octavia sw tdi
Just a moment...
golf 6 tdi
Just a moment...
Slk 200k
Açıklama ile sen ne yaşadın be abicim dedirtti
Just a moment...
İLan içeriğine dünyaları da yazsan,bizim insanımız okumadan mesaj atmayı hatta aracı almayacak olmasına rağmen sırf tatmin,zaman geçirme kaynaklı araç sahibine yazdığı için neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Ki özel plaka için adamın başını şişirmişler de zaten.Aracı favorileyenlerin sadece %10'u gerçek alıcıdır zaten.Gerisi merak,fiyat takibi ve aracı sevdiğin için ekliyor.
bir de ilana doping falan aldıysan saçma saçma mesajlar gelmeye başlıyor, tamamen istatistik olsun diye kendileri mesaj attırıyorlar büyük ihtimal.
![]()
Şuan araba almaya çalışmak da satmak da dert. Satarken senden %10 15 düşüş bekliyorlar, ama sen %5 indirim rica edince anasına sövmüşsün gibi muamele yapıyorlar.
Allah araba satacağa da alacağa da sabır versin. Ben de 750bine kadar bir şeyler bakıyorum, ama sanırım bütçemin biraz daha artmasını bekleyeceğim. Akıl alır gibi şeyler 750binin alabildikleri.![]()
Instagram: mutusgarage
Kendileri satarken " önemsiz - yüzeysel- dıştan 2- 3 parça değişen"
(Yüzeysel- dıştan değişen diye bişey uydurdular bi de, değişen değişendir halbuki)
Kendileri alırken " ooooooooooo bu arabada 2 parça değişen var, pert. İstediğin rakamın yüzde 50si olursa anlaşalım"
Bu ülkede yaşayan herkese sabır versin
Ep 321 Typer
Just a moment...
Şu an 4 kullanıcı var. (2 üye ve 2 konuk)