Buğra nın postuna cevaben yazmıştım, alıntılamamış,
Paylaşımlardan şu anki hali ile devam edileceğini anlıyorum..
Bu konuyla ilgili detay bilgiye ulaşamadım ben maalesef. Kimdir bu Can Holding nedir ne değildir ? Yönetim kurulunda Pirelli den de bir hanımefendi olduğu yazılmış fln
Ben anlamadım anlayan varsa anlatsa keşke
Ne gibi kulağa hoş gelmeyen şeyler yaşanmış,bilen yada tahmin yürüten var mıdır acaba?
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Eee ihaleyi kazanan Can Holding ihaleden çekildi deniliyor. Kazandıktan sonra nasıl çekilebiliyor ki?
IN BOOST WE TRUST
böyle üstü kapalı yorum yapanlarıda hiç anlamam. O postu giriyosan söyle ne duyduğunu kardeşim, söylemeyeceksen post atıp konudan da bahsetme o zaman
Tanımam etmem Cihangirp adlı kişiyi ama gıcık hareket yani yaptığı.
İntercity tekrar alırsa ; Vural Ak düzenlemesi yapılması gerekecek
Çakır: "Mehmet Karahanlı, en büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük" - YouTube
Arkadaş bilip bilmeden yorum yapmayın. Intercity sabah akşam çalışıyor şu anda boşaltmak için. Bilmem kaç dönüm alanda dünya kadar eşyası var. 100m2 ev boşaltmıyor adamlar. Ayrıca ihale şartlarını biliyor musunuz acaba adamlar neden ihaleye girmemişler? Su havzasına çivi çakamazsınız adamlar ihale şartına bilmem kaç dönümlük AVM istiyor. Her sene F1 getirme şartı var getiremezsen cezai şartı var. Senin elinde olmayan bir organizasyonu nasıl getirebilirsin. Parasını veriyorum hadi gel yarış değil ki bu. O programdan birilerinin çıkması gerekiyor ki sen girebilesin ya da senin seyircinin gelmesi gerekiyor ki adam organizasyondan para kazansın. Sen seyirci getiremiyorsun izlemeye ki F1 severim ama piste gidip izlemem. 3 kere Ferrari de görev aldım yarış süresince de intercity daha gelmemişti yarış boyunca da organizasyona yardım ettim ilkinde büyük heyecanla gittim yarış başladıktan sonra yarışı izlemek tam bir eziyet. Hiç bir şey anlamıyorsun. Gürültüden ne sunucuyu anlıyorsun ne de kimin kimi geçtiğini anlıyorsun. Yarış başlıyor o an güzel, bir mücadele oluyor. 5. turdan sonra sürekli önünden bir gürültü geçiyor. 50dk boyunca kulaklara tecavüz. Dinlenmek için paddockda takım otobüsüne ya da lounge a kaçıyorduk. Lounge da da milletin yarışla alakası yok millet yeme içme derdinde.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)