Sigarayı bırakmamın hatrına potansiyel uğraş ararken favlamışım bazılarını. Size de paylaşayım.
E34 - Just a moment...
R11 Flash - Just a moment...
W124 300D - Just a moment...
Golf 3 Gti - Just a moment...
Astra F Cabrio - Just a moment...
Printable View
Sigarayı bırakmamın hatrına potansiyel uğraş ararken favlamışım bazılarını. Size de paylaşayım.
E34 - Just a moment...
R11 Flash - Just a moment...
W124 300D - Just a moment...
Golf 3 Gti - Just a moment...
Astra F Cabrio - Just a moment...
Valla ben de bayıldım Astrayla Flasha.Düşük fiyatlı bişey almam gerekiyor para olsa Flashı almıştım valla :)
Günlük kullanabileceğim bir E30 alıp kalan yillarimi onunla geçirme hayalim var, çok guz l ve emek verilmiş bir araç... Bilenleriniz vardır gerçekten bu fiyatlarami el değiştiriyor bunlar
Just a moment...
E30 318is
Uniq autonun da kullandığı otopark. Yanlış hatırlamıyorsam bir banka ile ortak kullanıyolar. Geçen hafta 2 kere araç almak için gitttiğimde bu araçta banka tarafında duruyodu,fotoğraftaki kadar albenisi var aracın. fiyat konusu... muadilleri bilmiyorum ama ilan açıklamasından sahibi de muhtemelen kullanırım ben bunu diyip özene bezene almış ama fırsat bulamamış.. ( otoparkta yanında rs6 vardı,sebebi bu olabilir)
Çok güzel görünen bir otomobil. İç dizaynı da dışı da son derece keyifli duruyor. Karşısında benzer rakamlara G20 var ve ilginç bir şekilde gövde yapısı, oranları ile bir BMW silüetini çokça andıran bir Alfa Romeo bu. Sahip olmak ve deneyimleyebilmek isterdim...
Honda Prelude 2.2 VTI
Just a moment...
Audi a8 6.0 w12 ilk fiyata sonra km ye bakıp derin düşüncelere dalıyosun
Just a moment...
Keşke bundanım da olsa CB650r.
Just a moment...
2013 BMW 328i Sportline
Just a moment...
Sanat eseri
MB E300 D
Just a moment...