BAT9 Nickli Üyeden Alıntı
2024 Eylül ayında 136'lık 97 model elegance paket sağ sol hafızasından, bel şişirmesine, orjinal park sensöründen yağmur sensörüne kadar donanımlısını Sakarya'dan 10 senelik sahibinden babama almıştık, birazda şansımız yaver gitmişti açıkcası fiyatı da baya makuldu.
Donanım olarak beni hala şaşırtıyor, en son bu kış araba çalışmıyorken ve kapalıyken motorun mevcut sıcaklığını kullanarak arabanın içinin sıcaklığını 30 dakikaya kadar aynı şekilde koruduğu özelliği fark ettim. Klima panelindeki REST tuşu sayesinde bunu gerçekleştiriyor, dijital klimalı olanların çoğunda var sanırım 96-99 arası.
Market alışverişi vs yaparken baya iyi oluyor.
Babam o günden beri haftanın 7 günü her gün marşa basıyor, işe gidiyor, keyfi keder sağa sola gidiyor, hafta sonları geziyor. Zaman kaldıkça da keyif almak için ben kullanıyorum.
30 yaşındaki arabanın kaportasına çok takılmıyorum ama mekaniği iyi bir arabaya denk gelirseniz keyifle binersiniz.
Umarım gönlünüze göre bir araba bulursunuz, direksiyon turu ve manevrası çok başarılı bir otomobil.
W211 haliyle daha teknolojik ve daha şık ama W210 kullanırken 90'lı yılları çok güzel hissettiriyor ve konforuyla bence şaşırtıyor.
Umarım gönlünüze göre bulursunuz.