direksiyon getirebilir miyiz? bmw e90 için, yasal prosedür nedir bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim
direksiyon getirebilir miyiz? bmw e90 için, yasal prosedür nedir bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Airbag olduğu için getiremezsiniz. Valizininizin içerisinden alırlar.
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
Önümüzde ki ay 15 gün boyunca Amerika'da olacağım. Güzelce paketlerseniz yardımcı olurum.
massachusetts de olacağım
Geçen ay valizin içinde airbagsiz şekilde getirttim.
Selam
Yeni konu açmamak için soruyorum,rusyadan 2hafta içinde uçakla bavulda e36 radyatör getireceğim 67x46 ölçülerinde bavulun içine tam sığıyor,bir sorun çıkartırlarmı ekstra gümrük veya uçağa almama gibi?
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
şans eseri azerbaycandan tr ye airbagli direksiyon geçirdim ama daha önceden forumda okumuştum birisi havalimanında xrayde denk gelmişti airbag yüzünden ortalığı ayağa kaldırmışlar.Airbag kısmı yasak diye biliyorum.
Ben iki hafta önce Dusseldorftan E39 için komple fren kiti getirdim. Diskin biri büyük bavuldaydı diğer sırt çantasında. Sırt çantasındaki için Düsseldorf Xrayi hafif sıkıntı çıkarır gibi oldu. Hangi araba için diye sordular. Arabanın resmini istediler faturasını sordular. gösterince izin verdiler. Bavulu xray e girseydi yanmıştım direk burada ters kelepce yaparlardı Sage Tost makinesi ve disk bir bavulda kaliperler ve balatalar başka bavulda.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)