Maddi durumunuz el veriyorsa alın binin keyfini çıkarın. Türkiye'de bazı şeyler çok ince hesaplarla ilerlemeye uygun değil. Geriye dönüp baktığınızda bindim, aklımda kalmadı dersiniz.
Printable View
Maddi durumunuz el veriyorsa alın binin keyfini çıkarın. Türkiye'de bazı şeyler çok ince hesaplarla ilerlemeye uygun değil. Geriye dönüp baktığınızda bindim, aklımda kalmadı dersiniz.
Mantık çerçevesinde alınmaz. Zaten pek sağlamı kalmadı. Sağlam olanlar iyi para.
He diyorsanız ki bu benim hayalim. O zaman 300-500 k yi çöpe atmayı göze alıp binin. (Rakam temsili :) )
Duruş, sürüş keyfi olarak hakkaten çok başka bir araç ama güncel şartlara göre mantık çerçevesinde saçma kalıyor.
En düşük km'de kalan araçlardan 2 tanesi bizdeydi yakın zamanda, 2005 olan satıldı 2009 hala duruyor.
2009 olan için hatta geçenlerde bir MZ4 kullanıcısı niyetlendi, test drive'dan sonra büyük hayal kırıklığı yaşadı :)
Ben de 4-5 gün kullandım 2009 olanı kilomdan ötürü bana büyük zulüm oldu ama hala yolda giderken boyunlar kırılıyor, bu da bir gerçek.
6 sene S2000 kullanmış ve şu an da MX5 sahibi olarak söyleyeyim, hiç boşuna yorulma git 2020 model MX5 ini yarı fiyatına al mis gibi bin.
benim daha ileride (epey bi ilerisi yani) hoşafı çıkmış ve bitik durumda ağzı yüzü dağılmış tamamen bitik bir tanesini alıp para yutan ve asla bitmeyen bireysel hobi projesi yapma hayalim var :D:D:D
tabi canım artık s2000 o hale geldi.
yurt dışında frankenstein işleri başladı
ör ;
https://www.youtube.com/watch?v=2eNbW8EvfRg
Hayalin ise al hiç bir şey düşünme eğer ki konu açma gereği duyuyorsan almalısın
valla ben olsam , hiç en temizi düşük kmlisi falan aramam artık.
ikiye bölünmedi , şasesinde düzeltirme çektirme gerdirme olmayan en ucuz s2000 alınabilir..
hatta f20c ilede uğraşmam , sıkıştırması çok yüksek..
ota boka kırılıyor...
direk atıcan içine fk8 motor (k20c1) ...
zaaaabaan kadar gazla :)
https://www.youtube.com/watch?v=gpcfjZWjc6s
Çok seviyorum, hala da çok seviyorum. Bizi ev sahibi yaptı yeri farklı bende. Ama malesef bindimiyorlar artık.Eğrt 2. bi aracınız yok ise günlük kullanım vs aşırı zorlaştı. Egzoz olmasa basık dıyor basık olmasa film diyor. Orjinal çift çıkışa sonradan yapma diyeni de gördük. Malesef bindrmiyorlar.