Yurtdışında micraya VQ35DE swaplıyorlar ne var yani onlar yapınca woow
ral 2005 ne zaman ihaleye çıkar acaba veya diğerlerine ne olacak? goygoy günceliii
HotHatch Lovers!
Change durumu olduğu için gerçek şase numarasını tespit edemedikleri sürece ihaleye çıkarmazlar diye düşünüyorum.
Tespit etseler de çalıntı olmadığından emin olmaları gerekir, muhtemelen çürüyüp gider emniyet otoparklarında
2023 te Patlayacak bu olay demiştim ve dediğime gelindiğine göre ikinci bilgiyi vereyim, artık obd den bağlanıp araçtaki ekipmanların şase no larını sorguluyorlar obd de araç m çıkar ve araç sallıyorum 316i çıkarsa direkt paket yallah emniyet otoparkınamotor,abs,nbt beyinleri gibi şasi numarası içeren ve araca bağlandığında şase no yu veren modullerdeki şasi numaraları değiştirilenler (evet yapılabiliyor) daha yakalanmadı ancak borusan türkiye'ye giren yabancı plaka tüm m serisi araçları incelemeye aldı araçların iç dış özellikleri motor şanzıman no gibi bilgileri emniyete verildi, yakalanmayacak araçlar var mı ? derseniz evet var diyebiliriz borusandan sandık motor alınan ruhsata işlenen cidden emek verilerek yapılan araçlar var burda da yazılmış sgs nin yaptığı araçlar gibi bunlar yakalanmayacak gibi duruyor çünkü tüm parçalar sıfır kdv si ödenmiş yetkili satıcıdan alınmış ve takılmış araçlar günün sonunda, zaman gösterecek bunların akıbetini
![]()
Borusan yakında Bugatti gibi M araçların parçalarını dışarıya satmamaya başlarsa şaşırmam o zaman![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)