User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sene 2025, hala S2000 alınır mı?

cannn22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sene 2025, hala S2000 alınır mı?

Herkese merhabalar.

***** zaman geldi geçti bazı araçlar tarih oldu, bazıları da antika seviyesine ulaştıkça kıymete biniyor. Uzun zamandır içimde olan bir s2k sevdası var. Böyle bir sevda öncesinde b18c delsol almam la başladı. Çok keyif alarak kullanmıştım. Sonra e90 bmw aldım, şuan 16 model 70.000'de boyasız rocco'ya biniyorum. Nasipse mart nisan gibi s2k alma düşüncem var ama zaman bu kadar ilerlemiş, dolar almış başını gitmiş, gümrük sebebiyle parça getirmek bir o kadar zorlaşmışken hala s2000 almak mantıklı bir hareket olur mu?

Çok alakasız şekilde diğer alternatif daha ucuz paralara fk2 typer mı? B18c'den sonra atmo çok keyifli geldiği için s2k bakıyorum aslında ama çokta macera aramayı seven bir yapım da yok ***** her yerde ustalarla uğraşması çok zor.

Olumlu, olumsuz her anlamda fikirlerinizi almak isterim..

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok özel bir araç,gerçekten temizi,bakımlısı güzeldir ama bence çok yüksek fiyatları.Bi'de hakikaten temizini bulmak mesele.Sanırım FK2 mantık açısından daha iyi olacaktır.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temizini alabileceksen al bin.. Temiz olanı başını ağrıtmaz... bir dönem zevkini al sonra satarsın .. nası olsa değer kaybetmiyor

BYET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık özel bir araç olduğunu düşünmüyorum, çünkü hem yaş itibari ile upgrade yapılacak parça ithalati gümrük meselesi bir sorun, hem de kullanıcının istediği egzoz+gazlama olayı ***** trafik cezaları için diğer bir sorun ve de aracın sunduğu teknolojik bir artısı kalmadı, şuanda piyasada 4 serisi cabrio araçlar hem teknolojik hem 4 kişilik, modern,estetik ve güncel teknolojiye sahip, ya da diğer güncel cabrio araçlar böyle. Meseleye gerçekten kedi ciğer gibi bakmıyorum, F30 40. yıl aldım gayet de memnunuz, cabrio tarzı hafif güçlü arabalar isteniyorsa da bir çok yazılım ya da başka güçlü motor replace hizmetleri mevcut. Şimdi bakıldığında car play + navigasyon koltuk ısıtma soğutma güncel bir tasarım gibi konularda artık bu tarz arabalar pek tercih edilmiyor ve bu olayıda bu işin duayenleri de kabul ediyor. Her şey zamanında güzel. Japon klasikleri de eski almanlar gibi yeri ayrı olacaktır muhakkak, ancak devamlı para dökmek lazım maalesef. Elbette fikirlere açığım, yorumumu naçizane belirttim, lütfen linç etmeyin

erkutkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 kendini kanıtlamış bir araba fakat ülkemizde bir dönemin popüler aracı olduğundan gerçekten o araçtan soğuttular. Seviyorsanız gerçekten temiz kalmış olanlar hala alınır bence koleksiyonluk olarak. Yine de parasını hak ettiğini düşünmüyorum çok daha iyi seçenekler var.

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınır , ama artık temizine istenilen paralara çok daha teknolojik , yürütme maliyeti düşük araçlar var.
    bu arada dolu bi polo gti ile s2000 geçmek çok basit.

ama s2000deki şase , ağırlık dağılımı , yol tutuşu başka bir arabada yakalamak zor.
    kısaca "bilen adam" arabası.
    ama tr'de gettoya düşmesi hızlı oldu.
    ep3 type-r'ında başına aynı şeyler geldi.
    ep3 ilk çıktığında takım elbiseli adamlar biniyordu , şimdi yıldırım mahallesinde ateşe verip üstünde atlıyorlar..

2007den sadece s2000e binen bir arkadaşım var.
    bu 2. aracı , sarı 34bkm94
    aracın ufak tefek eksikler var yaptırıp ilana girecek.
    aklında olsun , istersen buluştururum. ( arabada 30k $ extra parça var )
    ilandaki araçlarda yukarda fiyatlanacaktır , bilgine...
    médiocrité partout

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temizini gerçekten bulmak çok zor bide çok para isterler normal olarak.eğer 2 kişilik %50-50 dağılım olsun s2000 kadar gitmesede olur üstünü açarım 2-3 gazlarım falan düşüncen varsa ben olsam MAZDA MX5 alırım.evet bir s2000 kadar seri bir araba ve güçlü değil ama aynı zevki vericektir.en azından mx5'ler yeni nesil ve temizlerini bulmak kolay.
    Seat IBIZA FR

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000'e 3 sene bindim 2017 gibi satmıştım gerçekten çok güzel keyifli araç, eksoz olmayacaksa ve cabrio olacaksa e93 veya mx5 tercih ederdim bende
    artık imajı çok kötü tercih yine sizin dünyaya bir kez geliniyor içinizde kalmasın, değer kaybedecek araç değil temiz oldukça ve bilek oldukça
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiye'de yasamiyo olsam kesin alirim. Yurtdisinda da ucuz degil de, burada o kondisyondaki arabalar icin o paralar cok fazla.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir s2000 fanı olarak;

Bu fiyatlara mantık çerçevesinden çıkmış bir araba oldu. O paralara mx5, SLK, e93, 4 Cabrio, E Cabrio, hatta belki Boxer bile alınır. Polislerin gözünde beyfendi modeli olarak baş ağrıtmadan keyif yapılır.
    Ama duygusal olarak en genci 20 yaşında araba da olsa dönüp baktırıyor, insanı heyecanlandırıyor, param olsa ben alsam dedirtiyor kesinlikle. Tamamen duygusal.

O yüzden sanırım bir daha mı geleceğiz dünyaya deyip en azından bir sezon binmelik bile olsa alınır. Bütçem en temiz hangisine yetiyorsa onu alırım. Ortadan ikiye bölünmüş arabalar bile satılıyor, elde kalmalık bir durumu yok istediğin zaman bir alıcısı elbet bulunur.

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3m'a bi yazlık alınır mis gibi
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam o paralara kesinlikle FK2 Tayyar alırdım..
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...

eski bir S2000 sahibi olarak bencede çok güzel bir araç ama gerçekten çok kötü bir imajı var ve çoğu çemberin feleğinden defalarca dönmüş, yukarıdaki gibi bir Boxster çok daha güzel bir imaja sahip spor ama gentilmen aracı ve cidden çok çok keyifli,müthiş yol tutan dengeli bir araç tavsiye ederim.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Just a moment...

eski bir S2000 sahibi olarak bencede çok güzel bir araç ama gerçekten çok kötü bir imajı var ve çoğu çemberin feleğinden defalarca dönmüş, yukarıdaki gibi bir Boxster çok daha güzel bir imaja sahip spor ama gentilmen aracı ve cidden çok çok keyifli,müthiş yol tutan dengeli bir araç tavsiye ederim.
    Katılıyorum,

Sağlamı da kalmadı herhalde, bi akrabada bi tane var koleksiyonluk saklıyor, onu da bilmiyorum gerçi ne kadar sağlam ne kadar değil.
    Alayı 8.pertini falan yaşıyor, duranların alayında şahinden bozma saçma sapan ses çıkaran egzozlar falan offfff... Feci feci

Type-R'lar bile o hale geldiler, zamanının 106 GTI'ına döndü iş. Rocco'lar da o hale geldi mesela. Kullanıcı kitlesi, arabaların durumları falan felaket.

Bir de çok komik paralar isteniyor bu araçlara ona daha da gülüyorum. Süper yapay bi piyasası var bence. Değmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görseli hala geçerli olan bir araç ancak 20 yıl önceki ben ile şu anki ben arasında uçurum var. Saçlar beyazladı, çizgiler katlandı, göbek çıktı vs vs, ben kendime bakmaya çalışıyorum ama muhtemelen tek elden geçmemiş bir aracın geçmişini ne kadar bilebilirsiniz?
    Önceki yorumlarda arkadaşların da belirttiği gibi muadil olabilecek daha güncel araçlara yönelim "bana göre" daha mantıklı geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçinde uhde kalacaksa al, yoksa S2000 sahibi olan bir arkadaş edin hevesini al bırak

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bordo tenteli E Cabrio bağlanılacak paraya oranla bence daha mantıklı
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alın,binin, keyfini çıkarın bence. Bu paralara araç baktığınıza göre maddi olarak belli seviyede olmanız lazım. Endişe edecek çok bir şey yok. Bu tercih mantıklı bir tercih değil, tamamen keyfi bir tercih. Böyle bir durumda parasının arabası mı sorusu vb boşa çıkıyor bence. Hatta ilk sorunuz olan "alınır mı" dahi yanlış bir soru. Bu araç hayaliniz ise, maddi imkan mevcut olduğu an alırsınız zaten. Alınır mı diye değil, hangisini alayım diye sorarsınız. Dolayısı ile önemli olan "bu araç gerçekten sizin hayaliniz mi" sorusunu cevaplamak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler