@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW · AEM · K&N · EIBACH · H&R · VOGTLAND · MILLTEK · BILSTEIN · AIRTEC · TAROX · PROSPORT · POWERFLEX
2011 Honda Civic Type-R
Just a moment...
https://www.youtube.com/watch?v=3xKq_omJ338&t=50s
Mustafa Kemal ATATÜRK
Valla abi, diğer yerden çok daha fazla maksimum yani nasıl abartabilirim daha çok memnunum.
bir aracımda; ben gözle mm farkı görebildiğim, fakat SGS ' De bir şey yok denilen yerde; Hunter maslakta travers civatasının yamuk olduğunu tek seferde fark edip farkı düzeltmiştik.
civic vti,fiyat hariç güzel
Just a moment...
VW T4 VR6
Just a moment...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
evett o bi keree rataaaa taa ta yapıyo limitör yapıyo anlayamazsın yaşaman lazım derler yaa haa ondan bu işin şakası
ama gerçegine gelirsek de atmosferik olan en iyi spor araba benim gözümde tayyar ,tabi bunu feleginden geçmiş bilmem kaçkez patlamış tayyarlardan bagımsız diyorum,yani bi nebze temizlerinden bahsediyorum
ama yinede renkler ve zevkler
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Tamamen ayni fikirdeyim, ama iki sebepten gozu karartıp bi suredir i20n almanın da direginden donuyorum.
1- Sıfırı 1760 mıydı neydi en son 20N'in, bu matematikte ilandaki FN2 - EP3 typer'in iki katı. Hos o parayı oduyosam FK2 alır arkaya isofix'i koyar yururum. 20N herseyiyle cok optimum bi araba ama lig farklı.
2- Sozum meclisten disari ama ikinci eldeki satan kitlenin bi kismi cok acayip, bulunmaz hint kumasi vibe'inde konustuk kendileriyle. Hatta bi iki tanesi telefonu acinca daha once 20N kullandiniz mi nasıl bir araba biliyo musunuz falan diye anlatıyo Boyasız parasına 100 lira tramerli araba vermeye calisan, 2022 zır stock arabaya 2024 parasi isteyen garip bi kitle de var.
Ozellikle bu 2. sebepten suan biraz daha butce koyup 20n almiyorum, ancak benim matematigime uyan arac bulursam alirim.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
20n tayfası ilginç evet bende gözlemledim.
alt tarafı 200 beygir önden çeker araba ama tripler acayip bir kaçını şile darlık yolunda aracının aslında ne olduğunu gösterdim
Hafta başı bende aldım sıfır olarak, 2000 lerin başlarında 106 gtı ım vardı yıllar içinde çeşit çeşit hot hatch araçlara bindim bütçem dahilinde (205 gti,civic hb vti,corsa gsi.207 rc), 2.0 atmosferik, turbo araçlarım oldu... Yıllar geçti en sevdiğin aracın hangisiydi diye soranlara 106 gti derim susarım, olay beygir odaklıysa fazla beygiri yoktu ama bana göre tam bir sürücü otomobiliydi. İ20 N ide bizim kafadaki abiler yapmışlar, güzelde olmuş... sınırlı bir bütçeniz varsa, sanayide harcıyacak zamanınız kalmadıysa hazır yapılı makina incik boncuk süslemişler alın tavsiye ederim. Kullanıcı kitlesine takılırsak binecek araç bulamayız, haklısınız.
BMW 318D
Just a moment...
BMW 520D
Just a moment...
BMW 525D xDrive
Just a moment...
BMW 118i
Just a moment...
Audi A3 Sedan
Just a moment...
Mini Countryman
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...3097236/detay/