User Tag List

Sayfa 240/242 İlkİlk ... 140190230238239240241242 SonSon
4587 sonuçtan 4.542 ile 4.560 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık bir haftalık deneyimlerimi aktarayım, kafayı yememek zor gibi Ha diyebilirsiniz, " ulan sanki kaç para veriyorsun da hatasız arıyorsun" ama o başka, göz göre göre kazıklanmak başka. Yoksa değişen, boya vs takıntım zaten yok, bu fiyatlara olmamalı da.

- 4 tane corolla aradım, ae101 ve sonrası kasa. Klima var diyenleri arayınca hemen " yav işte gapluda temassızlık var, normalde çalışıyor da... " falan demeye başlıyorlar. Çalışıyor diyenlerin de tam randumanlı olduğunu sanmıyorum.

- Linea, Accent Era çoğu taksi ya da ticari çıkması, temiz olsa yine alınır ama adam arabanın göğsünde sigara söndürülmüş 470 bin kmdeki arabaya 450 bin yazmış, ayıp.

- Fransız gurmesi olduğum için 65lik ve 80lik symbol baktım, ustaya sordum. Temizini bulursan 80lik al dedi, iş görür. Lpg çok sıcak bakmıyorum, simit tüp muhtemelen çok az menzile sahip olduğu için hepsinin arkasında kocaman tank var. Bagaj yine iptal yani, sedan alsak bile.

- Toledo 1.9 tdi, Cordoba 1.4 tdi, ya da Golf ve Bora 1.9lara bakıyorum. "Niye, manyak mısın?" denmezse eğer ileride belki çıtırdan yükleriz diye, mümkün olduğunca dumansız olacak şekilde tabii. Golfün bagaj yine fena degil gibi, hatchback bile olsa.

- Jip dünyasında maalesef bu paralara hiç bişey yok gibi. Olanlar da " al beni, beraber suya gömülelim" diyen araçlar

Şeytan diyor ki "git şu Camryi al bari, adam gibi arabaya bin" ama ben biliyorum, alsam bu da elimde patlar, kümes olur muhtelemen elimizde

Just a moment...

Demem o ki, eğer gerçekten benim gibi acil durumdan dolayı model düşmüyorsanız ve aracınız temizse, o aracı pamuklara sarın. Her hafta cilayla yıkayın. Gönlünü hoş tutun. Yoksa benim gibi manyak olursunuz 1 haftada

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık bir haftalık deneyimlerimi aktarayım, kafayı yememek zor gibi Ha diyebilirsiniz, " ulan sanki kaç para veriyorsun da hatasız arıyorsun" ama o başka, göz göre göre kazıklanmak başka. Yoksa değişen, boya vs takıntım zaten yok, bu fiyatlara olmamalı da.

- 4 tane corolla aradım, ae101 ve sonrası kasa. Klima var diyenleri arayınca hemen " yav işte gapluda temassızlık var, normalde çalışıyor da... " falan demeye başlıyorlar. Çalışıyor diyenlerin de tam randumanlı olduğunu sanmıyorum.

- Linea, Accent Era çoğu taksi ya da ticari çıkması, temiz olsa yine alınır ama adam arabanın göğsünde sigara söndürülmüş 470 bin kmdeki arabaya 450 bin yazmış, ayıp.

- Fransız gurmesi olduğum için 65lik ve 80lik symbol baktım, ustaya sordum. Temizini bulursan 80lik al dedi, iş görür. Lpg çok sıcak bakmıyorum, simit tüp muhtemelen çok az menzile sahip olduğu için hepsinin arkasında kocaman tank var. Bagaj yine iptal yani, sedan alsak bile.

- Toledo 1.9 tdi, Cordoba 1.4 tdi, ya da Golf ve Bora 1.9lara bakıyorum. "Niye, manyak mısın?" denmezse eğer ileride belki çıtırdan yükleriz diye, mümkün olduğunca dumansız olacak şekilde tabii. Golfün bagaj yine fena degil gibi, hatchback bile olsa.

- Jip dünyasında maalesef bu paralara hiç bişey yok gibi. Olanlar da " al beni, beraber suya gömülelim" diyen araçlar

Şeytan diyor ki "git şu Camryi al bari, adam gibi arabaya bin" ama ben biliyorum, alsam bu da elimde patlar, kümes olur muhtelemen elimizde

Just a moment...

Demem o ki, eğer gerçekten benim gibi acil durumdan dolayı model düşmüyorsanız ve aracınız temizse, o aracı pamuklara sarın. Her hafta cilayla yıkayın. Gönlünü hoş tutun. Yoksa benim gibi manyak olursunuz 1 haftada
    otomatik şart mı grim?

manuelde olur dersen alfa bak 156 falan.
    en azından kullancısı bir tık daha bilinçlidir.

örn : Just a moment...
    médiocrité partout

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik şart mı grim?

manuelde olur dersen alfa bak 156 falan.
    en azından kullancısı bir tık daha bilinçlidir.

örn : Just a moment...
    Yok, şart değil abi otomatik. Ne denk gelirse artık

Alfa hiç almadım daha önce açıkçası, nedir ne değildir pek bilmiyorum. Varyatör galiba sıkıntı bunlarda değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alfa hiç almadım daha önce açıkçası, nedir ne değildir pek bilmiyorum. Varyatör galiba sıkıntı bunlarda değil mi?
    olsada basit birşey ; burayı okuyabilirsin ;

156 aracımın Varyator arızası nasıl anlaşılır? | DonanımHaber Forum
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o paraya vw bora'da bakılabilir , satarken daha hızlı satılır.
    ama tavsiyem manuel ve LPGSİZ bir şey bak
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    médiocrité partout

emre.ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Just a moment...

Uzun bir süre boraya bindim aile arabamızdı sonrasında da üniversitede bindim 1.6 16V olan pasific modeline lpg uyumlu çok uçup kaçmaz ama sürekli arıza çıkaran bir motor tipide değil lpg ile biniyordum görüntü olarakta çok güzeldi konusuda var formda beliki fikir olur gayet memnundum onun konforunu çoğu yeni model arabada bulamıyorum desem yeridir.Dizel 1.9 tdi güzel ama o paralara alacağın arabanın turbo enjektör mazot pombası motor durumu vs revizeleri çok para harcatır ve sanayiyle çok yüz göz olursubuz iyi bir ustaya baktırmalısınız expere değil .O bütçelere dizel değilde benzinli modellere yönelmenizde fayda var.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    255 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Marka / model fark etmez, bu bütçe ile kesinlikle benzin / lpg tercih etmelisin.

Pompa, turbo, enjektör derken dizelde bi araba parası daha harcatır arabanın ne olduğundan bağımsız. Dikkat etmekte fayda var.

Polo classic de bakılabilir ama lpg'siz bulmak lazım bagaj heder olur Lpg ile. Bora'da şahane seçim olur konfor itibariyle.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...

Kilometresi, model yılı, coupe olması ve 325i olması sebepleri fiyatıyla birleşince (söylenen harici bir şey yoksa) çok büyük potansiyel görüyorum. Canlı incelemeye değer. Şahsen öne iki recaro, kendiliğinden yüksek göğüs ve detaylı bir mekanik bakım yapılırsa ileride beklenmedik fiyatlar görecektir.

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deepblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer iş olaylarını homeofis ayarlayabilirsem istanbuldan kaçıp en azından kafa rahat bir hayat geçirmek için çok iyi gibi duruyor istanbula da 1.30 saat uzaklıkta böyle yerin avantajı ve ya dezavantajı nedir ki acaba..

Just a moment...
    Evin konumu güzel ama bu ev mantıklı bir mimariye sahip değil. 2 ay önce baktım buraya yaklaşık 7-8 aydır satılık. Çevre konumlarda çok daha iyi evler bulunabilir. Yazın hiç bir sıkıntı yaşamazsınız ancak kışın yorucu bir sakinliği var o bölgenin (oralı biri olarak yazıyorum). İstanbula göre ucuz geliyor anlıyorum ancak rakam o ev için çok fazla. Ayrıca KMO kullanarak dahi 2,5 saatten önce istanbuldan o yolu gelmek çok zor.
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    255 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tente rengi ve vites topuzu dışında çok beğendim.

İç kombinasyon özellikle şahane

E36 328i Convertible

Just a moment...

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Varyatör sesi gelebilir ama orjinali ile değiştirirsen ileride tamir takımları ile uğraşmazsın. 150bin km kullandım 4 sene tık demedi varyatör. 156 ların sıkıntısı bazı parçaların artık bulunamaması. Mesela motorla alakalı her parçayı yan sanayi ya da orjinal bulabilirsin çünkü halen parçaları üretiliyor. Ama mesela iç kalorifer flapları. Yok bir sürü çıkma var hiç biri birbirine uymuyor.
    IN BOOST WE TRUST

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sakin gelir istanbuldan sonra, böyle bir satın alma yapmadan önce kiralama dene derim.

Demografik yapı ve insanların yaklaşımı yorabilir, örnek: dayım yolun ortasından yürür, arkasından korna basarsın sana el kol yapar durduk yere kaos çıkar ( Yaşandı)

Yıllarca gittim geldim çocukluğum kocaali de geçti, istanbulun kalabalığını düşününnce sakinliği çekiyor seni muhtemelen ama çok sıkıcı olabilir.

Ayrıca istanbula 1.30 saat olamaz. Ben adapazarından istanbula 1.30 saatte ancak gidiyorum. Burası da bana ortalama 50 dk mesafede.

O bölge de çok fazla inşaat var arz fazlası var pazarlık gücün çok yüksek olur eğer almayı düşünürsen.

Mutafğın yeri çok manasız olmuş ayrıca.

Cooper,

Just a moment...
    o muhitte bir de o bahçe duvarları ile o evde rahat uyumak için 2 tane rottweiler sahibi olmak lazım.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tente rengi ve vites topuzu dışında çok beğendim.

İç kombinasyon özellikle şahane

E36 328i Convertible

Just a moment...
    İç kısım çok iyi gerçekten.Farklı araçları her zaman sevmişimdir.
    Bu aracı alsam, hard top'u koyar, jantların rengini açık griye çevirip yoluma devam ederdim.

Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyota camry hybrid aslında alcaksın şöyle bi şey 10 sene binceksin arabası

Just a moment...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marka / model fark etmez, bu bütçe ile kesinlikle benzin / lpg tercih etmelisin.

Pompa, turbo, enjektör derken dizelde bi araba parası daha harcatır arabanın ne olduğundan bağımsız. Dikkat etmekte fayda var.

Polo classic de bakılabilir ama lpg'siz bulmak lazım bagaj heder olur Lpg ile. Bora'da şahane seçim olur konfor itibariyle.
    vw'in bu bahsi geçen 1.9 tdi'ı 110'lukları afn 90'lıkları ahu diye geçer, enjektörleri pompa türü olmadığından daha makul fiyatlı, tamiri çıkması her şeyi mümkün. Turbosu yine aynı şekilde. Alırken ne kadar üflüyorsa satarken de öyle satarsınız absürt bir km yapmadıkça. 1.4'ler zaten 1.9'un kesilmiş hali. Kendim afn motorlu t3'ü günlükte kullanıyorum, arkadaşıma fabia 1.4 tdi'ı 250 binde alıp 300 binde sattık problem yaşamadık.

Normalde ben de çevreme bu fiyatlarda lpg benzin diyorum ama bu vag grubu hem sağlam hem sürmesi keyifli hem de ekonomik, tercih edilebilir. Tabi alırken sağlıklı olması şartıyla.
    Savaş MotorSports

MeHMeT-INC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Just a moment...

Bu fiyatlara en mantıklı araçlardan biri Linea. Temizi de ezilmişi de çok fazla piyasa da. Çok düşük teklif edilmediği sürece ortalamanın üzerinde bir araç denk getirilebilir.

Symbollerde de fabrika çıkışı LPG çok sayıda satıldı bunlar bagajda tank görünen araçlar oluyor. Biraz güçsüz ama 1.2 benzinli alıp aynı şekilde devam edilebilir. Bakım maliyeti ve tüketim düşük.

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350 -400 bin civarı favorilerinize talibim
    Özellikle sedan olursa şahane olur
    Nokta atışı araba söylüyorum: C4 sedan. Modeli de arabalığı da alternatiflerinden çok iyidir. Tutulmadığı için acayip temiz arabalar denk geliyor.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre.ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun bir süre boraya bindim aile arabamızdı sonrasında da üniversitede bindim 1.6 16V olan pasific modeline lpg uyumlu çok uçup kaçmaz ama sürekli arıza çıkaran bir motor tipide değil lpg ile biniyordum görüntü olarakta çok güzeldi konusuda var formda beliki fikir olur gayet memnundum onun konforunu çoğu yeni model arabada bulamıyorum desem yeridir.Dizel 1.9 tdi güzel ama o paralara alacağın arabanın turbo enjektör mazot pombası motor durumu vs revizeleri çok para harcatır ve sanayiyle çok yüz göz olursubuz iyi bir ustaya baktırmalısınız expere değil .O bütçelere dizel değilde benzinli modellere yönelmenizde fayda var.
    Katılıyorum, 1.6 16valf olan filtre ve kat iptalli haliyle, 110 luğu geçer 130'luğun gerisinde kalır.

Yok artık ebesinin.. yorumları gelmeden önce yazayım, 16v olanı kast ediyorum, 8v olanı değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler