Başlıkta 27 yıllık sahibinden, açıklamada 23 yıldır kendisinde plakası da 2007 yılına ait :D Bizimkilerin çok kaba bir lafı var, forum ahalisinin affına sığınarak, eş*eğe biner gibi binmişler.. :D
Printable View
Açıkçası aracın durumuna göre kendimce iyi bir teklifte bulundum, fakat satıcının beklentisi çok yüksek olabilir ona bir şey diyemem.
Hararet kısmındaki kısıtı biliyorum, bunların termostat yeri hatalı, onu da çok basit bir şekilde çözüyorlar aslında. Bir mg-f alacak olursam eğer yapacağım ilk iş aksiyel fan'a geçmek olur.
Teklif masada dönerse arkadaş kış aylarında uğraşacak meşgale çıkar 3-4 aya toplarım ben bunu.
z4
Just a moment...
4007
Just a moment...
407
Just a moment...
2012 BMW 320i Standard (N20B20)
Just a moment...
evlatlık cabriolar
focus
Just a moment...
astra
Just a moment...
onlarda 100.000 km
Opel Omega 3000 24V, 119.000KM,... • Premium Classics
bizde 100.000 km
https://resmim.net/cdn/2024/09/01/mN4je3.jpg
Crv
Just a moment...
Bu yıllarca Ankarada bahçeli 3. caddenin başında livanın çaprazındaki er emlak önünde yatan araca benziyor. Eğer oysa yıllarca kullanılmadı. Bende bakmıştım ilk başlarda ama sonrasında durumu iyice kötüleşince bırakmıştım peşini.
Yan sokağının haritaları yıllarca güncellenmeyince street view'den buldum aracı :)
https://i.ibb.co/8mVgJ1d/Ekran-g-r-n...-03-101557.png
MG.yi alan, kalan ömrünü yurtdışından yedek parça aramakla geçirebilir.
Güneşe araba dayanmıyor; hele de yaşlıysa. Şu 2 ayda buna net emin oldum.
Yeni taşındığımız yerde kapalı garaj henüz açılmadı, cooper 2 aydır dışarıda kalıyor.
Güneşliğin üzerindeki ayna tertibatı sıcaktan yerinden ayrılmış, emniyet kemeri tokalarının kırmızılığı pembeye dönmüş, 2 ayda hem de.
O yüzden MG'nin kilometresi doğru olabilir inanması zor gelse de.
Mg nin sahibine 7k km deki frecciamı + 100k nakit teklif ettim. Bence hala iyi bir teklif. Ki ben bu teklifi yaptığımda ilan fiyatı 330 bin tl di.
2 gün sonra "al bin" şekilde bir MG-f pendik ten ilana girdi 315 Bin TL ye.
Neyse, biraz mesajlaştık arkadaş ile geldiğimiz nokta şu oldu. Arabasını isteyen çok olmuş, değerini bilen birisine satacakmak istiyormuş.
Kendince fiyatı uygun yazma sebepleri bunlarmış. Doğrudur elbette satıcı olarak bu tür bir beklenti içinde olması çok normal.
Ama gel gelelim 1. si ülke de parçası yok denecek kadar az bir araç, 2. si ciddi bir emek istiyor. Kendisine bunu da aktardım aslında, şuan içi dışı düzgün ve sağlıklı yürüyen araçlar sizin fiyat aralığınızda. Ben kendim restoresini emeğimle yapacağım için araçla ilgilendim, hatta daha önce slk aracım vardı, içinin restoresi için istenen rakamları duysanız şok geçirirsiniz dedim.
Kafamdaki de şuydu, 2025 yazına kadar ben bunu hakkıyla toplarım, binerim uygun aldım diyip uygun rakama da satarım düşüncesiydi.
Hayalleri bir yana bırakırsak, güncel 375k ilan fiyatı ile bu araç 6 ayda bir ilana girerek sahibinden.com'un genel giderlerine destek olur ancak.
Gönlüne göre olsun tabiki, mal adamın, satar satmaz kümes yapar.
Kafa karışıklığı yaratan araç DS :) C5 yerine yanaşsak mı böyle bir arabaya :)
Just a moment...
MG konusunda sana cevabım ektedir.
Kaşıntı Neden Olur? Kaşıntıya Ne İyi Gelir? - Acıbadem Hayat
İşte biz de nefes alan araba alalım dedik, sahibi vermedi.Alıntı:
Peki kaşıntıya ne iyi gelir? Düzenli olarak nemlendirici kullanmak, soğuk kompress yapmak, cilt temizliğine dikkat etmek, antihistaminik ilaçlar kullanmak, nefes alan kıyafetler giyinmek, yeterli miktarda su içmek, kaşıntıya iyi gelen mineral ve vitaminleri alacak şekilde beslenmek kaşıntıya iyi gelir.
Yanlız google dan arabayı bulan arkadaşımı gönülden tebrik ediyorum, çıtayı çok yukarı koydu, bunu aşacak bir bulma olayı bundan sonra zor gibi duruyor :)
Bir DS5 daha,
Sahibinden DS Automobiles DS5 1.6 e-HDi DSport 2012 Model Mersin 263.000 km Gri (Gumuş) - 26260579 | arabam.com
Gönlümüzde kalanlarda, z4 manuel,
Just a moment...