Grimlord Nickli Üyeden Alıntı
Benim araç 199bindeydi, lpgde 5 sene önce takılmış. O yüzden motor diri kalmış. Ben 1.3 aldım ama 1.6 tercih etmek daha mantıklı, klima abs vs de denk gelebiliyor.
Şuan güncel tüketim lpgde 10-11 litre gibi, benzinde kullanırsanız 8-9dan aşağı yine yakmaz. Devirli kullanmak lazım.
Benimki base paket, hidrolik direksiyon, ön iki cam otomatik ve tek hava yastığı var. 1.6 alırsanız Luna ya da Sol Special bakın derim, en doluları onlar galiba.
3 tane corolla baktım, kliması çalışan denk gelmedi. Sanırım önden kazalı olanların klima tertibatı çabuk hasar görüyor. Kompresör sık arıza yapıyor.
Onun dışında yağ kaçağı oluyor, krank keçesinden atıyor ama öyle aşırı eksiltme olmuyor. Özellikle dikkat ettim, bir damla bile düşmemiş yere.
Şimdiye kadar 15-16 araba değiştirdim, kaloriferi bu kadar randımanlı çalışan araba görmedim. Neredeyse kış günü bile kontak açar açmaz ısınacak. 26 yaşında arabaya göre çok iyi.
Klasik Japon, yağ su kontrol devam. Kolay kolay yolda bırakmaz. Kesinlikle tavsiye ederim, bu paralara artık broadway ya da şahin vermiyolar.