gökan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba normalde buraya böyle bir konu açmak istemezdim ama artık o kadar çaresiz kaldım ki belki buradan bana yardım eden olur diye bundan 1:30 ay önce annemlerin kedisini birkaç rahatsızlıktan dolayı veterinere götürmek durumunda kaldım rahatsızlıklarının belirtisi ise hayvan beline sırtına karnına dokundurmuyor arka bacaklarını sürterek yürüyor her şey buraya kadar normal , veterinere götürdük kan değerleri normal bir çok tahlil yaptırdık her şey normal röntgen çektirdik bir şey çıkmadı daha sonra güvenmedim başka veterinerlere götürdüm onlar da bir iğne yapıp gönderdiler sonra düzelmediğini görünce bir tane de MR çekelim dediler arka bacakların MR’larını çektik bir şey çıkmadı maddi anlamda ve manevi anlamda aşırı derecede yoruldum hayvanın acı çektiğini görmek beni daha da üzmeye başladı hangi hastaneye veterinere gitsem hiçbir teşhis koyamıyorlar… ne yapacağımı şaşırdım bu konuda İzmir’de bana yardımcı olabilecek birisi var mı ailecek üzülüyoruz teşekkür ederim iyi akşamlar(yazıları otomatik yazıyla yazdığım için düşük cümleler olabilir)