Hakkınızda şimdiden hayırlısı olsun.Kazasız belasız sürüşler
Printable View
Onu sordum, bu satan arkadaşlarda olmamış boya işi. yolcu tarafı far ayağı beni soğutan kısım oldu, laf olsun diye toplanmış gibi görüntü.
4 lü rakamların altını görse gidip alınır, ama o rakamı teklif etmeyi istemdim açıkçası.
Boş geçmeyelim,
street ka, çok yakışıklı kerata. Tam yaz ayı binmelik.
Just a moment...
Street ka larda kadran digitale döndü, aşağıdaki gibi oldu. Bunda da o hatayı yapmamışlardır :)
https://bparts-eu.s3-eu-west-1.amazo...xwvqepoywi.jpg
Octavia VRS
Just a moment...
Bu kadjar baya hoşuma gitti, kronik bir derdi tasası var mı bu Kadjar arkadaşın ?
Just a moment...
Abi 1 yıl sıfırdan 70.000km civarı bindim iş sebepli yetkili servis bakımlı o sebepten aman aman bir sorundan bahsedemeyeceğim
Performans hamdolsun modunda yakıt megane'a yakın seviyede zaten aynı motor
Sıfırdan sürdüğümden olsa gerek pek bi sıkıntı yaşamadım en sevmediğim yanı çok trim sesi gelmesi sıfırından beri ama sen hakkından gelirsin ince işçiliğinle :D
Şanzuman 1 ve 2 arasında çok kararsız kalıyordu rampa başlarında 2.viteste çok zorluyordu kafası karışıyordu bazen. Onuda serviste güncel yazılım yükleyerek çözdürmüştüm
İlandaki araç için 2. ağır bakım zamanı yaklaşmış vaziyette yıldan dolayı
Bence parasına göre çok güzel f/p bir araç
Aynı motorlu megane dizeli ile 240.000km civarına kadar kullanmışlığım var ufak tefek sıkıntılar haricinde büyük problem yaşamadan
Boş geçmeyelim :D
Skoda Superb ;
Just a moment...
407' ye geçen hafta babamla baktık, tavanda güneş yanığı var. Kaput güneş yanığından boyanmış ama boyasını çok beğenmedim. İçinde bolca sigara yanıkları mevcut, şöför tarafı kapı döşemesi değişmiş ama çok uyduruk işçilik ve malzeme ile yapılmış. Kapı fitilleri yırtıktı. Direksiyon ve şöför koltuğu KM' ye göre çok yıpranmış. Benim 407 200K üstüydü kondüsyon olarak bunu 4-5 kere cebinden çıkarırdı.
Babam arka koltuğu yatırdı koltuk altı nemliydi. Adama söyledim, belki sunroof gideri tıkalıdır bir baktır dedim alan yaptırsın artık dedi :)
aha güzel bilgi. Ben de takas için görüştüm manasız bir sohbet geçti aramızda. Arabası altın bizimki demir oldu. Döşeme işi dikkatimi çekmişti ama yakından görmek ile uzaktan görmek aynı şeyler değil tabi. Favoriden düşürelim bunu. O zaman şu 407 yi atalım.
Just a moment...
407 olarak şunlarda güzel abi parasına göre ufak tefek el atmalık
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
Aslında ilanlarda benim eski 2.0 hdi manuel arabamda mevcut binmeye güzel ama düğün konvoyunda ufak bi önden tıklama sonucu kaput ucu boyasıyla beraber kurtarmasına rağmen şase ucunda eziklik var :D
Antepli olan güzelmiş gerçekten.
sw da güzel,
Just a moment...
Kadjar'lar benim de favori listemde yer buluyor. Bilgi için teşekkürler.
Bazı arkadaşlar teknoloji olarak geri kalıyor demişlerdi. O konuda durum nedir size zahmet :)?
en sondaki ankaradaki aradaba güzelmiş Birkan bunların yakıtı nasıldır acaba...
ben 2.0 hdi c5 i ile 6.5 lt lerde dolaşıyordum. 1.6 hdi 407 varken de 5-6 lt arasıydı tüketimim. Makul yakan arabalar bunlar.
Klape sorunu var kazanlarında sıcak soğuk kontrol edilmeli.
Corolla, KM yüksek ama uygun rakamlı otomatik
Just a moment...
Cresta
Just a moment...