Yüzde 45 zam aldık, bende şaşırdımVe 12 ay net ücret alıyoruz.
Sektör: Cigara![]()
%49 Altı...
%49 Üstü...
Patron Benim ...
Yüzde 45 zam aldık, bende şaşırdımVe 12 ay net ücret alıyoruz.
Sektör: Cigara![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Biz yarı memur gibi bir şeyiz, o yüzden neredeyse her haltımız onlara endeksli modda. Net olarak da anlaşma falan yapılamıyor tabi haliyle![]()
Benzer şekilde böyle maaş ve harici her şey de brüt üzerinden aynı sisteme endeksli olarak ödeniyor.
Ya adamlar yol parası verecekler, ibb akbil abonman bedeli neyse, hesap edip brütünü yatırıyorlar, neti tam o rakamlara denk gelsin diye.
Brütleri, kesintileri falan gördükçe her seferinde haram zıkkım ediyorum zaten.
Şimdi firmalar şirketler ağlıyor, Mehmet Şimşek'e küfür ediyorlar. Lan benim verdiğim vergiyi vermiyor çoğu zaten daha fazla kazanıp, şimdi neyin ağlamasını yapıyorlarsa.
Yazılım danışmanlığı yapıyorum, bizim şirkette daha belli değil. Bu ayın ikinci yarısında belli olacak inş.
Yarın maaşların ödenmesi gerekiyor halen daha zam oranı belli değil. Genel Müdürün söylediği ise " yarın bir miktar avans yatıracağız, haftaya salı veya çarşamba maaş ayarlamalarınız bittiğinde kalan kısım yatırılacak " şeklinde oldu. Gerçekten komik
İnsan kalitesi düşstüğü için biz dışarı çıkmıyoruz![]()
Bizim rakamlar belli oldu sektör otomotiv, 2024 maaşı üzerine tüik in açıkladığı enf oranı kadar % eklenmiş oldu. Temmuz 2024 ve Ocak 2025 olarak 2 zam aldık. Kümülesi Enf oranı kadar oldu.
Açıkçası ben revize olur gibi düşünüyordum olmadı. Bu açıdan sevindirici. Ama 2025 hiç iyi geçmeyecek gibi duruyor.
Gümrük sektöründe IT sorumlusu olarak çalışıyorum %60 yaptılar şaşırdık mı? Eveeet![]()
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
%40 aldım ama tatmin etmedi beklenti %50 idi. İşler çok sakin bir kaç ay sonra toparlanırsa yine gündeme getireceğiz zam olayını.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Sağlık bakanlığında işçiyim. Sözleşme bittiği için yenisi imzalana kadar %5.7 aldık sadece. Sözleşme de ağustos Eylül gibi anca imzalanır o zamana kadar bu oran geçerli. Ağam bizimle eylenir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)