merso önden iyi patlamış sanırım. airbag'de olmaya bilir araçta dikkat etmek lazım.
Printable View
Hocam eşimin de ilk aracı olan 1,25 gülenyüz fiesta önerebilirim size. Üzerinde z-tech motor bulunur ve çok da sağlamdır, yakıtı çok çok makuldür, motor hacmine ve yaşına oranla akranlarından daha seri gider ve güven verir.
Eşim trafiğe alışana kadar kullansın, hem de arıza yapıp da zaten tecrübesiz birini yolda bırakıp panik yaptırmasın, vurup kırınca da içim acımasın diye almıştım bir yıl boyunca kullandı. Sadece alır almaz bakımını yaptırdım ve yakıtını koyduk daha da sanayi kapısı çalmamıştık. Ankara'nın karında bile bindi o araca ve günlük 100km yol yaptı, ben de şaşkının :D
Renault | R 5 | 1.1 Five yedek parçası vs bulunmayabilir ama denk geldiğimden beri arada açıp bakıyorum. Belki işinizi görür diye yollamak istedim.
Just a moment...
corolla (ben kendim için 250 teklif etmiştim yemedi bide sen dene şansını istersen)
Just a moment...
clio
@207_TR
bi önceki mesajı senin için attım ,nedense alıntılanmadı
E46 Clubsport
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tent=174536269
bu aracın sahibi siteye üye mi ?
Önerilere ek nacizane tavsiyelerim;
Otomatik Mazda 323 1.5 Practica;
Just a moment...
Manuel Tata Vista 1.3 - Multijet motorlu olması avantaj, durumları düzelttiğimde bende bunlardan bir tane sağa sola gitmek için almayı düşünüyorum.
Just a moment...
Manuel Nissan Micra 1.3 Magic
Just a moment...
Citroen C2 1.4 SX - Fiyat biraz yukarda ama belki pazarlıkla alınır.
Just a moment...
2002 Twingo 1.2 Expression
Just a moment...
1999 Twingo 1.2 Alize
Just a moment...
2001 Twingo 1.2 Alize
Just a moment...
1999 Twingo 1.2 Alize
Just a moment...
2000 Twingo 1.2 Alize
Just a moment...
--
Geçenlerde 2002 cam tavanlı birkaç twingo daha vardı ilanda, sanırsam satılmışlar şuan bulamadım ama fiyatları 330 - 350 civarıydı. 250-300 arası bunları bulabildim şöyle bir tık eli yüzü düzgün.
Çok teşekkür ederim bir yakınım için bir araştırma yapıyorum ileteceğim güzel arabalar çıkmış tavsiyelerde
En güzel mi bilmiyorum ama çok güzel..
2017 w222 s400d
Just a moment...
Beyaz çok yakışıyor
Bu araba 3, 4 ay önce 700.000'TL'ye ilandaydı.
Just a moment...
Otomobil piyasasını İstanbul'daki K*rt galericiler belirler. Hepsinin en kısa sürede parasızlıktan kafasına sıkması dileğiyle. :)
Zorunlu düzenleme : İlandaki galerici benim. Çok zor duruma düştüm gerçekten, mermi alacak param yok. Bir yardım edersin dileğiyle :) Ayrıca bir daha tanımadığın insanlar ve bilmediğin işler için kimseye beddua etmemen dileğiyle :)
Ek not : Bu arada Şeyh Said mezarından kalksa elimi öper. Öyle bi kürdüm :)
Bir ara 1400 ü bile görmüş
Anlıyorum, piyasa bu. Ama bu böyle olmaz artık. RX-8, S2000 gibi 'niş' otomobillerin haricinde standart binek araçların da piyasası vahim. Benim bindiğim 1.2 motorlu 2014 Peugeot'ya 650-700 yazıyorlar şu anda. Arabanın kasko değeri 350TL. Hayatta o paraları edecek bir araba değil. Emsali bir Corsa ve Polo'ya da bu paralar çekiliyor. Söylemlerim ağır ama durum bu. Örnek;
2011 JCW 41.000KM 18.750EUR Bu bile çok pahalı
Piacenza lokasyonunda kullanılmış araba YeşilMINI John Cooper Works Sedan € 18.750,-
Türkiye'de satılan araç.
Just a moment...
Türkiye'de az var, olanların hepsi pert gibi abuk sabuk bahanelerle şu araçları şişiriyorlar. Ulan 2012 N14-18 motorlu mini'ye bu parayı kim verir? Gider sıfır sorunsuz araba alırım, yine bunlara binmem. Bu araçlar artık birinin ilk arabası, öğrenci arabası falan olur. İlgisi olan alır, sorunlarıyla uğraşır, sıkılınca satar.
İngiltere'de ULEZ'ler var, ve Avrupa'da uygulanması halinde ortaya kullanım alanı fazlasıyla kısıtlanmış, tercih edilmeyen araçlar çıkacak. Bu araçları geri dönüştürmek zor. Biz de halk olarak on yıldır feci bir ekonomik krizle mücadele ediyoruz. Alım gücümüz eriyor. Şu anki iktidar da bence durumun farkında. Gerekli temasları sağlasınlar, bu araçlara talip olalım. 5000-10.000 EUR'a on numara araçlar var. VW, Fiat, Stellantis Türkiye'de daha az satsın, ama bu millet araba binsin artık.
İki araç da aynı galeriden denk gelmiş. Okuyorlardır belki burayı. Kendilerini tanımam etmem. İstanbul'a yıllar önce bir kez gittim.
Bir araç daha.
Just a moment...
R56 jcw , R60 Jcw den daha pahali nasil olabilir aklim kesmiyor benimde
Just a moment...
Hani daha buyuk daha donanimli daha temiz 4X4 falan bunlarida gectim..
Genel olrak türkiyedeki fahiş fiyatlara katılıyorum ama bu yanlış cümle yani ''kim jcw alır o paraya, onun yerine gider sıfır alırım'' cümlesi. Bir kere verdiğin örnekler 60-70 bin km kupon araçlar. Baya temiz yani. Gidip sıfır ne alıcan ? Bu kalitede, bu güçte, bu donanımda sıfır araç alacaksan 3-5 milyon vermen lazım. 1200-1300 e sıfır ne alırsın Reno Clio 1.0 Alırsın ancak... veya corsa 1.2 o da en düşük paketleri alırsın. Şimdi JCW ile 1.0 clio ne alaka ? Sorunsuz sıfır diyorsun ben alalı 8 yıl oldu, sorunsuz kullanıyorum (2010 model), sıfır araba alan arkadaşlarım benzin döküp yakma seviyesine geldiler araçlarını... İyi temiz bir 2, el alırsan sorunsuz kullanırsın. Yani genel fiyatlara okeyim ama mini ye '' ulan n14 n18 e kim bu parayı verir'' e katılımıyorum. Güzel temiz bir jcw kullan, niye o paraların verildiğini az çok anlarsın.
2013 Peugeot 208 GTI
Just a moment...
subaru brz
fiyatı uygun geldi gözüme sizce alınır mı aracı bilen var mı
Just a moment...
Brz değil ancak gt86 sahibi olmuştum. Çok zevkli araçlar, gücü biraz daha arttırılabilirse çok eğlenceli oluyor. Malesef ikinci el piyasası çok zayıf, çok zor satmıştım.
600-700 bin tl bandında otomatik yeni ufak araç arıyoruz.Önerileri alabilirmiyiz :) polo-micra-i20 vb
Bilmediğim(iz) işler???? Araba alıp satmanın nesini bilemeyeceğiz? Okulunu mu okuyorsunuz siz bu işin? İlk sahibinden 700'e alıp 1000 liraya tekrar ilana koyuyorsun işte. Memleketin yarısı yapıyor bu işi. Tek fark sen yıllardır bu işi yapıyorsundur, bağlantıların vardır, temiz arabayı daha kolay buluyorsundur. Seni tanısam da bir şey değişmeyecek. Ben yine araç fiyatlarını bu raddeye getiren insanlarla alakalı yorumumu yapacağım.
Ayrıca sana beddua etmedim. Geneliniz hakkında temennimi dile getirdim. Keşke o kadar ağır yazmasaydım. Sana değil, Forum'daki insanlara ayıp olacağı için. Herkesten özür dilerim. Polemiğe girmeyi sevmiyorum, muhtemelen benden yaşça büyüksündür, kendime de yakıştırmam zaten. Kimsenin ekmeğinde değiliz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi biliyoruz sadece. Tek derdim ülkemde bir şeylerin düzelmesi. Araba piyasası da bunlardan biri. Sana hayırlı satışlar.
Ek not: SaiİTin mezarını bulursanız ailecek öptürürsünüz.
2014 Yamaha X-Max 400 (ABS'siz)
Just a moment...
Ne oluyor tam anlamadım. Birisi, başka birinin mesajını kafasına göre mi düzenledi? Etik mi bu şimdi?
sait gibi Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanı bir hainin forum ortamında şakasına da olsa bahsinin geçmemesi lazım.
500 bine kadar kmsi uzay olmamış tam otomatik bayanların tercih edebileceği nitelikte araç arayışımız var. Favorilerinizde varsa görmek isterim.
Bilmediğin iş şu olabilir mi?
araç konsinyedir ve galerici araç sahibinin istediği fiyatı yazmak zorunda olabilir (bilmiyorum hiç galeriye araba bırakıp sattırdın mı var mı böyle bir deneyimin?)
aracı galerici satın almıştır, eksiklerini tamamlamıştır, belki bozuk olan şeyleri yaptırmıştır, bunları ve tabi ki karını ekleyip satmak istiyordur. bugün sanayide en sikindirik işi yaptırmak dünya para olmuş. ha adamın finansman maliyetini de düşünmek lazım di mi?
yıllardır zaten bu saçma fiyatlarla karşı karşıyayız. herkes üzerine koyup satmak isteyince işler böyle oldu. sen memleketin ekonomisini düzeltecek bişeyler yapabiliyosan yaparsın yoksa sağa sola beddua ederek anca ilan bakarsın sarı siteden.
he otomobil piyasasını kürt galericiler falan belirlemez. sen ben o bu hepimiz elbirliğiyle yaptık bu işi o da ülkenin boktan ekonomi politikaları yüzünden. herkes kendine suç arasın.
şeyh saiT denen it'in motorlu taşıtlar forumu içerisinde şaka bile olsa işi yoktur.. admin olarak konuya el atılmalı.. onun da taraftarlarının da soyunu sopunu gelmişini geçmişini s.. taraftarı olan bölücü artıkları da forumdan s.. olup gidebilir.. admin olaya el atmıyosa ben s..olup gidebilirim.. burada siyaset konuşulabilir ama hainler ve hainlik marketingi asla !!!!
Benim anladığım kadarıyla "zorunlu düzenleme" yazan kısma kadar yazanlar @neuras 'a ait devamını @Ogedov mesajı düzenleyip yazmış.
Eğer olayı doğru anladıysam;
@Ogedov Bir üyenin mesajına katılmıyorsanız, kişisel yorumlarınızı mesajı düzenleyip yazmak yerine alıntılayıp yazın.. Bu ne saçma bir olay ?
Bunca yıldır bu forumdayım çok tartışma gördüm ama böyle bir saçmalığı ilk defa görüyorum. Herkes delikanlı gibi düşüncesini alıntılayıp yazar geçer, bir başkasının mesajını düzenlemek nedir? Alıntı yapar adam gibi yazarsın cevabını, bu aba altından sopa göstermek oluyor biraz. Anladık sensin, adminsin, galericisin, en çok sensin, en çok senin elin öpülür, en çok sen düzenlersin mesajları...
Boş geçmeyeyim;
'22 Audı A6 TDI Quatro
Just a moment...
İyi ya da kötü, bir şekilde aynı muhabbette bulunduğum herkese tavsiyeleri veyahut eleştirileri için çok teşekkürler. Özellikle antifriz konumda yardımcı olan, fikir belirten üyeler. Tanıdığım ustalar beni çok farklı yerlere yönlendirmişti. Sağ olsunlar sistemdeki sıvıyı yenileyip yoluma devam ettim. Kalbini kırdığım, istemeden saygısızlık ettiğim birileri varsa da kusura bakmasın. Türkiye'deki otomobil piyasası çok hareketli. Herkes kazanmak istiyor. On milyonluk Ferrari satan galeriden tut, Punto'sunu satmayan çalışan emekliye kadar... Böyle bir ortamda fiyat eleştirisi yapmak zaten çok zor. Benim de dilim çok sert, keşke daha kibar, daha yapıcı yaklaşsaydım. O da benim hatam olsun.
@Ogedov Ben seni tanımam etmem. Mesajımda da belirtmiştim. Hatta, iki araç da senin galerinden denk geldiği için yine fiyatı çok abartı başka bir aracı paylaşmıştım. Keşke mesajımı düzenlemek yerine buradan veya özelden yazsaydın. "Sait elimi öper" derken de şaka yaptığını varsayıyorum. Şaka değilse durum vahim zaten.
Galeriler batar mı bilmem. İşini hakkıyla yapan, kalitesini hiçbir zaman bozmayan, dürüst kişilerin ekmek teknesinden olmasını istemem. Ama durum çok iç açıcı görünmüyor. Yine genelliyorum, bir çoğu son 3, 4 aydır fiyat düşürüyor.
Ben son bir araç paylaşıp çıkayım. Herkese iyi günler.
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB (170)
Just a moment...
civic typer
Just a moment...
Just a moment...