A4 Avant
Audi / A4 / A4 Avant / 2.0 TFSI Quattro / 165.000 KM'DE OTOMATİK QUATTRO 2006 AUDİ A4 AVANT sahibinden.comda - 1114176081
Printable View
AUDİ A4 AVANT 1.9 TDİ OTOMATİK
Audi / A4 / A4 Avant / 1.9 TDI / SAHİBİNDEN COK TEMİZ AUDİ A4 AVANT 1.9 TDİ OTOMATİK sahibinden.comda - 1114694157
Bu arabanın duruşuna hasta oldum ama fiyatı eder etmez tartışılır...
Konuda baya yazılmış teşekkür ederim. Aracı soran ben olduğum için son durumu yazayım. Şimdilik Giu ile devam. D-C segment işi modelli araçlarda bütçeyi aşıyor. 500X sport yakışıklı araba ama bir tanesi bebek olan 2 çocuklu bir ailede ancak ikinci araba olabilir gibi duruyor. Hanım da görür görmez aynısını dedi bana alıyorsan olabilir diye ekledi :) Belki 1 senelik model yükseltmek için geçiş aracı olarak düşünmüştüm ama satışı daha kolay bir model daha iyi olur gibi.
Uzun seyahat harici şehir içi kurtarıyor zaten bu yazı bir şekilde hallettik. Bakınmaya devam.
Skoda Octavia Scout 1.5 e-Tec
Skoda / Octavia / 1.5 e-Tec / Scout / Skoda Octavia Scout Hatasız Tramersiz sahibinden.comda - 1112111630
A4 Avant 1.4 TFSI
Audi / A4 / A4 Avant / 1.4 TFSI / HANCAR 2016 AUDİ A4 AVANT CAM TAVAN-HAFIZA-K.ISITMA-HATASIZ sahibinden.comda - 1120747051
Katılıyorum.
Zor sattım denemez ama görece olarak zor sattım.
Katılmamdaki sebep ise; focusu satarken tam tamına 3 kere yarın ordayım kimseye satmayın nolur vs konuşmaları geçmesine rağmen, hatta biri biletini bile atmasına rağmen, hadi geliyordun ne oldu diye sorduğumda "abi zor satar dediler, vazgeçtik"; konuşması oldu.
Bir çok kişinin içinde wagon aşkı var, ama satamamaktan bile değil aslında "değer kazanmaz" diye korkuyorlar.
Sattığım arabalar içinde bu zamana kadar en çok favorilenen aracımdı.
Kesinlike katılıyorum vagonlar yavaş satıyor. O yüzden daha yeni ve düşük km'li bakıyorum uzun süre kullanmak için. Ama istediğim vagonlar bütçemi aşıyor ona ulaşmak için arada mevcut aracın üstüne 200-250 ekleye ekleye ulaşmak var. Şu enflasyonist ortamda paranın değer kaybetmemesi için mala yatırmak tek çözüm. Aradaki araçlar en azından kolay elden çıkarılabilir olursa çok yorulmam.
Selamlar
E46 3,30 manuel
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Fotolarda çok güzel görünüyor
Just a moment...
Nasipse küçük ailemiz 3 kişi oluyor. Bagajı yetmeyen clio 5 artık daha da yetmeyecek. Bebek olacağı için de üzerine çok fazla koymadan 1 milyona kadar B suv, c hb veya csuv araç favoriniz var mıdır? Aracım şarj dinamosu bekliyor sipariş edildi. Değiştikten sonra satmak için beklemeyeceğim. Fakat önceden araştırmak maksatlı varsa tavsiyeniz iyi olur.
aile kullanımı için her ortamda her şekilde octavia 1,6tdi-dsg tavsiye ederim
akla hitap eden en mantıklı aile çözümü
km olarak 100.000 üzeri bulmanız kuvvetle muhtemel , ancak motorun hangi km'de ne masraf açacağı artık ezbere bilinen konu
aynı şekilde dsg tarafı da öyle , çözümlü şeyler bunlar çok şükür ki
hazırda favorim yok ama bakılırsa kesinlikle bulunur
Benim aracın yani; 2020/2021 Peugeot 308 ‘ini öneririm. 1.2 allure sport var bende eat8. 1.1 civarına 20-30 binde araçlar var. Dizelde 1.5 bluehdi var onlar da 1m civarı style tech paket en dolusu onda. Eat8 li olanına bakmanızı öneririm.
Model yılı + km olarak daha iyisini bulamazsınız. Bagaj hacmi segmentine göre yüksek fakat bundan ötürü arka tarafı bir tık dar
2012 Renault Megane RS Trophy
Just a moment...
Valla güzel araç, kazasını merak ettim.
Hocam bence Kona.
Just a moment...
23/03/2014 -Ağır Hasarlı - 28.592₺
2014 yılında Golf 1.4 Tsi Comfort fiyatı 61.000 lira :)
2014 Volkswagen Golf Fiyat Listesi 04-12-2014 - YeniModelArabalar.com
Astra H OPC.
Stickerları ve beyaz rengi görünce nürbergring edition zannettim ama zevkli bir abimiz pert alıp böyle toplamış. Orijinal olsaydı tam F/P aracıydı.
Just a moment...
E61
Just a moment...
2014 Fiat 500S 0.9 TwinAir
Just a moment...
Heves ettim valla çok güzel araç. :DD
renault kangoo
sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-renault-2017-kangoo-1.5-dci-extreme-110hp-6-ileri-36.000-km-de-boyasiz-1123381028/detay
dacia pickup
Just a moment...
Opel Insignia 2.0 T Sw
4 çeker olsa tadından yenmezmiş
Just a moment...
fiyatı uygun geldi doluluğuna bakarsan
polo 1.6 tdi
Just a moment...
Aras dinçerin eski arabası bu
Just a moment...
2011 Audi A5 2.0 TDI Quattro Manuel
Just a moment...
Benim gibi manuelciler için mükemmel bir alet. Cam tavan da var, daha ne olsun.
--------------------------------
2007 BMW X5 3.0d
Just a moment...
Temiz E53 Polat kasalara istenen fiyatları görünce bence fiyat makul. Boyasız, İlk sahibinden, full yetkili bakımlı olması da çok güzel artılar. Sadece ufak tefek kozmetik bakımının yapılması lazım.
Mercedes Benz 300D W124
Just a moment...
Nedenini bilmiyorum ama çok hoşuma gitti araç, düşük basınçlı turbo modifikasyonuyla mükemmel olur
Fiesta 1.6 tdci titanium. İlk sahibinden, fiyatı baya makul km, donanım ve yukardaki poloya göre.
Just a moment...