ABİ valla ben bulamadım çok aradım ama bütün lastikçiler bu ebat yok dediler en uygun ebat 215/45/17 buldum oda biliosun olmuyo 205/45/17 veya 205/40/17 veya 215/40/17 bulsam hemen alacam..
Bu adrenalinden daha iyi yol tutan bi lastik yok mu? En iyi performansını 15 bine kadar veriyo malesef :) S03 filan daha mı iyi acaba?
könig jantlarla 205-45-16 lassa impetussport kullanıyorum gayet güzel hele ki eski marangonilere göre çok fark var
Michelin Pilot Sport PS2
yokohama kullanıyorum çokda memnunum.ne çok fazla sert ne fazla yumuşak fiyatıda çok normal...
valla param olduktan sonra micehlin ps2 yada good year f1 den başka lasik kullanmam şahsen
bu arada bence potenza g3 çok kötü lastik s03 de çok sert ben beğenmiorum bridgestone u
Adrenalin kullanıyorum, çok memnunum, hiç bir şikayetim yok. Abs kolay kolay devreye girmiyor, kaymak yolda bile iyi. Aracım turbo 300hp civarı olmasına rağmen 2 de fazla abartmassanız (gazı köklemezsem) tuta tuta yürüyor, 3 de hiç pati yapmıyor sanırım. (sıcakken) Stabilitesi de gayet iyi.
Performansının yanında çok konforlu ve sessiz. Balon da yapmıyor.
Michelin Pilot Exalto 215/45/ZR17 kullanıyorum 17bin kmdir çok memnunum
Nokian kullanan var mı acaba ?
Varsa görüşlerini almak istiyorum......
kumho mx alacam haftaya filan sanırım:)
ben 2 takım michelin pilot sport 2 bitirdim ondan öncede pirelli pzero rosso assimetricco ve pilot sport1 kullanmıştım ama ps2 den daha iyisi ancak pilot cup tır bence
Yokohama Parada kullaniyorum cok iyi bir lastik memnunum sadece omru cok az bu takimdan sonra azenis almayi planliyorum. Toyo R888 ler icinde iyi seyler duydum fakat hala uretiliyormu bilmiyorum
meganr r26.r lar toyo r888 lerle opsiyonlu
üretiliyordur... ama tr de var mı;?
225-45-17 kumho ku31 kullandım çok memnundum açıkcası..
Adrenalin kullanıyorum çok memnunum bitme vs gibi bi durumda söz konusu değil 10bin oldular henüz performans'dan ödün vermedi.
Bunlar bittiğinde alacağım lastik Kumho KU15'dir ;)
http://www.ityre.com/i/tyre/1801.jpg
şu an kumho kh11 195/45/16 kullanıyorum memnunum.
brıdgestone potenza kullanıyorum. prelli p zero kullanmak ısterdım.
adrenalin kullanıyorum 10000 km yaptım henüz hiçbir kötü yönünü görmedim.fren,viraj,çekiş, hepsi 10 numara.