Lancia Thesis GTA'dan fırlamıs gibi ama cekici.
Just a moment...
Lancia Delta
Just a moment...
Lancia Thesis GTA'dan fırlamıs gibi ama cekici.
Just a moment...
Lancia Delta
Just a moment...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Selam, aramızda citroen veya peugeot markalarında çalışan var mı ? Danışmam gereken 1-2 konu var yardımcı olur musunuz
.
Kendi aracımızı paylaşmak uygun değil diye biliyorum ama düşünürseniz Astra h GTC aracım var arazi aracı almak niyetiyle satma kararı aldım 2008 model sadece sağ ön ve sağ arka çamurluk ta boya var 100k kilometrede tüm samimiyetimle söyleyebilirimki kendi fiyatında en keyifli araç diyebilirim gerek yol tutuş dinamikleri gerek performansı. İlanı ***** sitede mevcut.
Fiesta 1.6 sport
Just a moment...
Fiesta 2.0 sport
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Audi A1
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Stage 3 Citroen C1
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
üstdekiler sen ben, aşağıdaki anca piyango vurursa (ah şöyle Turbo yada 4S fln olaydı)
Just a moment...
yurtdışındaki son iki senedir çok moda olan forged karbon uygulaması yapmışlar direksiyona .
adam vizyonlu iş yapmış , sedef kaplama muamelesi gördü iyi mi![]()
ahaha harbiden forged carbon harbiden sedef muamelesi görmüş.
Ne zaman forged görsem Mansory nin yaptığı 911 aklıma gelir.
![]()
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Porsche SDF edition
Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)