Kaput içi fotosu istemek lazım.
Printable View
Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz aracım satılık, 2013 Golf 7
Just a moment...
F10 arayan bir arkadaş vardı kusura bakmasın cevaben yazmak istedim ancak bulamadım mesajını. Bir araba grubundan paylaşılan F10 araç var, temiz de duruyor. Belki vesile olurum umuduyla ilanı bırakıyorum buraya.
Just a moment...
focus cc,adam etmeye kalksak:confused: çok yer mi
Just a moment...
Merhabalar, 500-550 ye kadar manuel favorileriniz var ise alırım şahsıma araç arıyorum, Corsa D 1.3, Astra H 1.3 , Polo vs. olabilir.
Boş geçmeyelim polo tdi
Just a moment...
8 aydır aşağıdaki araç favorimde. Fiyat 2m ile başlayıp düzenli olarak 50-100 eklenip düşürme ile 2.350 yi gördüğü dönemler de oldu. son 1 aydır 2m altında duruyor. Geçmişini bilen var mı acaba satılmama sebebini nedense anlamıyorum kategorisinde en uygun fiyata sahip.
Just a moment...
Bende bir alfa favı bırakayım o zaman :)
Just a moment...
diğer stelviolar satılıyor mu kontrol etmek lazım. İlandan kalkan araçlar, ilan süresi bitti için kalkmış olabilir. İlandaki aracın satılmaması müspet bir olay olmayabilir. genel bir durum olabilir. Belki de satılmamasının tek sebebi alfa olmasıdır, diğer stelviolar da satılmıyordur.
Outlander
Just a moment...
Birkaç karışık favorimi de ben bırakayım..
2002 Renault Scenic 94 Binde
Just a moment...
Aynısından kullanıyorum bu aracın. Dün itibariyle lpg dönüşümü de yaptırdım. Megane 1'lerle aynı motor olduğu için hem çekişi hem yakıt tasarrufu şahane. Çok çocuklu ailelere, eşya taşımak isteyenlere, ve hatta yerine göre iki kafadar çakma karavan tatili yapmak isteriz diyenler için müthiş ideal :) Fiyat için çok bir yorum yapmayayım ancak kilometresi ile az bulunacak nitelikte bir araç..
1998 Opel Astra F 1.6 GLS Otomatik 121 Binde
Just a moment...
Hem 1998 model olması, hem GLS olması ve hepsinden önce kilometresi (orijinalse) şahane bir araç. Arka arkaya iki adet F kasa kullandım. GLS'lerin otomatiklerinin enteresan bir piyasası var araç düzgünse Symbol veya 301 satıyormuşsunuz gibi elinizden resmen kapıyorlar. Eğer dedikleri gibi düzgünse düşünülebilir..
1999 Opel Vectra B GT 215 Binde İlk Sahibinden
Just a moment...
Bu fiyatlara satılmamasına şaşırdığım bir araç. Fotoğraflarda göründüğü gibi bir haldeyse bence GT sevdalıları alıp rahatlıkla toparlayabilir ama bagajdaki antifriz, su ve yağ şişeleri pek hoş şeylere gebe gibi değil. Panjuru da normal Vectra B kasa panjuru ancak kenarda boşta bir param olsaydı mutlaka niyetlenirdim diyebileceğim bir araç..
2005 Ford C-Max 160 Binde Ağır Hasar Kayıtlı
Just a moment...
Scenic'i satış niyetim varken bu C-Max'lere çok yükselmiştim. Zamanında babam bir tane almıştı, enjektörlerin kükremesi ta mahallenin başından duyuluyordu hastasıyım bu dönemde üretilmiş dizel Fordların :D Ağır hasarlı olmasa zaten bu fiyatlarda olmazdı onun için o konuya hiç girmiyorum. Araç sahibinin oğlu araç ile ilgileniyormuş kendisi ile temasa geçip araç için satmadan evvel yaptırdıkları ekstra detaylı OtoRapor ekspertize erişme fırsatım oldu. Araçta değişen yoktu hatırladığım kadarıyla, bir kapı ve tavan harici boya vardı. Yanlış hatırlamıyorsam yine şasileri orijinaldi ama sağ podyesinde işlem vardı. Ek olarak turboda yağ kaçağı, enjektör diplerinden kaçırma, direksiyon kutusuna revizyon önerisi gibi açıklamaları görünce hevesim de pek kalmadı ama yerinde bir ustaya gösterilip değerlendirilecek bir araç diye düşünüyorum..
2011 Honda Civic FD6 59 Binde Otomatik
Just a moment...
Aynı aracın 78 binde olanı var bende. Acaba satıp modelli bir araç mı alsam dediğimde aracı bir tur yıkayıp hemen vazgeçiyorum :D 1 yılda 2 bin kilometre bile yapmadı brandalı halde yatıyor ama arada bir de olsa görmek bana keyif veriyor. Beyaz, makyajlı, elegance FD6'lar hem benim için hem de piyasa için ayrı bir yere sahip. Güzel bir pazarlıkla, araç da düzgünse bence alınabilir..
2012 Toyota Corolla 1.6 53 Binde Otomatik
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61804155/detay
Bu kasa makyajlı corollalara da hastayım. Tam otomatik oluşu, kilometresi vs. insanı müthiş cezbediyor. Vatandaş açıklamada ev alacağını yazdığı için bence sıkı bir pazarlık yapılabilir. Ömürlük arabalar..