User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
102 sonuçtan 96 ile 102 arası

Konu: Donusum bmw m araclar

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    241 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışında micraya VQ35DE swaplıyorlar ne var yani onlar yapınca woow

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ral 2005 ne zaman ihaleye çıkar acaba veya diğerlerine ne olacak? goygoy günceliii
    HotHatch Lovers!

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ral 2005 ne zaman ihaleye çıkar acaba veya diğerlerine ne olacak? goygoy gunceli

alıntıyı düzelttim
    HotHatch Lovers!

MeHMeT-INC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Change durumu olduğu için gerçek şase numarasını tespit edemedikleri sürece ihaleye çıkarmazlar diye düşünüyorum.
    Tespit etseler de çalıntı olmadığından emin olmaları gerekir, muhtemelen çürüyüp gider emniyet otoparklarında

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oha gerçekten oha. Deli cesareti. Ne kadar süre bunun devam edeceğini düşündüler ki. Yapıp bir süre sonra yurt dışına kaçacaklardı herhalde.
    O muhabbeti geçen birisi söyledi, eskiden çok yapılmış örneğin Micra'nın tescildeki adını 350Z yapmaları gibi, Cruze'yi Corvette yapmışlar gibi gibi marka aynı olduğu müddetçe farklı modelle tescilini değiştirtip devam ediyorlarmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lazerboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada mavi f80 m3 patladı diye duyum aldım yani bu iş patlayacak bu 1
    ikincisi ise bulgar yada gürcüden yabancı arkadaş getiriyor aracı söküp kazalı tramersiz veya direkt kazalı bir araca aktarıyorlar her şeyini kalanı çıkmacılara satılıyor kalan boş yurtdışından gelen şase hurdaya atılıyor aracı getirten arkadaşa araç sorulduğunda aracım çalındı diyor ruhsat işletme olayına gelirsek stok affı çıktı bilindiği üzere stok affına elimde faturasız kayıtsız motor girebiliyorum?? stok affına örnek veriyorum şu numaralı s55 motor veya numara dahi girmeden girip faturasıyla egm den motor no alıp dahi işletebilirim böyle bir imkan var
    kimisi hiç uğraşmıyor change yapıyor

turuncunun olay change mesela yurtdışından temiz e36 coupe şasesi geldi çürük orj m3 şase no aktarıldı boşta kalan çürük şaseyide atmak yerine para edeceği için hurdacılardan boş şase no satın aldılar (sigortadan kazalı çekme belgeli araç alıp parçalarını satıyorlar sanki araç parçası sökülmemiş gibi aracın satışını veriyorlar ama aslında araç boş kupa ) bu şaseyide bu videosu olan yeşil aracın üzerine çakıyorlar ancak belki bulamadılar belki ucuz oldu 4 kapı satışı alıp 4 kapı numarası çakmışlar yani olayın içinde olmayan arkadaşlar coupe araç nerde vs gibi sormuşlar olaya açıklık getireyim sanayideyim olayları çok duydum büyüklerimiz anlattı işin içinde olduğum için bu konulara vakıfım
    2023 te Patlayacak bu olay demiştim ve dediğime gelindiğine göre ikinci bilgiyi vereyim, artık obd den bağlanıp araçtaki ekipmanların şase no larını sorguluyorlar obd de araç m çıkar ve araç sallıyorum 316i çıkarsa direkt paket yallah emniyet otoparkına motor,abs,nbt beyinleri gibi şasi numarası içeren ve araca bağlandığında şase no yu veren modullerdeki şasi numaraları değiştirilenler (evet yapılabiliyor) daha yakalanmadı ancak borusan türkiye'ye giren yabancı plaka tüm m serisi araçları incelemeye aldı araçların iç dış özellikleri motor şanzıman no gibi bilgileri emniyete verildi, yakalanmayacak araçlar var mı ? derseniz evet var diyebiliriz borusandan sandık motor alınan ruhsata işlenen cidden emek verilerek yapılan araçlar var burda da yazılmış sgs nin yaptığı araçlar gibi bunlar yakalanmayacak gibi duruyor çünkü tüm parçalar sıfır kdv si ödenmiş yetkili satıcıdan alınmış ve takılmış araçlar günün sonunda, zaman gösterecek bunların akıbetini

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    189 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Borusan yakında Bugatti gibi M araçların parçalarını dışarıya satmamaya başlarsa şaşırmam o zaman
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler