User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: 2024'ün "En"leri...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes olumsuz bahsetmiş ama 2024 ün en güzel tarafı para tükenince insanların bir anda taraf değiştirmelerini görmek oldu.

Çevremde o kadar bakalemun varmış onu gördüm. Yıllardır anlatırken ya şöyle böyle diyerek savunan adamların şimdi benden daha muhalif olduklarını gördüğümde dönüştükleri şeyi görmek güldürüyor.

Kendi adıma yine bol bol araba alıp sattığım uğraştığım değiştirdiğim bir yıl oldu bu açıdan güzel.

Ülkedeki liyakatsızlığın ve para hırsı ile yapılan şerefsizliklerin tavan yaptığı bir yıldı bana göre.

Diğer yandan yediğimiz kazıklar ile biraz daha akıllandık, insanları umursamayı bırakmaya çalışıyorum baya yol kat ettim, 2025 daha iyi olacak.

Maddi anlamda daha kötü olacağını söylemeye gerek yok sanırım.

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByKazim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yılın en güzel olayı Mayıs'ta kendi ailemi kurup evlenmem oldu.
    En zorlu olan şey ise evlilikten sonra gelir-gider dengelemesi sağlamak. Evin birçok eksiği var, yeni evli bir çift olarak gezmek görmek istiyoruz.
    Yıl başında 3.5 yıldır çalıştığım Lojistik şirketinden çıkıp kendi işimizde çalışmak için Babamın yanına geldim.
    Şansıma yeni sektörde de ciddi bir daralma var, işler asla eskisi gibi keyifli değil.
    2025'de sadece yeni bir girişim yapacağımız için biraz daha heyecanlıyım. Umarım işler umduğumuz gibi gider.

Benzer durumlardayız, biz de Mayıs ayında evlendik Her ne kadar takılar falan uçuk bi rakam olmasa da (sıfır araba alacak kadar değil) ikimiz de hayatta level atlamış gibi hissettik açıkçası. Ama şu son birkaç ayda bir yandan borçları ödemeye çalışırken bir yandan çıkan masraflar depresyona sokacak dereccede insanı. Evlenene kadar net durumum ayda 5-6k civarı net artarken tersine döndü, her ay -2 -3k iniyor çıkanlarla. Araba aldık, şanzımanda sorun var, motorda ufak tefek sıkıntılar var. Motorum vardı, motorun kendisi satsam 70k edecek, sıfırı 110k falan, 20k geçirdi bana bir anda. Çakmak çakıp yakacaktım motoru, onu hallettik şimdi arabayı yakacağım

İş deseniz durgun. IT desteğiüveriyoruz firma olarak. Müşterilerimiz birer ikişer kapatıyor firmaları. Neyse ki geriye kalanlar denizcilik firmaları, onlar iş yapıyor da bize de damlıyor bir şeyler ama piyasanın altı tabii ki. Şehir değiştirdik, eşim iş arıyor aylardır, dönen yok. Ya da dönüyorlar, ama ilana yazdıklarından apayrı kriterler, ilanda yazanın tam tersi pozisyonlar vs vs. Bombok yani her şey. Evi satar İzmir tarafına yerleşir, piyasadan daha az alır ama uzaktan kafa rahatlığıyla çalışırız diye hayaller vardı, şu an İzmit'in mükemmel temizlikteki havasında (çok temiz çünkü son yıllarda doğru düzgün ölçülmemiş ) her sabah şehri kaplayan sis bulutuna bakıyor ve acaba araba bana bu ay ne sokacak diye haber bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2023ün hazirandada yakalandık bir hastalığa uğraştık durduk,2024te uğraşmayla geçti,iş güç tabii hayatımda ikinciye bozuldu yapacak bi şey yok sağlık olsun dedik,
    2024ün şu zamanlarında sağlığım geçen seneye göre raya girdi en azından stabil,çevremdeki bukelamunları görüp onlardan kurtuldum 40 yaşında sayılırım halen öğreniyoruz işte bazı şeyleri bakalım neler olacak 2025te

ByKazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer durumlardayız, biz de Mayıs ayında evlendik Her ne kadar takılar falan uçuk bi rakam olmasa da (sıfır araba alacak kadar değil) ikimiz de hayatta level atlamış gibi hissettik açıkçası. Ama şu son birkaç ayda bir yandan borçları ödemeye çalışırken bir yandan çıkan masraflar depresyona sokacak dereccede insanı. Evlenene kadar net durumum ayda 5-6k civarı net artarken tersine döndü, her ay -2 -3k iniyor çıkanlarla. Araba aldık, şanzımanda sorun var, motorda ufak tefek sıkıntılar var. Motorum vardı, motorun kendisi satsam 70k edecek, sıfırı 110k falan, 20k geçirdi bana bir anda. Çakmak çakıp yakacaktım motoru, onu hallettik şimdi arabayı yakacağım

İş deseniz durgun. IT desteğiüveriyoruz firma olarak. Müşterilerimiz birer ikişer kapatıyor firmaları. Neyse ki geriye kalanlar denizcilik firmaları, onlar iş yapıyor da bize de damlıyor bir şeyler ama piyasanın altı tabii ki. Şehir değiştirdik, eşim iş arıyor aylardır, dönen yok. Ya da dönüyorlar, ama ilana yazdıklarından apayrı kriterler, ilanda yazanın tam tersi pozisyonlar vs vs. Bombok yani her şey. Evi satar İzmir tarafına yerleşir, piyasadan daha az alır ama uzaktan kafa rahatlığıyla çalışırız diye hayaller vardı, şu an İzmit'in mükemmel temizlikteki havasında (çok temiz çünkü son yıllarda doğru düzgün ölçülmemiş ) her sabah şehri kaplayan sis bulutuna bakıyor ve acaba araba bana bu ay ne sokacak diye haber bekliyorum
    + eşlerimizin iş araması da aynı durum valla. Kendim mezun olduktan sonra çok bir iş arayışım olmadığı için tecrübe etmemiştim ama koca koca kurumsal şirketlerin nasıl ghosting yaptığını görünce hayretler içerisinde kaldım.
    İş görüşmesi mükemmel geçiyor, IK sizi burada görmek istiyorum diyor, sonra ghosting.

Hocam depresyona girme valla, evliliğinde ki mutluluğu etkilemesin.
    Kocaeli de Bursa gibi tertemiz bir havaya sahip desene. Özellikle kışın hala eski sanayilerin soba kullanmasından burası daha da fena oluyor..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden "en"ler konusunda makara muhabbet olaylı konular tartışmalar paylaşılırdı,
    şimdi sadece ekonomik durumlar memleket meseleleri paylaşılmış.
    Gençliğimizi çaldıkları yetmedi geleceğimizi de çaldılar hepsinin abv.

mrwope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayar mühendisiyim ve sektörde 5.senem.Her sene alım gücümün nasıl geriye gittiğini gördükçe kendi kendimi yiyip bitiriyorum.
    Her sene doğumgünümde eski arabamı satıp model yükseltiyor olurdum fakat bu sene arabamı satmak zorunda kaldım,arabasız bir sene geçirmek durumunda olacağım.
    2024 başında birikimim varken 2024 sonu -450 bin tl borçla yılı kapatıyorum.Emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum.
    2024 yılı 30 senelik hayatımın en kötü senesi olarak bitti;şimdilik ...
    34 BNU 576 Opel Corsa OPC
    34 JOB 01 Mini Cooper S Roadster Cabrio
    34 AK 295 Mini John Cooper Works
    34 GP 0253 Mini GP2
    34 BC 0005 Audi S3 Sportback 2014

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekonomik açıdan herkesle ortalama aynı durumda olduğumu sanırım yazmama gerek yok. Siyasal olarak da keza öyle.
    Ancak bu boktan durumun içinde yine de bu senenin "en iyileri" olarak bir kaç başlığım var ve kendimce teselli buluyorum.

1_ Yıllardır restoresi için uğraştığım aracımı bu sene bitirmek nasip oldu ve senelerin emeğinin karşılığını aldığımı gördüğüm an 2024 yılın içerisindeki "en iyi" anım diyebilirim.
    2_ 7 Ekim itibari ile sigarayı bıraktım. Sigarayı bırakmamla beraber yıllardır cebelleştiğim, geceleri krizlere girdiğim, hayatımı alt üst eden astım hastalığımın bana bıraktığı kötü izlerin gitmeye başlaması 2024 yılı içerisinde verdiğim "en iyi" karardı diyebilirim.
    3_ 10 Ekim itibari ile kardeşim baba, ben de amca oldum 7 yıllık evliliğimde maddi durumlar/gelecek kaygısı ve çalışma şartlarımızdan dolayı kendi çocuğumu kucağıma alamadan yeğenimi kucağıma almak 2024 yılı içerisindeki "en değişik"(iyi anlamda) histi diyebilirim.
    4_ Eve giriş seviyesi bir yarış simülasyonu kurdum. Hem maddi, hem sosyal olarak dışarıya çıkamamanın, gazlayamamanın, gezip tozamamanın kısacası eve tıkılıp kalmak zorunda kaldığımız bu yılda kendime yapmış olduğum "en iyi" kıyaktı.

En büyük "en"ime hala ulaşamadım ancak umarım onu da 2025 enlerine yazmak nasip olur.
    Şimdiden 2025 yılının herkese mükemmel "en"ler getirmesini dilerim. Sıkıntılarını bu başlık altına yazan abilerimin, kardeşlerimin sıkıntılarından kurtulduğu ve 2025 yılı için "en"ler olarak yazdığı başlıkta görüşmek üzere.

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    memleketle alakalı yazılması gereken her şey yazılmış. 2024 manita terk etmese on numara olacaktı ama yapacak bir şey yok. 2025'ten tek dileğim işimi görecek şahsıma ait bir araç ve sağlık. gerisi bir şekilde gelir. hayat ne olursa olsun yaşamaya değer.

kavgasız, dövüşsüz, sakin bir yıl diliyorum.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2023 2022 den de kötü, 2024 2023 den de kötü 2025 2024 den de kötü olacak diyorlar eski bakanımızın tabiriyle

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkiz babası oldum şuanlık bebek oldukları için çok mutluyum ama çevrem tabi büyüyünce göreceğiz seni diyorlar
    Seneye hislerimi tekrar ederim
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2020 yılı benim için en talihsiz dönemdi aradan dört yıl geçti hâlâ kendime doğrultamadım içine kapanık insanlarla iletişim kurmayan bir kişi haline geldim
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler