Corsada aynısı bu arabanın Rakam olarakta yüksek ve 3 silindir motor almayayım elimde kalır :)
Printable View
Sınıf farkı ve sıfır olmasın + dizel + otomatik oluşu net şekilde egea aldırırdı. Geçen sene sıfrı benzinli aldı arkadaşım belki km 5 bin anca olmuştur. yolda gidişi içi falan tam Türk tipi aile arabası.
Doldur doldur devam et. SIFIR SIFIR dır der egeayı alırdım ben olsam. Clio da kötü değil ama iç hacim + bagaj gibi ekleri düşününce egea kesinlikle bu versusun kazananı olur.
1.3 tce clio edc şanzımanla çok iyi gidiyor yanlız. yazılım yapılsa hothatch olur öyle söyliyim.
Valla araçtan alınan keyifte önemli, dediğim gibi bagaj ve diz mesafesi sorunu yoksa taksici arabası yerine clio dan devam etmek daha mantıklı.
Cross veya hb olursa bi tık daha oturaklı güzel oluyor belki o tercih sebebi olabilir.
Bence mantıklı. Eğer dediğiniz şartlarda geçebiliyorsaniz vakit kaybetmeden hemen geçin derim ertelemeyin. Geçen sene c segment PSA aracımdan kafamda belirledigim bir d segmet PSA araca geçmek için arada 30-35 bin vermem gerekiyordu. Ben erteledim şimdi bakıyorum. Aradaki fark 100-120 bin i rahat buluyor.
Clio bence daha iyi. Ne kadar bagajlı bi araba alırsan ona göre yükleniyosun. SW Octavia bile olsa onu da doldururuz biz millet olarak. Haa Clio gerçekten de darladıysa ona da bişey diyemem gerçi. Oyumu Clio.dan yana kullandım ki bence kalite olarak da hiç yoksa 1 tık daha iyidir.
Haklısın rengi farklı olur zaten petrol mavisine hastayım. HB yada cross varmı bilmiyorum. Arkadaşım 1 günde araba aldı. Takasta hemen araba veriyorlar :) Takasa gidersek 50.000 öldürür arabayı bu
seferde bakalım ne olur kestiremiyorum. 1.6 dizel 130 bg olmuş bu arada baya iyi.
para varsa her zaman en yeni model tercihim olur
Paran varsa borcun harcın zorun yoksa değiştir .. yoksa şu anda yeni herzaman iyidir denecek bana göre vakit değil..
şu piyasalarda şu fiyatlarda araba almak ben şahsen mantıklı görmüyorum ..
Clio 1.3 tce çok keyifli. Masrafları hesaba katmayarak clio. Masraflar zaruri olacak derseniz egea. Ama kasa güncellemesi gelir gibi 1-2 yıla
VAG grubu bir araca geçmeyeceksen hiç gerek yok bence.
Vagta 800 e ne alınır
egea hybrit kullanan var mı?