Golf
Just a moment...
Astra
Just a moment...
Octavia
Just a moment...
Leon
Just a moment...
Swift
Just a moment...
Leon
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tent=174536269
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
e250 coupe
Just a moment...
Araç hakkında yorumlarınız nedir? (sunroof olmamasına çok takılmıyorum)
F30 316i
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Km ve boya sorun olmazsa böyle bir şey tavsiye ederim her yönden daha çok keyif verir
Just a moment...
Volvo 240 GLE
Just a moment...
Bu tuğlalardan birini alıp M50b25 motor swaplayıp binmek hayalim var hep. Bayağı derli toplu duruyor hoşuma gitti yurtdışında güzel örnekleri var özellikle rwd olması da tercih sebebi oluyor ancak bizim ülkemizde pek talep yok, farklı bir tarzı var bana kalırsa.
f10
Just a moment...
Bunlarda güzel seçenekler olabilir
3.20d
Just a moment...
Just a moment...
E36 320i Sedan "98 (SOLD)
E36 318ti Compact "97 (SOLD)
E36 3.0 Stroker Coupe "94 (SOLD)
E92 320d "07
Aslında retrofit yapması çok kolay f30 larda. Boş alıp istediğin gibi doldurmak mümkün. Herkes uğraşmak istemiyor belki ama uzun yıllar binme planı varsa çok mantıklı.
ben kendi aracımı öyle yaptım. En boş paketi aldım M pakete dönüştürdüm iç dış.
n47 ve n20 varken ben n13 bakmazdım hiç. Hem performansı düşük hem sorun çıkarmaya çok müsait bir motor.
Şu an 9 kullanıcı var. (6 üye ve 3 konuk)