Bu yılki de bana Kısmet'miş demek ki![]()
%49 Altı...
%49 Üstü...
Patron Benim ...
6 aylık memur zammı %10-11 gibi olacak. Biz de o kadar alırız herhalde, 1 kuruş fazlasını vermez bizimkilerAma sağa sola milyonları saçmaya devam edecekler.
O arada çocuğun okul %60 artar.
Bilmemne %40 artar.
O kadar çok kulak çınlatıp bela okuyorum ki... Haddi hesabı yok. Çok fazla nasibini alan var. Kimisinde tutuyor ve bazılarını görebiliyorum, kovuluyorlar, görevden falan alınıyorlar gözümün önünde. Yetmiyor ama evet, daha çok lazım![]()
Bizde bu yıl işler iyiydi zaten 2023 ekimde isyan edip istifa etmiştim,başka şirkete geçmiştim,eski patron arayıp gel başla şöyle böyle deyip bir şeklide ikna etti geri döndüm,Bu yıl ne bahane bulacaklar bekliyorum.
Calıstıgım yer ayakta kalabilirse %30 u görürmüyüm bilmem ama çok kan dökülecek bu 2025'te belli
1881 - 193∞
2004 den beri tek başıma çalışıyorum. 20 yıldır en kötü seneyi geçirdim. Pandemide hiç çalışmamış olduğum zamanlar dahil. Hatta pandemide çok mutluydum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
%30-35 bandı maksimum olacaktır diye düşünüyorum birçok şirkette. 2024'te ara zam yapmayanlar bunun üstüne çıkar mı göreceğiz.
1,5 yıllık çalışanım ilk iş yerim. Hem servis danışmanı hem de hasar danışmanı olarak görev yapıyorum. Asgari ücretin çok komik üstünde bir rakama çalışan olarak bu yıl beklediğim zammı alamazsam maalesef şirket ile yollarımı ayırmak durumunda kalacağım.
Zam beklentim %50 ama hayal olacak gibi duruyor..
4 senedir kapalıçarsıdayım. Bu sene bir kulağımın arkası kaldı.. Zam yerine alım gücü ve fiyatların düşmesi tercihim olur şahsen...
%10-12 arası.
valla %25 asgari ücret zammı açıklanır Reis'te %5 ek verir %30'a asgari ücreti bağlarlar.
geri kalanda %25 bandında alır
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Asgariye 30 civarı yapılır, bizim firmada 35 civarı yapar diye bekliyorum ben.
Ocakta konu güncellenirse tekrar yazarım![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)