Nasıl da konforlu, rahat duruyor :agbe::agbe:
Printable View
o paspaslar nedr allah aşkına
500-600 bin arası favorilerinizi alabilir miyim 4 kapı sedan hb
Akşamları evinden şarj edebileceksen direk İ4 M50
Şakadır şaka
640i Gt
Just a moment...
535d
Just a moment...
C320cdi
Just a moment...
328i Cabrio
Just a moment...
418d
Just a moment...
a4 b7 avant 2.0tdi
Just a moment...
1998 MB E200 Avantgarde
Just a moment...
Direkt e55 al geç tatava yapma :D
Just a moment...
Audi A4 Avant B7 2.0TFSİ quattro şu jantın yakışmadığı bir vag grubu yok iyi bir pazarlıkla evladiyelik olur :D
Just a moment...
bu nasıl birşey abi ya , bu bide e39 m5...
birgün bir arkadaş ataşehir shell'e e55 ile geldi.
arende o zaman emg cooper var birileri ile deniyor.
bizde izlicez diye e55 'e 7 kişi bindik :)
içinde 7 kişi taşıyan e55 amg (izleme aracı sözde :) ) roll yapan arenle , sanıyorum bide s2000 vardı , onları geçiyordu :D :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=Kne4KqmetSY
300+ gidiyor 76km sabit iki EDS arası gider hissiyatında :D
Jantı, içi-dışı, götü-başı :D her yeriyle pek güzel
C200
Just a moment...
Just a moment...
Hem lacisi hem kahvesi şahane A4 Allroad
Just a moment...
Just a moment...
Kabuğu kırılmış kayıt altına alınmış olsa da tam bir antep fıstığı :D Corsa opc Gaziantep Şehitkamil edition
Just a moment...
Just a moment...
Döşemeleri orjinal, sunroofu var, 240d. Uygun fiyata bakan varsa ideal.
Bu aralar 124 ve 210'ları çok şişirdiler. 3-4 senedir mercedes tamircilerine aşinayım, tabanındaki çürüklerden muayeneden kalan çok 210 gördüm ama ne hikmetse ilanda bir tane pas çürük var yazan görmedim :) Mercedes çürüğü pası çok güzel gizler abiler, aman dikkat.
1998 BMW 528iA
Just a moment...
1998 Mercedes-Benz E200 Kompressor Elegance
Just a moment...
1998 Mercedes-Benz E300 Turbodiesel
Just a moment...
1998 E200 Elegance
Just a moment...
2001 E290 TD Elegance
Just a moment...
1998 525Ttds
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5775053/detay/
a4 avant 2.0 tfsi
Just a moment...
Geçen sene babama 3-4 ay arama süreci sonrasında 10 senelik son sahibinden 97 W210 E200 almak nasip olmuştu.
İlandaki araçlar kondisyon bakımından çok güzel gözüküyor ama donanım bakımından dolu bir W210 serisinin tadının bambaşka olduğunu düşünüyorum.
Alındığı günden itibaren babam günlük olarak kullanıyor, ilgili sitede daha uygun fiyatlara donanım bakımından baya dolu araçlar var.
Ben de hala takip ediyorum, bazen aynı araçları belirli zaman aralıklarıyla çok saçma fiyatlarla karşıma çıktığını görüyorum, fiyat aralığı olarak değişik bir piyayası var.
2002 BMW 320d (Individual)
Just a moment...
Mercedes Glb 35 Amg
Just a moment...
GLB şu hale gelirse harika bi kaç dokunuşa ihtiyaç var
Km olarakda iyi gezmiş helal biraz yüksek
Ama şu halde olsa km düşük olsa o fiyat niye olsun değilmi..
https://i.hizliresim.com/luu2sk9.jpg
110.000km de AMG makinanın bakım paralarını merak ediyorum :D
ülkedeki benzin kalitesinden sebep 100k üstü spor klasmanda araç almak büyük risk.
Bakımların aksatılmadan zamanında ve hatta zamanından önce yapıldığını varsaysak bile değişmesi gereken parçalar çok fazla.
yarışmacı arkadaşlara başarıla dilemekten başka yazacak pek bir şey yok :)
2003 mazda mx-5 1.8
Just a moment...
Öyle tabi haklısın ben kendi aracımda 5k-6k da bir yağ değişimi yapmaya çalışıyorum standard bir araç olmasına rağmen ama kaç kullanıcı bu titizlikte yaklaşıyor araca.
Hele kupon araçlar galeriye düştü mü satılana kadar kimin kullandığı belli olmuyor, her arabayı alan bir tur gazlıyor ediyor.
Spor araç alacak olsan geçmişini bilmeden alırsan tam süpriz yumurta.
Bu gözler sl55 amg ye değişmesi gereken parçaların yan sanayi olarak takılmış olduğunu gördü.
Yani orjinal parça takmayacaksan neden AMG araç alıyorsun be insafsız diye soramadık eski sahibine
35 amg nin bakımlarının 1.5 1.6 versiyonlara göre çok fazla olacağını sanmıyorum mercedes genel olarak zaten pahalı orası ayrı. 63 amg vb araçların bakım ücretleri korkunç seviyede olabilir doğru özellkle seramik frenleri falan düşününce..
https://i.hizliresim.com/6t914hu.jpeg
sol ön amortisör, küçük bi çizik, direksiyon sertliği ve sağ arka park lambası için gitti servise.. özel servise