User Tag List

Sayfa 5/5 ÝlkÝlk ... 345
83 sonuçtan 77 ile 83 arasý

Konu: Donusum bmw m araclar

Tech Moderator Schumi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    41
    Þehir
    Ýstanbul / Avrupa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar dönüþüm deðil direk change araç. Çoðu da deprem yada kaza sonucu perte çýkan þase numaralarýnýn yurt dýþýndan kaçan gelen araçlara aktarýlmasý sonucu yapýlýyor. Hatta yurt dýþýndan gelen araçlar çalýntý bile olabilir. 320i aracýn kendi þase/kupasý üstüne m3 motoru ve donanýmlarýn yapýlmasý deðil yani. Tanju Çolak bile hapis yattý change iþinden. Çok çok ciddi bir suçtur. Þakasý olmaz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

EnesPolatdemir - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    23
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F.M kim?
    Neden suç örgütü deniyor?
    Alýntý doncarlo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    saxoda sertleþme kronik pompayý kontrol edin.

Þehir
    TÜRKÝYE/ÝSTANBUL
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Schumi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bunlar dönüþüm deðil direk change araç. Çoðu da deprem yada kaza sonucu perte çýkan þase numaralarýnýn yurt dýþýndan kaçan gelen araçlara aktarýlmasý sonucu yapýlýyor. Hatta yurt dýþýndan gelen araçlar çalýntý bile olabilir. 320i aracýn kendi þase/kupasý üstüne m3 motoru ve donanýmlarýn yapýlmasý deðil yani. Tanju Çolak bile hapis yattý change iþinden. Çok çok ciddi bir suçtur. Þakasý olmaz.
    Memleketimde hangi proje aracý %100 kanuni?
    Hepsinin güvendiði nokta TÜV'ün "Motor no okumanýyor, þase no okunamýyor" standart mesajý .
    Okumadan imzalamam.....

Yaþ
    41
    Þehir
    Ýstanbul / Avrupa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý DOHC Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Memleketimde hangi proje aracý %100 kanuni?
    Hepsinin güvendiði nokta TÜV'ün "Motor no okumanýyor, þase no okunamýyor" standart mesajý .
    Sorun kanuniliði deðil ki. Arabalarýmýzdaki cam filmleri egzozlarda kanuni deðil. Bir aracýn üstüne koyulan yeni motor doðru motor numarasý ile iþlenmiþse tamamdýr. BMW 330'a gidip B58 koysak hacim gene 3 litre. Eðer 320'ye koyduysak hacimide iþletirsin MTV deðiþir sorun biter. Yoksa her yerde sýfýr Taiwan malý M tamponlar satýlýyor. Gidip tuningcilerden spor koltuk alabiliyorsun. Yani devlet arabanýn tamponu iç M koltuðu ile ilgilenmiyor. Þase / Motor numaralarý evraklar ile uyumlu olmasý. El deðmiþ tahrif edilmiþ sahte iþlem yapýlmýþ araçlar change araçtýr.

Eðer kullanýlan ürünler çalýntý deðilse en fazla gümrükten giriþleri belki mevcut deðildir. Ha benim yurt dýþýndan gelirken bavulumda getirdiðim Brembo kaliper. Ha motor. Olay aslýnda sorun olarak ayný ama maliyet ve motorun bir numaraya sahip olmasý durumu mevcut. Change ise bambaþka birþey.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

...... Sefa_vts - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    F.M kim?
    Neden suç örgütü deniyor?
    Örgütlü bir işlem silsilesi var, bu sebepten örgüt suçlarına girer. Örneğin şase değiştiren, orayı boyayan. Bu araçları (Kazalı hasarlı yanmış vs. ) getiren götüren vs. Herbiri ne amaçla geldiğini biliyordur. Yurt dışından araç getiren, ancak araç geri dönemiyor kaza yaptık diyen vs vs. Change işi yıllar yıllar önce de Şuayb'in de bahsettiği gibi gerçekten ciddi suç, 2-3 Gün önce Balıkesir'de 3 kişi katleden ve 7 kişi yaralayan insan müsvettesinin, olay öncesinde Cinayetten yargılanıp 24 yıllık mahkumiyetinin 5 yıla inmesinden ceza alırlar muhtemelen.

Alýntý Schumi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bunlar dönüşüm değil direk change araç. Çoğu da deprem yada kaza sonucu perte çıkan şase numaralarının yurt dışından kaçan gelen araçlara aktarılması sonucu yapılıyor. Hatta yurt dışından gelen araçlar çalıntı bile olabilir. 320i aracın kendi şase/kupası üstüne m3 motoru ve donanımların yapılması değil yani. Tanju Çolak bile hapis yattı change işinden. Çok çok ciddi bir suçtur. Şakası olmaz.
    Sahibinden'e gireyim dedim, girdim. İlanlara bakınayım dedim baktım. Ben Türkiye tarihininde hiç bu kadar bir model kasada M3 bulunduğunu görmedim bilmiyorum. Ne kadar çok proje aracı varmış. Bunlar bir de ilanda olanlar, olmayan da bir bu kadar hatta fazlasıyla vardır. Sanki kontrolden çıkmış bu işler gibime geliyor. ''Boyasız, proje aracı'' diyor olması mümkün değil yani.

akko - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Sefa_vts Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Örgütlü bir iþlem silsilesi var, bu sebepten örgüt suçlarýna girer. Örneðin þase deðiþtiren, orayý boyayan. Bu araçlarý (Kazalý hasarlý yanmýþ vs. ) getiren götüren vs. Herbiri ne amaçla geldiðini biliyordur. Yurt dýþýndan araç getiren, ancak araç geri dönemiyor kaza yaptýk diyen vs vs. Change iþi yýllar yýllar önce de Þuayb'in de bahsettiði gibi gerçekten ciddi suç, 2-3 Gün önce Balýkesir'de 3 kiþi katleden ve 7 kiþi yaralayan insan müsvettesinin, olay öncesinde Cinayetten yargýlanýp 24 yýllýk mahkumiyetinin 5 yýla inmesinden ceza alýrlar muhtemelen.

Sahibinden'e gireyim dedim, girdim. Ýlanlara bakýnayým dedim baktým. Ben Türkiye tarihininde hiç bu kadar bir model kasada M3 bulunduðunu görmedim bilmiyorum. Ne kadar çok proje aracý varmýþ. Bunlar bir de ilanda olanlar, olmayan da bir bu kadar hatta fazlasýyla vardýr. Sanki kontrolden çýkmýþ bu iþler gibime geliyor. ''Boyasýz, proje aracý'' diyor olmasý mümkün deðil yani.
    Karakterler bozuk çýkmýþ, düzenledim.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Yaþ
    41
    Þehir
    Ýstanbul / Avrupa
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Þimdi Doðukan Manço R32 GTR mý R33 GTS mi ne aldý 4 kapý. Bunu gitti R34 2 kapýya çevirdi. Üstündeki motoru da söktü RB26 motor koydu. Hatta Infinity Performance ile sorun yaþadý. Instagram üstünden buna yurt dýþýndan kaçak motor getirmiþ felan gibi birþey dediler. Adam çýkardý bütün evraklarýn gümrük þahadetnamesini, gümrük beyaný zart zurt. Þimdi bu adama dünyanýn her yanýndan takipçileri uçak ile gelirken parça getiriyor. Yok cam çýtasý yok stop. Kanuna göre bunlar yasak ama sonuçta bir suç yok denilebilir. Ama motor öyle deðil. Üstünde numarasý olan þase ve motor direk devlet tarafýndan kayýt altýna alýnýn takip ediliyor. SGS tarafýndan çok güzel bir M2 yapýldý adam gitti sýfýr sandýk motor aldý koydu. Faturasý felaný var. Þimdi bu adam isterse ayný motordan 1 tane de bagaja koyar. Uygun makina mühendisi proje çizdikten sonra kimse tek laf edemez. Adamlar reklam için Mini Cooper tavan kesip RedBull kutusu koyuyor proje çiziliyor bir þekilde trafiðe çýkýyor. Proje iþini ne abarttý insanlar anlamýyorum. Buna en büyük sebep bence ÖTV yüzünden ayný performans ve ayný görüntüde araçlara gerçek deðerini verenler. Ülkede Mercedes 190 Evo2 body kitli araçlara üst motorlarý koyuyorlar sorun yok. Es Motor bir sürü E30 M3 yaptý sorun yok. Çünkü güncel deðiller alýnca gece kulübünde valeye verince þekiller olmuyor diye kimse laf etmiyor. Ama F kasa ve üstü M3-M4 vs.vs. bunlar hala geçerli makinalar diye bir üzülen kesim var. Orjinal her zaman orjinaldir. Amacý insan kazýklamak olmayan binmek olan alsýn yapsýn binsin. Evraklarý eksiksiz araç çalýntý olmasýn bize ne. Ben gazlamak için yapýlmasýný çok mantýklý buluyorum.
    Schumi.Projects

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 11 kullanýcý var. (0 üye ve 11 konuk)

Bu Konudaki Etiketler