E46 güzel ama aynı paraya E90 alınabiliyor 3.20i ve 3.20d olarak
Gerçek favori paylaşayım, söylediği gibiyse bu paraya harika bir seçim olur.
2011 E90 3.20d 184hp - 815.000TL
Just a moment...
- Bize Her Yer TRABZON
ben f10 aldıktan sonra bir kaç mesaj geldi favorilerinizde kalan araba var mı diye?
kalan olmamıştı ama bugün fiyat performans mantıklı bir otomobil ilana girdi. isteyen elini sıkı tutsun bu fiyata çok uzun süre durmaz.
Just a moment...
KOLEKSİYONDAN SATILIK HATASIZ 4.6GT V8 CONVERTİBLE 218hp manuel İlan No: 1115897227
96 Mustang GT
V8 manuel vede beyaz![]()
Volvo 760 Turbo
Manuel klima olmasaymış iyiymiş. Elzem bir donanım bence.
-------
Hakkını verenlerde bugün; A8 Tdi Quattro Long, 520 bin km...
Emlakçı takipçilerimize özel
8 oda 761m2Norveç
![]()
Just a moment...
Video'yu izleyin mutlaka. İlan videosu değil bildiğin kısa film çekmiş adamlar
11 oda 1.210 m2
Just a moment...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Benim gibi arabayı hanımköye verenler derneği için çok problem olmuyor bence ama, göz tırmalıyor kesinlikle abi
Dijitale çevirmek için bir yer ile görüştüm ;
Kalorifer kazanı, kompresör kasnağı veya kompresör (eskisini alıyor), dijital panel, kodlama dahil 14.000TL fiyat almıştım geçtiğimiz ay. Gerçekten bu fiyata sadece bu parçalar ile işi becerebiliyorsa yinede tercih edilir bence.
Torpidoyu söken aynı özende sessiz sedasız çıtırtısız toplayabilecek mi onu problem ederim en çok
______
Kia Proceed GT
Just a moment...
Arkadaşın 2004 Audi A4 2.0 TFSi ile yola giderken tampon yapıyordu, gazlama esnasında emsal bir performans sergileyince açıp baktık kia'nın böyle bir motoru olduğunu öğrendik![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Ah para olsa
BMW 5.35i
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
1.6tgdi hala var
ilk ceed gt de geldi yanlısım yoksa i30 sportlarda var ,güncel ve onceki tucson kona sportage vs de var yine aynı motorun farklı güc varyasyonları
mesela Just a moment...
1881 - 193∞
haftasonu arabası-T stop
Just a moment...
meg Rs
Just a moment...
forumdan altugkocer in eski aracı sanırım plaka hala değişmemiş sonuçta rastlantısal başka rs e takılmadıysa eğer. son 8 senelik süreci nasıldı acaba alınır mı?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)