Açıkcası ben de proje arabası niyetiyle çok yükseldim bu araca. Evo 4 dediğimizde pek bir aksiyona gerek yok ön arka tampon marşpiye kanat jant. Motor opsiyonel. Ama ben TME taraftarı olunca çamurluklar, arka dodikler kaput bagaj falan da işin içine giriyor diye gözüm kesmedi. Ama şu görüntü bile bence okeydir. Ki güzel bir ralliart livery ile bambaşka noktalara gelir. Sizin full body hazırdı dediğiniz evo4'e göre mi, 5/tme'e göre mi? Birde ayıptır sorması ne civarda bir maliyetten bahsediyoruz?
![]()
Bir arkadaşımız yapıyorbitince paylaşırım foto
6TME olarak şuan yapılıyor.Maaliyetini ne siz sorun ne ben söylim.Bu kısmı görmedim diyorum ve geçiyorum
100/150 diye çıktığım E30 şuan 400ü zorluyor.Kırarsa 500 olmamız garanti.Daha kafamdakilerin bir çoğu da ortada yok![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Land Rover Series III
Just a moment...
Anadol A2 SL
Just a moment...
Mercedes Benz 280 TE
Just a moment...
Giulietta 1.8
Just a moment...
156 2.5
Just a moment...
124 Spider
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Bu da v değil İlana hatalı girilmiş. Lotus omega da 3000gsi üzerine stroker yapılarak inşa edildi. Ben bu çevirme işine biraz karşıyım. İrmscher olarak sıfırlamak daha değerli olur bence. Ne yapılırsa yapılsın, lotus şasede de oynamalar yapmıştır illaki. O yüzden o topa hiç girmezdim.
Evet mecbur kalmış olabilir sahibinden de muhtemelen MV6 girmeye. Swap vs yok ise C30NE olduğunu düşünüyorum. Ona uygun 6 ileri de bulamamıştır, tahminimce 5 ileridir.
E30da bi tme olmasa da çok can yakar. 2016'da başlayıp 2019 sonuna kadar yetim okutur gibi 135 bin tl harcadık. ama 8 senedir de bizimle duruyor. 2018'de sıfır 116i 150 bin tl idi. Araba 16350TL ye aldık. şuan gofret dediğimiz smoked sinyal kapaklarının tanesinin 3500 lira olduğunu öğrenince tansiyonum düştü. Allah size sabır, kesenize de bereket versin.
TME için tahmin ettiğim durumu söylediniz, o yüzden gözüm kesmedi demiştim ben de. Ama kıbrıs üzerinden evo 4 takımı 90 civarına teslim diyorlar.
o noktada topu opelcilere bırakıyorum. öyle diyorsanız öyledir hiç anlamam opelden
Bugünün şanslılarını da şuraya bırakayım ancak fiyat algısı kalmadığı için artık sadece gözüme hoş gelen araçları paylaşıyorum. Eminim bunun çok altına çok daha yeni model hızlı sorunsuz arabalar vardır.
Just a moment...
Roninden beri herkesin bir gün ulan acaba nasıldır dediği araba ve güzel kalmış bir örnek.
Just a moment...
Saçmasapan bir kombinasyon ama arabacı mıknatısı olduğunu düşünüyorum. Bu araçla yolda 500 metrede bir arabacı biriyle konuşmak tanışmak gerekecektir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...04857162/detay
Yamulmuyorsam benzer bir giydirme ve bir önceki makyajsız kasa ile rahmetli faruk süren R12TS'den sonra 1 yada 2 sezon yarıştı R5GTL ile. Daha detay bilemem rönocular bilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...42522780/detay
Bu arkadaşın aracı da fiyatına göre motor olarak çok başarılı buldum. Bugün RB25 26 düzgünü 300 bin tl üzerinde, e en az da 200 250 setup'a gider. Bu hem RB30 hem de kasa bedavaya gelmiş oluyor. Eğer söylenen şekilde sıfır ve gerekli parçalarla toplandıysa G30-770le falan zart diye gelen bir araç yapılabilir. Yada kasaya basit m50b20 turbo koyup motor başka araçta kullanılabilir diye düşünüyorum. Bu halde toplanmasına da bi 300 400 gider tahminim. Vay canısına her türlü setup işi 1 milyon lira olmuş.
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)