Abi, bir kaç muhabbeti var. Benim mesela suratta da oluyordu. Kaş, bıyık, sakal vs. Duştan sonra surata nemlendirici çözüyorum büyük oranda çözüyor.
Saçta Ducray diye bir şampuan kullanıyorum. Saç tipine göre uygun modelini alabilirsin.
Egzema sıcak suyu hiç sevmiyor, saçımı sıcak su ile yıkarsam bu da baya artmasına sebep oluyor abi.
Harici stres arttığında mutlaka onlar da patlayıp gidiyor, doktor yeşillik yemenin vs de iyi geldiğini söylemişti ama benim beslenme düzeni bayaa saçma ona bir şey diyemiyorum![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Kaşlarıma kadar her yerde var,
Çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, pis duruyor, duş alıyorum 2 saat sonra gene her yer bembeyaz,
Hayatım boyunca krem vs kullanmayıda sevmiyorum,
Sakalların altı kıpkırmızı vs,
3-4 senedir değişik yoğunluklarda devam ediyor,
Yıldım![]()
Selamlar, burnumda eğrilik olduğundan devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum bir yandan da ufak bir düzeltme gerekebilir. Anadolu yakasında devlet hastanesinde var mı önerebileceğiniz bir doktor ?
Kalp sorunu olan varsa Bursa Uludağ üniversitesinde prof dr Tunay Şenturk var. 7 senedir annemin çarpintilari icin gezmedigimiz ozel kalmadi haftada bir iki acilde yatmalar vs. Sadece 40bine yarim saatlik operasyonla kökten çözüme ulastirdi.
Hocam çarpıntı tam olarak nasıl anlaşılıyor veya nasıl bir duruma sokuyor hastayı, sanırım dedem de var ama o farkında değil tuaf oluyor bazen..
Bizimbir arkadaş tamda bu durumdan ameliyat olmuştu ama tam neresiydi kendisine sorup size dönüş yapacağım..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Anadolu Yakası Kartal bölgesi
çocuk doktoru dragos tıp merkezi (soğanlık bölge trafik arkası) çocuk doktoru - çiler hocam vardır.
eski kartallılar bilir çok eski doktor ilgisine şaşırırsınız.
Ortopedi icin:
Prof. Dr. Orcun Sahin - Ankara Baskent Hastanesi
Cocuk Sagligi icin:
Prof. Dr. Tansu Sipahi - kendi muayenehanesi
Genel olarak her turlu goz rahatsizligi icin de Ankara Ulucanlar Goz EAH.
Yazilanlari okudum, ancak Ankara'da alerji doktoru tavsiye eden goremedim. Varsa tavsiye, alirim bi dal.
öyle işte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)