Uzun süre binmek isteyen birisi için eğlenceli olabilir, neredeyse aynı model G20 parası;
Alfa Giulia
Just a moment...
Hız,sonsuz bir tutkudur.
hiç aklın karışmasın. geçen bir hamburgercinin reklamı düştü önüme instagramda. hesap hamburgerci ama görselde ds varadamın milyonlar bayıldığı araba fabrikasyon hatalıymış hiçbir aksiyon almamış marka almayın aldırmayın diye kurumsal hesabından reklam çıkmış adam, denk gelirsem atarım
![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Ben tesladan önce Ds7 almak istiyordum. Gittim hanımla birlikte test ettim İzmirde sıfır km aracı. Süspansiyonlarını hiç beğenmedim, arabada bir olmamışlık hissiyatı vardı. Baktığında içine oturunc aya sev ya nefret et vs. Öle aman amam bir yalıtımı da yokmuş.
Sonuçta anladım ki o paraların arabası değilmiş. Ha şarjlıyken basınca evet gidiyormu gidiyor tek güzelliği 300hp olması idi. Teslalar TR ye girince o fiyata yalan oldu tabi saçmalık çünkü o paraları vermek.
cuma günü nissan TR 3-5 gün kullanmam için yeni x-trail 1.5 DIG-T 163PS X-Tronic CVT Platinum Premium verdi.
şuan sıfırı 2.6 milyon.
aracı beğendim. özellikle ses yalıtımı mükemmele yakın.
médiocrité partout
2008 Audi A4 B8 2.0TFSİ quattro (Manuel) bayadır radarımda olan bir araç 1 aydır takipteyim fiyatta esneme yaparsa değerlendirebilirim,birde manuel olması çok iyi
Just a moment...
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Platform kardeşi var, daha düşük kmde daha ucuza?
Just a moment...
Şu araba nasıl satılmadı hayretler içindeyim, bilinmediğinden mi bir kusuru olduğundan mı acaba..
Miniye bu kadar emek¶ harcamasam düşünebilirdim.
Çok iyi kondisyonda e46 320cd - 30.000 km
Just a moment...
inst. kozgaraj
Abi ben her kullandığımda Kodiaq bana çok hantal geliyordu, hala da öyle ki servisteki çalışanlarla da konuştuğumuzda baş mekanikleri de aynı şekilde bu motorla bu kasa hantal geliyor demişti. 3 silindir B sınıfı, kısmen C sınıfı (Octavia da çok hantal sayılmazdı) araçlarda belli bir performans gösteriyor da koca jipte ilginç geldi. Ki zaten sen de Kodiaqtan 0.1 saniye daha hızlı olduğunu söylemişsin abi bana göre yine hantal bir araç demek ki. Kişiden kişiye, beklentiden beklentiye değişir diyelim.
Abi bir önceki mesajımda da dediğim gibi 3 silindir motorlar B sınıfı araçlarda güzel iş çıkartıyor, C sınıfında da bir nebze kurtarıyor ama D sınıfı bir SUV için kafamda çok oturmuyor ki az önce verisini de söylemişler Kodiaq kadar hantalmış. Belki de elektrik desteği varsa onunla motorun yükünü hafifletmişlerdir. Gerçi bu tamamen araçtan beklenti ile alakalı bir durum.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 4 kullanıcı var. (1 üye ve 3 konuk)