Cidden bunların piyasası bu mu? 2016 520i n20 motorlu görece sorunsuz olanlar bu para. Yazık günah cidden.
Printable View
Tamam artık doğru yanlış fiyat diye bişey kalmadı belki ama kimi araç sahibi harbi kafayı yemiş. Ciddi yaşlı arabalar bakıyorsun 700 800 isteniyor, bir kaç yaşındaki aynı modeli ise 1.1 1.2m civarında. Özellikle 15 yaş üstü araba sahipleri birbirini gazlaya gazlaya çıkmaza sokuyor
Just a moment...
4.4 Volvo XC90
Rölantide ne kadar yakıyordur acaba? ;)
Galerinin sahibi de gayet dindar, namazında niyazında bir abidir.
Neden böyle yapıyor acaba ki. Araçta anlıyamadığımız bir opsiyon vardır belki.
Aziz Kancar - YouTube
Yorumlarda yerin dibine sokup çıkartıp tekrar sokup orada bırakmışlar :)
https://www.youtube.com/watch?v=pepoSW5f_fY
Polo 1.0 tsi
Just a moment...
polo dan daha ucuza şuna baktım dün, hadi yakıt dert değil, haftada 1 marş yaparız diyoruz keyfi olarak bineriz diyoruz.
Ama bir arıza çıkarsa ucu o kadar açık ki, araştırdık ettik netice = yemedi favoriden çıkardık.
fiyata göre km yi es geçersek içi falan gayet güzel geldi bana.
touareg 3.0 tdi
Just a moment...
Just a moment...
body kit li falan,
Just a moment...
Sabah işe arkadaşın egea otomatik ile geldim, baya ön yargılıymışım egeaya karşı. Sonra şunlara baktım.
fiat 500 suvcuk
Just a moment...
Bir arkadaşımın 2,5 dizel toureg aracı vardı yaşamdan soğudu çocuk 2 sene önce sattı kendisine yeni yeni geliyor :):)
başına bela aramayan temiz aile babası arabası:)
Just a moment...
Selamlar,
Günümüz şartlarında memur işi yürütmesi hesaplı olacak şekilde, mesela 1.5 dci megane 2 gibi ama daha yeni model tercihen 2015 ve üstü olacak şekilde ne önerebilirsiniz? Aklıma megane 4 1.5 dci geliyor onun dışında tavsiyeleriniz nelerdir? Sedan veya suv olabilir, dizel olması büyükşehir için daha iyi olacaktır diye düşündüm , elektrikliye sıcak bakmıyorum şimdilik. Teşekkürler. Favorileriniz varsa alırım. :)
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Gümrükten alındıysa 2022'li tarihte ihalesi yapılan araç 2006 model olarak tek araç bu çıkıyor. 174392 km'de gümrükten çıkmış gözüküyor.
2021 BMW 320d Touring
Just a moment...
2008 Seat Altea 2.0 TDI
Just a moment...
1993 Toyota Hi-Ace
Just a moment...
2000 Volkswagen Polo - Uygun yollu işimi görsün diyene.
Just a moment...
Az önce gezinirken gördüm fiyatı uygun gibime geldi ama yinede tabii ki bilenler yazarlar uygun mu diye
Belki birinin işine yarar diye atiyom
İlanla uzaktan yakından alakam yoktur E250 Çinli
Just a moment...
Cgı olacaktı duz3ltmede Çinli çıkmış:D
Bu satıcılar akıllanmaz hakikaten. Adamın aracı hatasız değilse bile emsallerine nazaran hatasıza yakın. İlan başlığı: ''Ağır hasarlı fiyatına bık bık bık''. Ağır hasar, pert vs. yazdığın anda alıcının aklına olumsuz algıyı yerleştiriyorsun zaten. O saatten sonra ne anlatsan nafile.
Fiyat-km olarak mantıklı bulmasam da sevdiğim bir kombinasyonu bırakayım gelmişken;
A3 8Y 35tfsi Sline
İki yakın arkadaşım birer ay arayla e250 coupe aldı, biri 11 biri makyajlı galiba 13 model
Makyajlı olanı 1.5, makyajsızı 1.050ye aldılar diye hatırlıyorum, 3 ay falan olmuştur alalı. Ya araçların fiyatlar artmış, ya da bu bir tık pahalı.
Ağır bakım yapılmış olması avantaj, zincir setine ve diğer ufak tefek bakıma 70-80 bin lira para harcadı :D
Kurt cesurluk yaptı touareg aldı, şimdi minibüsle işe gidiyor :) Aferin kurt hayat cesurları sever devam et :)
SLK,
Just a moment...
Açıklamada yazan ekstra parçalara bakıldığında fiyat fena değil gibi görünüyor. 1800 gibi bir rakamdı listeden kalkmadan önce, sıfırı bayilerde tek tük kaldı.
i20N
Just a moment...
Fiat 500Vintage 1.2
Just a moment...
2018 BMW 540i
Just a moment...
2024 BMW 520i - M5 bodykit yapmışlar. Araba dün çıktı... maşallah...
Just a moment...
Just a moment...
2015 s60 1.6 d2 advance
İlan fotolarında hasarlı hali mevcut. Acaba ihaleden kaça çıkmıştır bu araç nasıl buluruz acaba?
M54,gümüş renk ve e34…
Just a moment...