Bu paraya 140’ın orta hallisini almak mı mantıklı olurdu yoksa bu seçenek mi arada kalırdım.
Printable View
range rover 4.4 sdv8
cahilliğime verin ben bu vogue ile autobiography arasındaki farkı çözemedim bana hepsi aynı geliyor
bilen biri aydınlatırsa süper olur
Just a moment...
Yanlış hatırlamıyor isem autobiography en dolusu oluyor. Vogue bir alt paket olması lazım.
evet autobiography en dolusu olarak geçiyor içi çift renk olarak geliyor galiba onun dışında nerden ayırt edebilceğimizi bilmiyorum
jantlar , ön panjur , tamponlar gibi dış farklar da var bildiğim kadarıyla
Kişiye özelde diyebiliriz, gerçek autobiography nin iç direkte logosu olur.
sayende her ne kadar voque un autobiography nin alt donanımı olduğunu bilsekte, somut farkları nelerdir bakma ihtiyacı duydum.
aşağıdaki linkte daha çok sport ile voque arasındaki fark anlatılmış ama paylaştığın ilanla ilintili olarak aracın sürprizlere açık olduğunu daha iyi idrak etmemize yardımcı olur bi bilgi..
kısaca sport un voque a oranla daha az ultra lüks özelliklere sahip olmasından kaynaklı, daha hafif olduğu için air lerinden frenlerine kadar daha az masraf çıkartacağı, 3.0TDV6/TDV8 lerin daha sağlam olduğu, en sağlam model yıllarının 2018-2021 olduğu yazıyor.. (sıfırdan beri 2021 RR Sport var yakınımda yetkili bakımlı burnu ottan kurtulmuyor)
ben RR sevmem, ama arıza çıkaracak diye zevkimden de vazgeçmem..
Just a moment...
Selamlar herkese 700-750 arası otomatik emlak ofisinde kullanmak için araç arıyorum var mı favorilerinizde daha önce ki aracıda buradaki tavsiyelerle Modüs almıştım çok sorun yaşamadık km olarak 200 bini geçmesin istiyorum.Aklımdakiler Egea,Micra,tek kapı sorun olmasa aslında Mito
Just a moment...
2016 model 520i. Fiyatlar çok artmış ancak araba temiz görünüyor.
golf 4 1,9 130
Just a moment...
1998 BMW E36 3.20i Coupe
Just a moment...
Arabanın evveliyatını bilen var mı?
Bu ara araba arayışımdan dolayı gördümki F10 lar fotolarından çok çok yorgun genel olarak.
Rotayı yine F30'a çevirdim.
Bu arayış sırasında gözüme çarpanlar
Alfa Romeo Giulietta QV TCT
Just a moment...
Tarzım olmadığı için bakmaya bile gitmedim ama fiyat olarak iyi muadili ilanlara göre
Mercedes E180
Just a moment...
W204 Fl C180
Just a moment...
Eşine annesine uygun yollu oto araç arayanlara daha iyisi var mıdır bu paralar bilemedim favı param olsa alır kenara atarım.
Just a moment...
Just a moment...
şu araba bayadır ilan da makine çok güzel
Just a moment...
özel bir arac acaba dedirtti
Forumda satılık ilanı vardı görünce hatırladım
https://www.techturkey.com/forum/oto...y_project.html
24binde Clio
Just a moment...
50binde C180
Just a moment...
70binde Accord (Aynı paraya 2013 Civic alınacağına tercih edilebilir)
Just a moment...
38binde Lacetti
Just a moment...
G82 M4 :rolleyes:
Just a moment...
2003 BMW E46 3.20Ci IMOLAROT
Just a moment...
F20
Just a moment...
E39 5.30d
500'lü rakamlara geri çekilebildiği kadar çekip alınır, biraz daha eli ayağı toparlanıp keyifle binilebilir
Fiyatına göre makina
Just a moment...
K20 Turbo şahin… fiyat çok uygun tek jetonluk hissi veriyor:D
Just a moment...
İnsan kabloları bi cırt kelepçeyle toplar yukarı doğru yahu gaza frene basarken kabloya takılır insanın ayağı, yolcu tarafından bahsetmiyorum bile :D
AİLESİNDEN İZİN ALACAK ÇOCUKLAR ARAMASIN LÜTFEN...
Ben arayamıyorum bile...
Ben de arayacaktım ama Hanımdan izin alamayacağım için arayamayacağım.
Bunu al ankaradan istanbula doğru boluyu görmeden yanar bu :D Ya da frene basarken kablolara basarsın kopar bi kablo o da ecu nun + sıdır yolda hiç olur (p) kalırsın :)
Malzemeyi nasıl bu kadar çöp ederler gerçekten inanılmaz. 200 e böyle bir araba da yapamaz kimse sanayide fiyatlar çok fena, ustalar as900 şaftını almış elinde bekliyor.
Geçen hafta bakkalda parçası olan dv6 nın enjektör pul keçe değişimi için kapak açmak zorunda kalıp 40 lira masraf yazdık.
Herşeyi çıkma alsan ustalığa yazarlar dünya para, hoş bunu yapan usta olamaz çiğköfteci hasan abi kabloları yoğurup bırakmış gibi :D
Herkes bmw aymış bu sayfa madem bmw olsun :)
Just a moment...
Just a moment...