User Tag List

Sayfa 159/159 İlkİlk ... 59109149157158159
3009 sonuçtan 3.003 ile 3.009 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı antuarri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clk-slk inanılmaz hoşuma gidiyor ama hala alınması satılması hızlı mı yada 300 üstü km'ler de sorun olarak nasıl? Tabiki arabadan arabaya fark vardır ama cesaret edemiyorum bir türlü. 2006-2007 model bir slk için 1 milyon aşırı yüksek geliyor yanlış mı düşünüyorum?
    alım satım işi net yavaş, niş arabalar bunlar. Ben slk aldım sattım, üstünden yıl geçti, hala ilanda aynı arabaları görüyorum.

Her işi ustaya yaptırıyorsanız üzme potansiyeli var her araç gibi.

1 Milyon kime göre neye göre aşırı yüksek o kısım tamamen göreceli bir durum.

O yüzden buna ne desek doğru olmaz. R171 kasa bir SLK için ben 800-850 ödemeyi göze alırım mesela aracın kondüsyonuna göre. Ama 1M benim için pahalı geliyor.

CLK,

Just a moment...

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alım satım işi net yavaş, niş arabalar bunlar. Ben slk aldım sattım, üstünden yıl geçti, hala ilanda aynı arabaları görüyorum.

Her işi ustaya yaptırıyorsanız üzme potansiyeli var her araç gibi.

1 Milyon kime göre neye göre aşırı yüksek o kısım tamamen göreceli bir durum.

O yüzden buna ne desek doğru olmaz. R171 kasa bir SLK için ben 800-850 ödemeyi göze alırım mesela aracın kondüsyonuna göre. Ama 1M benim için pahalı geliyor.

CLK,

Just a moment...
    clk yı çok beğendim ip gibi...
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes CLK200

Just a moment...

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şirket aracı 1.0 TSI Taigo var bence de çok tasarruflu bir motor değil, şu an uzun dönem ortalamam 6.7

Beni şaşırtan şirketten arkadaşlarla konuştuğumda İstanbul trafiğinde sürekli ısındığından hararetin yükselmesi ve arabanın uyarı vermesi. Ben 1 kere karda batıp zorladığımda aynı uyarıyı vermişti, soğutunca uyarı vs kalmamıştı.

Polo, Scala veya diğer 1.0 TSI' larda aynı şikayet var mı bilmiyorum ama Taigo' nun ön ızgarası küçük ve bir tarafı kapalı olduğundan gerekli soğutmayı yapamıyor vs diyolar.

Boş geçmeyelim, 2007 Toyota Land Cruiser 3.0 D4D Prado - Pederi kandırıp bi aldıramadım ama elbet bir gün

Just a moment...
    bu mesajın okuduk'dan sonra trafikde bir kaç taigo'ya dikkatli baktım.ön ızgarada hava alma alanı çok az bırakılmış.ızgara var ama yarısının içi dolu şekilde tasarlanmış.sanırım sorun bundan kaynaklanıyor.çünkü 1.0 tsi motor yeni değil çok eski.ibiza polo fabia leon golf aklıma bunlar geldi şimdilik daha bir sürü model'de kullanılıyor ve bu sorunu hiç duymadım.sanırım taigo tasarımına özel bir durum.

acaba o kapalı alanları güzel bir işçilik ile açmak mı gerekir.

Seat IBIZA FR

ByKazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.0 TSI Polo kullanıcısı olarak 15 k km'dir tecrübem:
    15 k km ortalama yakıt: 6,7
    %80 şehir içi az trafikli
    %20 uzun yol

Ben araçta henüz herhangi bir arıza yaşamadım, periyodik bakımını yaptırdım sadece 2 hafta önce.
    Aracı bir iki kez art arda sıkıştırdığınızda (dip gaz) sanki turbo şişiyor gibi hissediyorum. Bir sonraki gaza yüklenmede aynı şekilde ivmelenmiyor.
    Spor bir araba olmadığını göz önünde bulundurursak normal sanki.
    Ayrıca bir diğer eksisi arka frenler kampana olması, frende bazen yetersiz hissettiriyor.

Artıları ise kliması buz gibi, uzun yolda 160-170 sorunsuz gidiyor ve fena yol tutmuyor.
    Rampa performansı da fena değil, 1.0 TSI diye ben korkuyordum rampa da vs sorun olur diye ama gayet başarılı.
    Evet, DSG bazen çok kararsız kalıyor.

Boş geçmeyelim:
    Just a moment...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mesajın okuduk'dan sonra trafikde bir kaç taigo'ya dikkatli baktım.ön ızgarada hava alma alanı çok az bırakılmış.ızgara var ama yarısının içi dolu şekilde tasarlanmış.sanırım sorun bundan kaynaklanıyor.çünkü 1.0 tsi motor yeni değil çok eski.ibiza polo fabia leon golf aklıma bunlar geldi şimdilik daha bir sürü model'de kullanılıyor ve bu sorunu hiç duymadım.sanırım taigo tasarımına özel bir durum.

acaba o kapalı alanları güzel bir işçilik ile açmak mı gerekir.

2017 pololarda rüzgarla açılan bir kısım vardı. Çizgi halinde alt kısım açıktı, üst kısım hareketliydi diye hatırlıyorum.
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)

1. neuras

Bu Konudaki Etiketler