Printable View
Alıntı: -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Tam olarak hangi serileri aldınız hocam, 4 serisinde de modellere ayrılıyor sanırım, kodları varsa güzel olur.. WGA242Z0TR ve WQG24100TR
Alıntı: Ormanci Nickli Üyeden Alıntı WGA242Z0TR ve WQG24100TR Teşekkürler hocam, pm attım
Alıntı: -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı hangimiz ulaşsın :) Fark etmez hocam :) cihaz alacak olan ulaşabilir ben servisim online satışlarından yardımcı olurum :)
Alıntı: -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Çamaşır makinesi olarak nasıl sizce ? Electrolux EW7H458ST kurutma Electrolux Ew6fn449bt çamaşır bu iki makinayı bir kaç aydır kullanıyoruz. ikisinden de çok memnunuz. İstanbuldaki evde miele kullanıyoruz. Bir fark yok şuana kadar.
Alıntı: aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Electrolux EW7H458ST kurutma Electrolux Ew6fn449bt çamaşır bu iki makinayı bir kaç aydır kullanıyoruz. ikisinden de çok memnunuz. İstanbuldaki evde miele kullanıyoruz. Bir fark yok şuana kadar. Siz yazdıktan sonra nette de araştırdım, İsveç malı olması sağlamlığı sessiz oluşu baya dikkatimi çekti. Eskiden dikkate almazdım, artık radarıma giren markalardan biri oldu..