Just a moment...
Clio 3 1.2 TCe
Printable View
Just a moment...
Clio 3 1.2 TCe
BMW E87 1.20d düşük km otomatik
Just a moment...
Passat, renk müthiş.
Just a moment...
Passat bu da baya dolu,
Just a moment...
bu 140'lık 2.0tdi'ların durumu nedir? nasıl bir motor? alınır mı?
177'lik tdi'lar peki? kronikli midir?
motor yapıldıktan 3000km sonra araba satmak,eğer bilinen alfa ustalarından biri yaptı ise neler yapıldı öğrenmek lazım,satılacak diye üstün körümü yapıldı yoksa a'dan z'ye ne gerekiyorsa yapıldımı ?
147/156 bayağı tecrübem oldu benimde,keyifli arabalardır devamlı elinin üstünde olmasını ister
Just a moment...
Hep sevmişimdir, hiçte almamışımdır :) Busefer farklı, hayat kısa pas geçmiyorum bunu :) hadi yazın bakalım. Varmı aracı tanıyan geçmişini hızlıca dökebilecek bir techturkey müge anlısı :)
1M TL altında, pistte kullanmalık haftasobu eğlenmelik favlar varsa alabilirim
Toyota cressida
Just a moment...
Just a moment...
Bayiliyorum bi okadarda almaya cesaret edemiyorum zamanında bindim aşık oldum
Just a moment...
biraz iddali ama ..
Selçuk abiyle yakın zamanda alış-verişim oldu.. kötülemek için değil ama kendisi otomobiller konusunda yeterli bilgiye sahip değil ve karşısındakini de öyle zannedince ispat çabasına girmek farz oluyor..
Misal; aldığım aracın o yılda cam tavansız olduğunu iddia etmesi veya 2021 model lastiklere yep-yeni demesi ve dahası.. hani hepsini kabul ettik, araç düzgün yıkansaydı bari.. (galerideki tüm araçlar özensiz yıkanmıştı)
özetle söylemeye çalıştığım alacağınız araçta masraf çıkma olasılığı yüksek olur zira neredeyse tüm araçları (konsinyeler hariç) piyasanın altında fiyata..
Güzel makina
Just a moment...
Hacı git en ucuzunu bul onu al topla. 1M a gidip 3.20 otomatik alınır mı cabrio diye.
Yok bu araba önce istanbul sonra izmir sonra anlara gezmiş, şuan ankaradan istanbula dönüyorum. İçime sinmedi almadım kısaca böle diyeyim…