Yaklaşık bir haftalık deneyimlerimi aktarayım, kafayı yememek zor gibi

Ha diyebilirsiniz, " ulan sanki kaç para veriyorsun da hatasız arıyorsun" ama o başka, göz göre göre kazıklanmak başka. Yoksa değişen, boya vs takıntım zaten yok, bu fiyatlara olmamalı da.
- 4 tane corolla aradım, ae101 ve sonrası kasa. Klima var diyenleri arayınca hemen " yav işte gapluda temassızlık var, normalde çalışıyor da... " falan demeye başlıyorlar. Çalışıyor diyenlerin de tam randumanlı olduğunu sanmıyorum.
- Linea, Accent Era çoğu taksi ya da ticari çıkması, temiz olsa yine alınır ama adam arabanın göğsünde sigara söndürülmüş 470 bin kmdeki arabaya 450 bin yazmış, ayıp.
- Fransız gurmesi olduğum için 65lik ve 80lik symbol baktım, ustaya sordum. Temizini bulursan 80lik al dedi, iş görür. Lpg çok sıcak bakmıyorum, simit tüp muhtemelen çok az menzile sahip olduğu için hepsinin arkasında kocaman tank var. Bagaj yine iptal yani, sedan alsak bile.
- Toledo 1.9 tdi, Cordoba 1.4 tdi, ya da Golf ve Bora 1.9lara bakıyorum. "Niye, manyak mısın?" denmezse eğer ileride belki çıtırdan yükleriz diye, mümkün olduğunca dumansız olacak şekilde tabii. Golfün bagaj yine fena degil gibi, hatchback bile olsa.
- Jip dünyasında maalesef bu paralara hiç bişey yok gibi. Olanlar da " al beni, beraber suya gömülelim" diyen araçlar
Şeytan diyor ki "git şu Camryi al bari, adam gibi arabaya bin" ama ben biliyorum, alsam bu da elimde patlar, kümes olur muhtelemen elimizde
Just a moment...
Demem o ki, eğer gerçekten benim gibi acil durumdan dolayı model düşmüyorsanız ve aracınız temizse, o aracı pamuklara sarın. Her hafta cilayla yıkayın. Gönlünü hoş tutun. Yoksa benim gibi manyak olursunuz 1 haftada