Bu numuneler kim ve niye böyle bir video var :D Babacıklarının aldığı arabalarla millete rollenip üstten konuşmuşlar gibi sanki. Ayrıca favori konusu da yanlış yer olmuş :D
Printable View
Kim bunlar acaba
İzlerken tipler ve saç kesimi kombinasyonu iğrendirdi...
Konunun hatrina
F10 520i exe
Just a moment...
Hala almak istiyorum ama gün geçtikçe daha da çekiniyorum...
1.17 de kapattım kasko yok muska var :)
159 kafadan bu kadar güzel görünen araba çok az, günlük sınıfta.
Just a moment...
bordo e90
Just a moment...
Bugün emsal bir aracı sattık sadece modeli 2014'tü. Bana göre hala alınır , keyifle binilir bir araç.
Boş geçmeyelim ; F30 - Edition Luxury Line
Just a moment...
bundan 30 yıl önce bu segment araçlara binen insanların giyimi, kuşamı, konuşması, başkalarına hitap şekli bile gelirine eşdeğerdi. saygılı, kültürlü insanlardı. Ben cadde de büyüdüm, o zamanın avrupai egzotik araçları, amerikanları vs hangi abilerimizin elindeydi hatırlayanlar iyi bilir. O zaman çocukken imrensek bile o araçlara, sahiplerinin arkasından sövmezdik. Allah daha çok versin derdik. Ülkenin siyasi çöplüğü, para akışını öyle bir değiştirdi ki en haketmeyecek insanlar (sözüm meclisten dışarı içlerinde tabi vardır hakeden genel olarak söylüyorum) bu paralara ulaştılar. O yüzden ne mal kıymeti bilirler, ne can kıymeti. Ülkenin son durumunun özeti bunlar işte.
Abi 159'un en kötü motoru ama o. El mecbur 1.9 jtd gelecek.
Aradım sordum buraya attıktan sonra benim gönderdiğimi
Minimum 100 bin tl'ye yakın masraf saydı. Üstüne daha da çıkabilir. Alınır gibi görünse de alınmaz ya. Bunun komple ağır bakımı ile beraber 200k borcu var sanayide.
iki cabrio;
SL63:
Mercedes Benz SL 63 AMG 4Matic+
M4 Comp. :
Bmw M4 Competition Cabrio xDrive
Ve üç Station;
M5 Touring:
Bmw M5 Touring
M3 Comp. Touring:
Bmw M3 Competition Touring xDrive
C63 S E Perf. Estate:
Mercedes Benz C 63 S E Performance Estate
c63 s e performance için sürüşü hakkında oldukça ruhsuz ve yapay olduğunu söylüyorlar deneyimleyen varmıdır ?????
volvo 850 t5
Just a moment...
Volvo C70 convertible. İmkan olsa alıp kenara koymak isterim Hafta sonu için
Just a moment...
Volvo V50 düşük km
Just a moment...
Passat Variant. Rengi çok güzel ama içi boğuk, paspasları facia :D eklentiler ile güzel donanım seviyesi olmuş :)
Just a moment...
2 milyon liraya yakın para verip 15 yaşında 400.000 km'de Audi A8 kim alır acaba? Çok merak ediyorum bu araçlar bu paralara, bu yüksek kilometreler ile nasıl el değiştiriyor.
Just a moment...
Bodrum Galerilerini tararken denk geldi. Favorim değil :D
arayıp sorsan ya da gitsen kaça biteri var acaba? saçma bir seviyeye bitebilir tahminen
ilan fiyatı şişik olabilir , bu arabalar reşat altını gibi hemen alıcısını bulan arabalar değil
a6 olsa hadi diyecem de 8 epey bi yavaş bulur alıcısını
kilometreye değinmiyorum bile
Golf1 E30
Just a moment...
bmw g30 2023 edition m sport
edition m sport 50.yıldan daha mı dolu
Just a moment...
Civic eg b16 swap alınır mı abiler? Yoksa 240a değişensiz yeni boyalı eg 1.5 otomatik buldum onu alıp swaplasak maliyeti ne olur şu zamanda?
Just a moment...
Just a moment...
Abi mekanik olarak araçları bilmiyorum. Kaporta, boyadan anladığımı da iddia etmiyorum lakin; swaplı aracın ön çamurluk ile tamponu ile birleştiği yer çok kötü duruyor mesela. Keza ön kapı çizgisi kötü duruyor. Araç sanki macun yığınıymış gibi bir hali var. Genel olarak, macunla doldurup boyanmış gibi intiba bıraktı bende. 1.5 olan aracın kasası biraz daha derli, toplu gibi.
Önerebileceğim araç yok, eg kasa merak ettiğim bir kasa. Genelde derli, toplu duran araçlar 600k üstü rakamlara ilanda. O rakamlara düzgün araba zor gibi duruyor, ha 600k'ya eg kasa satılıyor mudur onu da bilmiyorum.
B16 aracın kasa zaten diğerine nazaran kötü motor durumuna yürüyenine bakmak lazım. Zaten aldığım aracı kaportaya yine gidecek. 1.5ex kaporta olarak daha derli toplu duruyor ama swap maliyeti kaça gelir. Yürüyen motor şanzıman işçilik derken o korkutuyor yada hiç riske girmeyip bütçenin üzerine çıkarak bulabilirsem kurcalanmamış ek vti bakmak lazım.
Civic eg 1.5 1994
Fikir alabilir miyim araç için alınır mı arkadaşlar abiler? Değişen vs hakkında daha bilgim yok sahibi dönüş yapmadı.
Just a moment...
eg şartmı ?
bugün düzgün kasalı bir arabaya (sıfır kaporta işi) k makine koymak + yürüyen = 400k.
ben kendiliğinden az biraz giden bu araba alıp biraz sağını solunu kurculamayı tavsiye ederim.
ör : Just a moment...
şaseye baktır kırık , kaynak olmasın. birde en önemlisi iyi bir oto elektrikciye göster.
al bin gazla , gene bu paralara geri okutursun
bütçe varsa referanslı kswap arabalar 650 700lere el değiştiriyor genelde
yapmaya kalkıp kaportasıyla ayrı altıyla ayrı tesisatıyla makinesiyle ayrı uğraşmaktansa düşünülebilir.
bütçe yoksa ve illa ki eski araba olacaksa ben de 106 yada saxo derim yine referanslı araçlar 400 civarına alınabilir yürütmesi de parçası da hondaya nazaran uygun araba güzelse rahat rahat binip gazlanılabilir en kolay satılacak araçlardan olur
Bütçe varsa ek swap en mantıklısı,piyasadaki coğu eg macun yığını
Abim 106ya 2 hafta önce bakıyordum içime sinen olmadı olanda çok gereksiz paralar istemiş sanırım yeni düşmüş araç ilana vazgeçmiştim. Bunu değerlendirebilirim ama gözüne çarpan eg olursa pasla abi :)
,
Sanırım 106 olacak gibi zaten bir kaç hafta önce bakıyordum. Tabi bulabilirsem çevrenizde b16 eg varsa o önceliğim olur.
Bütçeler bu civarsa bence pug en iyi tercih olur hondada maliyetler sağlam maalesef, araçlar bayağı yorgun
Arkadaşımda mk1 vts var kırmızı renk, orijinal oz ultraleggeralı, aracı beğeniyorum sağlığı yerinde sürekli beraberiz. İlgilenirseniz özelden yazabilirsiniz bilgileri ileteyim rakam olarak da bütçenizin altında kalır.
2002 318ti. Kondisyonunu compact olmasına borçlu sanırım, fiyatı hariç tatlı araba.
Just a moment...
2016 Scirocco. Indium gri ve bej güzel kombin hem de 150lik ama temizlerinin fiyatı uçmuş.
Just a moment...
2011 e250cdi coupe.
Just a moment...
Uzun yol kısa yol ne olursa olsun iç mekan olduğu gibi duruyor yahu 400k km deki araç için fotolara bakılırsa gerçekten ip gibi.
Bu S class larda falan genelde böyle kaliteden mütevellit olsa gerek..