Tam olarak DAN diye ariza veriyorlarmis. Isim vermeyeyim, yillardir tanidigim daha sonra da kendine ozel servis acan birisi, RR yi yapanlardan Allah razi olsun diyordu. Bana da tavsiyesi imkanin varsa sirif km al garanti bitmeden sat.
Opel Omega 2.6 Elegance 73 Bin Km
Just a moment...
Ben çocukken bizimle aynı katta oturan bir doktor komşumuzda vardı. Enteresan Opel arabalarını çok severdi Kaan amca kulakları çınlasın kız gibi bir Vectra A GT'si vardı lansman rengi gri vs.. Yanlış hatırlamıyorsam birebir aynı kombinasyonda bu ilandaki araçtan da vardı. Kapıda top oynarken 2.6 yazısını gördükçe içim giderdi zira bizde 1.6 Astra F vardıVelhasıl Opel'in Opel olduğu zamanlardan bir araç yalnız açıklama kısmındaki şehir içi 10.4 lt olayı çok çok büyük uydurma olmuş. 2-3 ay önce bir tane otomatik Astra F sedan almıştım şehir içi lpg'de 14 lt civarı yakıyordu oradan siz bunu hesap edin
![]()
2016 Peugeot 208 GTI
Just a moment...
2016 Peugeot 208 GTI
Just a moment...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
İlan dışı satılacak 2000 model 2000 motor vectra var 49.000 km de
Arkadaşın rahmetli babasının.
İlgilenen olursa diye yazıyorum
Sanki Photoshop ile bir şeyler yapılırken orası öyle kalmış gibi duruyor evet, ama değil. Arka çamurluk ağızlarında plastikten su tutucular var, sıçramayı, kirlenmeyi engelleyen. Onun ön kısmına ışık yansıyınca bir anda orada kapı kayıyormuş da foto editlenmiş gibi bir görüntü oluşmuş.
O plastiğin kapladığı alan şu şekilde;
Bu kasa M3'ü ben oldukça beğeniyorum ancak yurtdışında da çokça eleştirilen arka dodik şişkinliği ile arka kapı kesitinin uyumsuzluğu sorunu mevcut. Sedan versiyonunda da touring versiyonunda da aynı rahatsız edici görüntü var. Kapıyı M3'lere özel üretmemişler muhtemelen, standart dolgunlukta bırakmışlar ancak çamurluk ağızları şişkin. Oradaki o geçiş (daha doğrusu geçemeyiş) çirkin duruyor. Can sıkıcı bir tasarım hatası bence.
Çamurluk ağzındaki kirlenmeyi önleyici plastik parça ve bahsetmeye çalıştığım (bana göre) tasarımsal sıkıntı aşağıdaki fotoğrafta daha iyi gözüküyor;
![]()
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
İlana girmişler. Km daha düşükmüş
Fiyata yorumum yok
Just a moment...
V10 touareg var tabi dış görünüş bir range değil evet
Just a moment...
Samara 2109
Son zamanlarda çok duyuyorum, ilan dışı ne demek hocam? Artısı nedir?
Boş geçmeyelim, çocukluk hayalim Focus St: Just a moment...
95' Renault9 Spring --- 06' Kia Picanto 1.1 EX
97' Peugeot 106 XR --- 13' Opel Corsa D
05' Citroen C3 HDi SX --- 23' Fiat Egea Cross
İlana girmeden satılık, yani satılık olduğundan yakın çevreden başkası bilmiyor.
Ne artısı var, sana böyle bir araç lazımsa eş-dost arasında konuşulduğu için birisi sana önermezse haberin olmaz. Haa, büyük bir kayıpmı ? Aradığım spesifik şekilde bu araç değilse Değil.
Benim söylediğim aracı ilana girmeyeceklerdi, girmişler vs vs.
İlan kalktı vallahi favoriye almıştımMerak ettim acaba sattılar mı?
Şu an 4 kullanıcı var. (1 üye ve 3 konuk)