Geçen sene dizel 2014 polodan f20 116d ed ye geçtim. İyi ki de geçmişim diyorum ama ben nakitim erimesin bir yere bağlayayım diye yapılmış bi hareketti. Polonun satışını çok kolay oldu f20 ye şuan bişey diyemem. Değerlenme konusu da aynı gibi.
Printable View
fiyat saçma ama böyle araç zor bulunur,golf 2
Just a moment...
4 sene 156 2.0 kullandım 150k km yaptım. Elini üstünde tutarsan bakımlarını aksatmazsan ve orjinal parça kullanırsan çok az sorun yaşarsın. Varyatör sorunu pek bir problem değil tamir takımları var. Esas problemi bunların elektronik. O havalandırma sistemi adamı hayatından bezdirir. Flap motoru arıza yapar ve bulamıyorsun çıkma bulduğun zamanda saçma sapan paralar istiyor çıkmacılar. 1.6 alırsan 2.0 kadar yakar. Tüple kullanırım hayali kurma tüp sevmiyor bu aletler. İlk aldığımda LPG ile kullandım sürekli birşeyler arıza veriyor vs. LPG kullanmayıp benzine geçince arıza sorunu bitti. LPG ile sürekli bobin bozuluyor başka şeyler bozuluyor aletin dengesi kaçıyor. Benzinde de 2.0lt çok yakmıyor ben şehir içinde 7.5 lt civarı yakıyordum İstanbul trafiğinde hergün 110 km yaparken.
ilan kalkmış ama yinede yazayım tecrübelerimi,
1-varyatörleri problemli aslında varyatörün bozulduğunun nedeni yetersiz yağ basıncı yağ pompasının zayıflaması valla alırken basıncımı ölçtürürsün ne yaparsın bilemem (varyatör tamir takımı ucuz lakin varyatörün içi aşınıksa geçmiş olsun sıfır varyatör ve %90 ihtimalle kadeh ve 2 adet eksantirik alır kapatırsın,şanslı isen ina kadeh bulursun yoksa işin zor)
2-yağ soğutucunun su borusu genelinin çatlaktır,boruyu bulman zor tornada sıfır boru yaptırmıştım vakti zamanında
3-ön takımları nazlıdır viraj demir lastiğinin gacırtı gucurtusu bitmez her mevsim geçisinde tekrarlar
4-ön cam düğmeleri aşırı pahalıdır 2 cam olana en son 5-6 lira diyolardı çıkmasına eğer 4 cam ise 10 liralar bandı
5-t.s motorda yağ eksiltmesi vardır yok diyen ya motor yaptırmıştır yağın eksiltme durumuna göre değerlendirme yapmak gerekir 10w40'ta ne kadar 10w60'ta ne kadar diye
6-yerinde olsam motoru bilinmiş alfa servislerinden yapılmış t.s'ye yönelmek avantajına çünki 150 binden sonra orjinal motorları eli kulağında
7-bosch buji kulbitör kapağını yakabiliyor,ya ricambi kutusunda orjinal bujisini alacaksın ki onunda içinden ngk çıkar,yada direkt parça referansı ile ngk alabilirsin
günün sonunda keyifli makineler ama uğraşılır uğraşılmaz ayrı nokta,bendede vardı uğraştım ettim hevesimi aldım verdim.alfa kullanan arkadaşlar belki katılır katılmaz ama italyan otomobilleri ile ilgili bayağı tecrübem oldu t.s makinedir 5 silindirdir vs vs benim tecrübelerimle sabit dediğim noktalar bunlar bu saatten sonra tekrar uğraşırmıyım uğraşmam ekonomi belli,ustaların nazını çekemem
Just a moment...
2011 Honda Civic Type-R Yetkili Honda Bayiden
Aracın döşemeleri acayip hoşuma gitti maşallah mıh gibi duruyor. Değişen yok demişler 5 parça boya varmış. Bana ilginç gelen yetkili bayiden satılık olması, biz bu bayiden 2015 model Honda Civic almıştık çalışma şekilleri vs. hoşuma gitmişti. Jantları görmemek için dış fotoğrafları çok hızlı es geçtim :D
Bu araba en az 12 senedir Eskişehir'de. Bende 106 GTI vardı bu arabayı ilk gördüğüm zamanlarda. Arabacı camiasında hiç takılmamıştır sahibi, yolda görsek tanımayız o derece. Gazladığını rolling yaptığını hiç görmedim.
Aracın mutemelen ilk tescil plakası olabilir. Yani gerçekten ilk el bir araç diyebilirim. Kurcalanmamış ellenmemiş.
AUDİ A4 AVANT 2.0 TFSI QUATTRO 252 HP S-LİNE
Just a moment...
@XoR abimizin siparişiymiş belli
Abi aracın hazır istediğin zaman bırakırım Bodrum'a :)
https://i.hizliresim.com/89d8o3s.jpg
Fırsat olarak gördüğüm için yazıyorum belki birinin işine yarar, ilan atmıyorum.
2013 1.2 tdi manual 158 bin km hatasız boyasız cam tavan vw polo 600 bine vericem.
1991 Nissan Pathfinder
Just a moment...
Arabanın sahibinin genel olarak japon arabalarına ilgisi var, güzel de arabaları var bir pendikli olarak görüyorum arada. Bakımları da Senat abi yapıyor sanırım 3. fotoda onun dükkanında çekilmiş.
Genel olarak aracı ciddi ciddi düşünüyorsan onlar da bizim kafada insanlar abi üzeceklerini sanmıyorum.