 aldım çok memnunum robot süpürge olarak da mi pro+plus gibi bişeydi modeli 80 m2 evi rahat bir şekilde süpürüyor haritalandırması var yeterlidir
Selamlar, tv için konuşayım. Elinizde Tv için ayıracak güzel bir miktar var ise hiç düşünmeden Philips öneririm. Bende 160 ekran Ambilight Tv var, birincisi max. verim almak isteniyorsa tamamen beyaz bir duvara monte edilmeli ve kaliteli bir cihaz olmalı. Emin olun film ve oyun için konuşayım çok keyif veriyor Ambilight. Arka ışıkların duvara tamamen yansıması lazım Tv'nin etrafı en az yarım metre beyaz duvar olması gerek ki ambiyansı size güzel hissettirsin. Ayrıca sonradan ekleme ledler ile aynı kaliteyi vereceğini hiçbir zaman düşünmüyorum.
Çok teşekkür ederim.
Benim konudaki amacım neden değişim ihtiyacı duydunuz ve eski ürünlerindeki hangi farklılıklar sizi yeni tv seçiminde yada süpürge seçiminde yönlendirici oldu.
Robot süpürge için hanım ve ekurilerinin toplum baskısı etkili oldu. Yoksa almazdım :P .
Keza Dyson elektrikli süpürge alırken de aynı oyuna geldim maalesef.
TV alacak olsam da kimseyi dinlemem, uygun ve gerekli görürsem alırım :).
TV alırken panel kalitesi çok önemli;
ips yerine va panel seçmek önemli,
renk gamutu 8bit + dalavere yerine gerçek 10 bit panel tercih etmeli,
artık edge led panel devri bitti en az local dimming yapabilen direct led almak lazım mini led olursa tadından yenmez,
bütçenizin el verdiği en büyük boyu alın, salona büyük gelir diye korkmayın göz alışıyor ve daha büyüğünü istiyor ve ne kadar büyük olursa film izlemek o kadar keyifli oluyor,
smart alıp belli bir süre sonra akıllı kutularla uğraşmaktansa android hatta artık google tv alıp bu tip şeylere gerek kalmadan istediğiniz uygulamalarla rahat rahat takılmak önemli..
bu bağlamda ben tercihimi sony'den yana kullandım çok da memnunum.. son almasam 4 taraflı ambilight bulunan philips alacaktım o bambaşka bi keyif..
ancak hue aydınlatmalarım var sync box inanılmaz fiyat yükseltti ve uygulamalarla çalışması için akıllı kutu istiyor, samsung için direk uygulama çıkmış android tarafına da gelirse ambilight sistemini sony için devreye sokacağım uygulama biraz tuzlu 120 avro kadar apk'sı bulunur umarım..