Sanırım benim araç pert oldu yada çok ağır hasar aldı gibi aklımda kalmış benim için değeri çok başkaydı satarken bile gözlerim dolarak vermiştim.
Evet malesefki öyle oldu eşim bile hala der o araca sen başka bakıyordun başka kullanıyordun ama şartlar onu gerektiyordu ayrılmak çok zor oldu gönlüm gsi diyor bende sevdası bir başka ama nedense içimdeki ses kızına bu araç uymayacak diyor bundan dolayı bu konuyu açtım teşekkürler :)
Sayın moderatörüm evet haklı olabilirsiniz fakat bir yerde ehliyetine yakın bir zamanda bu araçları bulamayacağımız düşüncesindeyim belki babam bana yapmadığı için böyle birşey bırakmak ilerde ona daha iyi araba almakdan çok daha fazla değerli yapacak bilemiyorum benim hayatımda kullandığım ilk araç babamın beyaz 34K9966 plakalı astra gsidı 17 yaşımda kaçırmıştım bana o aracı bırakmış olsaydı mesela günümüzde aldığımız isterse ferrarim olsun onun kadar değerli olmazdı görüşündeyim mutlaka bizlerden birşey kalacak sonuçta kızım o benim kimseyede muhtaç etmem ama ben öldüğümde bu babamın hatırası satmam kullanmam demesi yeter bana diye düşünüyorum.
aslında aklımı okumuşsunz 200sxleri görünce aklımda hızlı ve ofkelideki o pembe s2000 geliyor ne alaka derseniz kızımın altında sanki onu görmek istiyorum gibi bir his uyanıyor konuyu açtıktan sonra eve gittiğimde inanması zor nasıl bulmuş açmış bilmiyorum bızımki film programlarından hızlı ve öfkelinin o serisini açmış ağız dolusu baksana baba kızlar pembe araçlarıyla yarış yapıyor dediğinde aklıma bu fikir düştü tuhaftır ama sanki birşey beni yönlendiriyor gibi :)
Eğerki yakın yada uzak bir zamanda bir projeye başlar isem ve burada siz değerli arkadaşlarım abilerim olursa bu konu üzerinden devam edeceğim.