Selam,
İlginç birlas kağıt filtre fiyatına Orijinal kutu içi filtre koymuş. Pek tutulan modeller olmasa da birinin işine yarayabilir diye paylaşıyorum.
Hepsiburada.com | Guvenlik
Selam,
İlginç birlas kağıt filtre fiyatına Orijinal kutu içi filtre koymuş. Pek tutulan modeller olmasa da birinin işine yarayabilir diye paylaşıyorum.
Hepsiburada.com | Guvenlik
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
büyük ihtimal stok eritiyorlar,1 ay kadar önce bende 1 adet kn s2000 filtreyi 250 tl ye almıştım
gelen parça bayağı bir süre depoda beklemiş gibi duruyordu. ama şuan 250 tlye çin malı filtre bile alınamıyor![]()
PROJECT01 GARAGE
Kendi sitesine baktım en ucuz filtre 1300 tl yazıyor. Acaba hepsiburada dakiler ellerinde devamı olmayan 1-2 tane kalanlarmı.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Bir umut kendi arabam için baktım ama 500-600 liraların yanında 3.060 lira olarak kalmış. Bu da gol değil.
Düşünen varsa kaçırmasın bence de bu fiyatlara.
çok uzun süre beklemiş filtre kullanmanın bir mahsuru olmaz mı acaba? kimbilir kaç yıldır bekliyordur onlar.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Bende değerlendirdim hemen aracima uygun model yoktu içlerinde ucuz olanların. Bende 1 2 saat araştırarak kenarlarını biraz torpuleyerek uyabilecegini düşündüğüm 2 modeli aldım. Bakalım yapabilecek miyiz olursa 2 side yedekli olacak birini temizleyince diğerini kullanmaya devam.
-_-_-_-
Ben de aldim 2 ürün de kutuları hasarsız yeni gibiydi.Sadece yıllardır dokunulmamis toz vardı üzerinde.
1 i tahminimden uzun oldu belki ona 3D kutu basar öyle kullanırım diğeri yanlardan kauçuk trasladim oldu.
Yüke binip bırakınca hututuuuhhh yapması yeterli oldu şimdilik memnunum ucuza geldiği için.
-_-_-_-
bu arada açık filtre ile kutu içi filtrenin malzemesi aynı mıdır?
Hayret edici bir şekilde Malibu için filtre buldum hemde yok parasina verdim siparişi bakalım araç için parça toplarken iyi denk geldi
Bende aldım valla 350 TL ye.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)