Geçmiş olsun Erelcim. Cana gelmesin mala gelsin diyoruz ama yine de can yakıyor işte.
Printable View
Geçmiş olsun Erelcim. Cana gelmesin mala gelsin diyoruz ama yine de can yakıyor işte.
geçmiş olsun kardeşim .... benim arkadaşın aracına da baya bi musallat olmuşlardı zamanında biz de senin gibi tesisat olayını bırakmıştık... adamlar not bırakıyordu araca boş yere patlattırma aracı bize diye tam şerefsiz bunlar.....
cok gecmis olsun :(
iki kerede benim başıma geldi artık hiç birşey bırakmıyorum herşeyi görsün diye torpidoyuda açıyorum
çok geçmiş olsun :(
geçmiş olsun sinir bozucu.. yeni alarmlar war alarm çalınca anahtarlıkda ötüyo. duymak kolaylaşıyo böylece. bence al artık bi tane
Gecmis Olsun Erel insallah bidaha gelmez basına boyle bisey,bu tarz araclarda cam filmi olunca direk atlıyorlar vardır biseyler diye.
geçmis olsun...
umarım son olur...
Geçmiş olsunn şerifsizler yine iş başında :(
gecmis olsun:(
bunlar şerefsizler yaa gecmiş olsun kardeşim
Gecmis olsun Erel :(
Otopark falan yokmu orda, oraya bıraksan...
Olmadı git jandarmanın önüne bırak orda dursun.
geçmiş olsun, şerefsizler !!!
arabaya girince şaşırmışlardır ulan arka tarafta hiçbişey yok orayı gorunce umutsuzluktan konsola bile bakmamışlardır .....
erel gecmıs olsun ya bu serefsızlerı polıs yerıne bulup kendımız cezalandırmamız lazım polısle fln olucak ıs degıl bunlar
o. çocukları bunlar ciddi anlamda yaa :@
geçmiş olsun erel..
geçmiş olsun erel, tüm sayfaları okumadım ama güvenlik filmlerinden çektirebilirsin cama işe yarar diye düşünüyorum.
yaw nıe hep senı buluor olm.ılgınc bısı ha.haram zehır zıkkım olsun hepsıne serefsızler
valla 4 kezde az değil şerefsizler planlımı çalısıyolar nabıyolar.. büyük geçmiş olsun