M3 den çıkan 2JZ Onur ayar yaparken kırıldı diye biliyorum.
Printable View
M3 den çıkan 2JZ Onur ayar yaparken kırıldı diye biliyorum.
Eski motorun geçmişi biraz şaibeli gibiydi burada konuşulan olaylara göre. Faturalı motoru işleyebilmek için yapılmış olabilir mi?
Ben olayla çok bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Kırılmış da olabilir. Ama yaklaşık 1 senedir shot blok sıfır 2jz sipariş verebiliyorsun bayiiden. İlgisi olan olmayan herkes adetli şekilde satın alıp kenara koydu.Bence bunlarda ucuzken fiyat fırlamadan satın alıp kenara atmış olabilirler. :)
Olayın günceli hakkında bilgisi olan varmı ?
Turuncu yeşile boyanıp piyasaya sürülmedi mi zaten. Videodaki yeşil aslında orjinal Turuncu. Çakma Turuncu mu yapmışlar birde.
Vay be 1 adet turuncu M3'den 1 adet motor, 1 adet şase, 1 adet şase numarası çıkartıp.
orijinal motoru başka makinaya takıyorlar
Orijinal ama bitik şaseyi başka araca takıyorlar
Orjinal şase numarasını başka kupaya takıp, bakın orijinal turuncu bizde, işte kupa, işte şase no diyerek hava atıyorlar.
Organize Change işi olmuyor.
Dünyada tek olan araç için üzücü bir durum olmuş. Yeşili satmak yerine imha etselerdi aslında mesele sonsuza kadar kapanacaktı ama para hırsı işte...
Çoğu postu bir 5 kere okumama rağmen sanırım salağım ki bir şey anlamadım. Bahçıvan uşağa hikayesi gibi vallahi ama firma çok pohpohlanan bir firmaydı. Intercity'e bile gelmişlerdi çöp ettikleri rx8'le beraber. Ha ben zaten sevmezdim ayrı. Fanları bu işe ne diyor acaba 2 sene geçmiş gerçi üstünden kimseye ne bir şey oldu ne de birinin itibarı zedelendi aynen devam. Biz yapsak sabah gözümüzü karakolda açarız da neyse şimdi.