Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Bizimkinin 3.sınıf ücreti 220 bin TL civarında. Diğerlerini görünce şükür dedik :)
Daha önce de çok konusu geçti yazdık çizdik, üniversiteye kadar özel okulda okumuş biri olarak şiddetle devlete karşı çıkıyordum, liseye kadar da devlette okumuş olan eşim de tam tersini söylüyordu. Sonunda hanımcılık kazandı tabi :P :)
Tabi işin aslı, devlette olanları görünce midem bulandı.
Ha atıyorum kişi sayısının bol olduğu yerlerde saçmalıklar oluyor ama mesela hanımın bi akrabası Ümraniye'de bi devlet okuluna vermiş iyi olduğunu bildiği, gayet rahatız, öğretmeni iyi, sınıfı iyi, öyle saçma sapan para da istemiyorlar dedi. Revaçta olan yerler kara borsa moduna girmiş, yüksek fiyata araba satmaya çalışan rüşvet isteyen bayi muhabbeti işte aynı...
Örneğin Antalya'daki arkadaş da sorun yaşamadığını söylüyor. Sorun İstanbul'da zaten agalar :)
Bir de asıl sinir olmaya başladığım şey, otobüs servis kazalarını falan gördükçe, trafikte bir sürü malla karşılaşınca, ulan diyorum iyi ki çocuk servisle okula gitmiyor. 65 yaşında daha camdaki buğu nasıl çözülür bilmeyen, trafikte kafası çalışmayan, ofansif defansif sürüş teknikleri anlamında bir halt bilmeyen öküzün birine veya genç de olsa serseri dallamanın birine düşecek, sonra bi de bunlara dalmak zorunda kalacağım, hanıma diyorum ki hiç elleme, okutabildiğimiz kadar burada okutalım. Çocuk sabahın köründe kalkacak, 2 saat akşam yol gelecek falan. Tüm bunların üzerine 500 bin TL para vereceksin bu okullara, abovv :)