edemirbas Nickli Üyeden Alıntı
Benzer durumlardayız, biz de Mayıs ayında evlendik :) Her ne kadar takılar falan uçuk bi rakam olmasa da (sıfır araba alacak kadar değil) ikimiz de hayatta level atlamış gibi hissettik açıkçası. Ama şu son birkaç ayda bir yandan borçları ödemeye çalışırken bir yandan çıkan masraflar depresyona sokacak dereccede insanı. Evlenene kadar net durumum ayda 5-6k civarı net artarken tersine döndü, her ay -2 -3k iniyor çıkanlarla. Araba aldık, şanzımanda sorun var, motorda ufak tefek sıkıntılar var. Motorum vardı, motorun kendisi satsam 70k edecek, sıfırı 110k falan, 20k geçirdi bana bir anda. Çakmak çakıp yakacaktım motoru, onu hallettik şimdi arabayı yakacağım :)
İş deseniz durgun. IT desteğiüveriyoruz firma olarak. Müşterilerimiz birer ikişer kapatıyor firmaları. Neyse ki geriye kalanlar denizcilik firmaları, onlar iş yapıyor da bize de damlıyor bir şeyler ama piyasanın altı tabii ki. Şehir değiştirdik, eşim iş arıyor aylardır, dönen yok. Ya da dönüyorlar, ama ilana yazdıklarından apayrı kriterler, ilanda yazanın tam tersi pozisyonlar vs vs. Bombok yani her şey. Evi satar İzmir tarafına yerleşir, piyasadan daha az alır ama uzaktan kafa rahatlığıyla çalışırız diye hayaller vardı, şu an İzmit'in mükemmel temizlikteki havasında (çok temiz çünkü son yıllarda doğru düzgün ölçülmemiş :) ) her sabah şehri kaplayan sis bulutuna bakıyor ve acaba araba bana bu ay ne sokacak diye haber bekliyorum :)